Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Rak je vodni znak, ki mu vlada Mesec. In prav zaradi vpliva Meseca so lahko Raki zmedeni; nenehno menjevanje melanholije in veselja. Rak je sladek, konzervativen, muhast, skrivnosten in sanjav. Kot žival z oklepom predstavlja notranjost, poduhovljenost in intimo. Sovražijo pa nasilje v vseh oblikah. Rak je izredno materinski tip. So ekstremno sramežljivi, posesivni in romantični, pogosto se zelo navežejo na ljubljeno osebo. Radi živijo v luksuzu, uživajo v potovanjih in med dekoriranjem ter urejevanjem svojega doma. Za Raka so najbolj primerne kariere: notranji oblikovalec, starinar, odvetnik, kuhar in natakar.
Sm tipična rakica. Vse zgoraj našteto drži (no razn tistga o luksuzu).
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
*sanja* napisal/-a:Rak je vodni znak, ki mu vlada Mesec. In prav zaradi vpliva Meseca so lahko Raki zmedeni; nenehno menjevanje melanholije in veselja. Rak je sladek, konzervativen, muhast, skrivnosten in sanjav. Kot žival z oklepom predstavlja notranjost, poduhovljenost in intimo. Sovražijo pa nasilje v vseh oblikah. Rak je izredno materinski tip. So ekstremno sramežljivi, posesivni in romantični, pogosto se zelo navežejo na ljubljeno osebo. Radi živijo v luksuzu, uživajo v potovanjih in med dekoriranjem ter urejevanjem svojega doma. Za Raka so najbolj primerne kariere: notranji oblikovalec, starinar, odvetnik, kuhar in natakar.
Vse to nasteto drzi tudi zame, pa sem kozorog
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
js sm wodnarka..pa se ne spoznam na to..kaj sm w podznaku pa kake lastnosti nj bi meu wodnar? mi lah kira pomaga?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah...jaz sem pa najhujša mešanica ki je možno da pride...
Škorpijon- glavni znak
Lev- podznak
Ampak moram priznati da sem ogromno na osebnosti naredil in razvoju psihičnem in čustveni inteligenci...tako da sem obdržal najboljše stvari ki mi pritičejo...negativne pa odvrgel, ker samo škodijo na življenski poti...ko ugotoviš, da neko dejanje in razmišljanje nima smisla v življenju in da te zavira... ni druge poti kot, da ga ozavestiš in zavržeš Je pa to težje narediti kot reči...ampak zakaj so pa izzivi v življenju
Škorpijon- glavni znak
Lev- podznak
Ampak moram priznati da sem ogromno na osebnosti naredil in razvoju psihičnem in čustveni inteligenci...tako da sem obdržal najboljše stvari ki mi pritičejo...negativne pa odvrgel, ker samo škodijo na življenski poti...ko ugotoviš, da neko dejanje in razmišljanje nima smisla v življenju in da te zavira... ni druge poti kot, da ga ozavestiš in zavržeš Je pa to težje narediti kot reči...ampak zakaj so pa izzivi v življenju
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
"Bik:..dobra hrana, udobno okolje, in podobno so zahteve bikov - zemljinega znamenja, ki jih potrebujejo in so za njih pripravljeni trmasto vztrajati. Veliko bikov je že prvotno nadarjeno in nagnjeno k glasbi. So zelo prizemljeni ljudje.
Pozitivne lastnosti: Praktičnost, zanesljivost, smisel za posel vzdržljivost, smisel za ocenjevanje (zlasti v umetnosti), uživanje v udobju in dobri hrani, odločnost, vztrajnost,vdanost, sočutnost, zvestoba v prijateljstvu.
Negativne lastnosti: Sebičnost v ljubezni, lenoba, razbrzdanost, togost v mnenjih, požrestnost, trma, zamerljivost, zagrizeno vztrajanje pri nekaterih okorelih navadah..."
Vir besedila:
Derek in Julija Parker - Pogled v prihodnost založba Mladinska knjiga,
Michel Gonquelin - Kozmične ure založba Ganež, Ljubljana, Klemenci Sannambulo - Horoskop za vsakogar založba Obzorja
Ter projekti Gimnazije Kranj
Pozitivne lastnosti: Praktičnost, zanesljivost, smisel za posel vzdržljivost, smisel za ocenjevanje (zlasti v umetnosti), uživanje v udobju in dobri hrani, odločnost, vztrajnost,vdanost, sočutnost, zvestoba v prijateljstvu.
Negativne lastnosti: Sebičnost v ljubezni, lenoba, razbrzdanost, togost v mnenjih, požrestnost, trma, zamerljivost, zagrizeno vztrajanje pri nekaterih okorelih navadah..."
Vir besedila:
Derek in Julija Parker - Pogled v prihodnost založba Mladinska knjiga,
Michel Gonquelin - Kozmične ure založba Ganež, Ljubljana, Klemenci Sannambulo - Horoskop za vsakogar založba Obzorja
Ter projekti Gimnazije Kranj
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
*sanja* napisal/-a:Rak je vodni znak, ki mu vlada Mesec. In prav zaradi vpliva Meseca so lahko Raki zmedeni; nenehno menjevanje melanholije in veselja. Rak je sladek, konzervativen, muhast, skrivnosten in sanjav. Kot žival z oklepom predstavlja notranjost, poduhovljenost in intimo. Sovražijo pa nasilje v vseh oblikah. Rak je izredno materinski tip. So ekstremno sramežljivi, posesivni in romantični, pogosto se zelo navežejo na ljubljeno osebo. Radi živijo v luksuzu, uživajo v potovanjih in med dekoriranjem ter urejevanjem svojega doma. Za Raka so najbolj primerne kariere: notranji oblikovalec, starinar, odvetnik, kuhar in natakar.
Mene skor čist utrofi.
Najbol točno je to da sm zmedena, muhasta, sanjava, posesivna, SRAMEŽLJIVA nenormalno, in obožujem potovanja.
kariero sm pa čist X izbrala glede na horoskop. Bom medicinska sestra .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov