Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
jaz sem pa dvojček ...sicer ne čisto tipični, ker mi niti ne uspeva z lahkoto navezovat stike, kar pa bi naj blo tipično za to znamenje
ampak ko osebo spoznam, pa kar hitro postanem klepetulja
drugače pa znam bit trmasta...čeprav ne glih za dolgo časa , pa razpoloženje lahko full hitro spremenim
ampak ko osebo spoznam, pa kar hitro postanem klepetulja
drugače pa znam bit trmasta...čeprav ne glih za dolgo časa , pa razpoloženje lahko full hitro spremenim
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
devica v podznaku tehtnici...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- sleepy beauty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
punisher napisal/-a:sleepy beauty napisal/-a:pravjo da je ta kombinacija ubijalska
hm ... kaj pa vem ... to da sem trmast je 100% res ... drgac sm pa cist fejst decko in se z vsemi zlo fajn razumem ... ce se mi pa kdo zameri pa znam bit tud zleht ...
kdaj mas RD ?
drgac pa zlo fajn horoskop
http://www.lunin.net/astrologija/
se strinjam da je zlo fajn horoskop, sej tist da je ubijalska kombinacija ni blo v slabem smislu. jest itak trdim da smo najbolši biggrin
rd mam pa 25 aprila ampak letnice ti pa ne povem, hehehe
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
sAdie napisal/-a:Emina napisal/-a:miikena napisal/-a:Ej, veš slučajn s kom nej bi se kej škorpijoni ujemali? (firbec, da vidim če je lubi kej od tega )
Riba, rak.
pa s strelci (okrog mene se jih najvec suce in so prav zabavni -beri : nikoli ni 5min miru )
sAdie, le to: in to
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
tiasha napisal/-a:Žaklina napisal/-a:ribica, po luni lev, po ascendentu pa dvojček
Jšt tut ribica ... To smo itak najbolša bitjeca ... romantična, zasanjana, vedno nad oblaki ... zaljubljeni v poletje, morje, sonce ... A si ti tut takšna?? Tipična ribica ...
Jp , sam ena slaba stvar je da me celo zimo meče, k komej čakam na poletje pa mooorjeee+vse ostalo, pa to da mal preveč med oblaki plavam včasih, pol me pa kdo na silo prizemlji, pa ni glih luštn Drgač je pa prou fino bit ribca
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
||MuCkAa napisal/-a:sAdie napisal/-a:Emina napisal/-a:miikena napisal/-a:Ej, veš slučajn s kom nej bi se kej škorpijoni ujemali? (firbec, da vidim če je lubi kej od tega )
Riba, rak.
pa s strelci (okrog mene se jih najvec suce in so prav zabavni -beri : nikoli ni 5min miru )
sAdie, le to: in to
aj lajk ju tu strelci ste super, pa raki...z devicami pa lih ne grem skupaj...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Žaklina napisal/-a:tiasha napisal/-a:Žaklina napisal/-a:ribica, po luni lev, po ascendentu pa dvojček
Jšt tut ribica ... To smo itak najbolša bitjeca ... romantična, zasanjana, vedno nad oblaki ... zaljubljeni v poletje, morje, sonce ... A si ti tut takšna?? Tipična ribica ...
Jp , sam ena slaba stvar je da me celo zimo meče, k komej čakam na poletje pa mooorjeee+vse ostalo, pa to da mal preveč med oblaki plavam včasih, pol me pa kdo na silo prizemlji, pa ni glih luštn Drgač je pa prou fino bit ribca
O jaa jst sm čist ista ... Res d best je bit ribica ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov