Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Emina napisal/-a:miikena napisal/-a:Ej, veš slučajn s kom nej bi se kej škorpijoni ujemali? (firbec, da vidim če je lubi kej od tega )
Riba, rak.
pa s strelci (okrog mene se jih najvec suce in so prav zabavni -beri : nikoli ni 5min miru )
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Luna C napisal/-a:
edino v kar ne verjamem je v ujemanje z drugimi znaki .. jaz sem skupaj z ribico , kar naj se SPLOH nebi ujemalo .. pa sma idealna za skup .. to pa je pol spet od osebnosti drugega odvisno ne
Hm, da dopolnim - tud jst sm levinja, moj dragi pa tud vodno znamenje - rakec
In morm rečt, da se še z nobenim nism tko ujemala..
Lastnosti si pa itak že ti naštela
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
laram napisal/-a:Dvojček
Jest tud Dvojček
- sleepy beauty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
punisher napisal/-a:sleepy beauty napisal/-a:jest sem pa tipična bikica , predvsem najbolj trmast človek na svetu.
v podznaku pa lev
hihi ... jest sm tud bik pa lev podznaku
pravjo da je ta kombinacija ubijalska
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
sleepy beauty napisal/-a:pravjo da je ta kombinacija ubijalska
hm ... kaj pa vem ... to da sem trmast je 100% res ... drgac sm pa cist fejst decko in se z vsemi zlo fajn razumem ... ce se mi pa kdo zameri pa znam bit tud zleht ...
kdaj mas RD ?
drgac pa zlo fajn horoskop
http://www.lunin.net/astrologija/
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Ovnica, pa to kar tipična. Sej logično, če mam pa ovna tud v luni. Spontana, impulzivna, nepremišljena, strastna, nagle jeze, trmasta, iskrena do konca, večni otrok, za katerega so vsi ljudje dobri, dokler milijonkrat ne dokažejo, da niso, pa še marsikaj bi lahko napisala.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Moonlightglow napisal/-a:Ovnica, pa to kar tipična. Sej logično, če mam pa ovna tud v luni. Spontana, impulzivna, nepremišljena, strastna, nagle jeze, trmasta, iskrena do konca, večni otrok, za katerega so vsi ljudje dobri, dokler milijonkrat ne dokažejo, da niso, pa še marsikaj bi lahko napisala.
Evo to sem tut jaz.
Vse do pike isto...
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov