Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
sj ne vem al sm že napisala al ne... levinja sm
drgač pa ne vrjemem v horoskop in ujemanje parov... vsaj pr men to do zdj ni držal... mogoče bo ko pride un pravi
drgač pa ne vrjemem v horoskop in ujemanje parov... vsaj pr men to do zdj ni držal... mogoče bo ko pride un pravi
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sonce v dvojčku, Luna v dvojčku, ascendent vodnar - v glavnem čisti ZRAK. Kar se baje zlo čuti. In ja, verjamem v vpliv planetov. Ne verjamem pa jasno v to, da ti astrološko znamenje lahko kroji (partnersko) usodo oz. ne verjamem, da če je npr. en tip lev, se bova pa nujno dobr ujela sam zato ker tko v horoskopu piše, ker človekovo osebnost kroji vse kaj drugega horoskop je v primerjavi z vsem tem po moje faktor pomembnosti 0,0000001 promila
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js tut levinjaLumpyka napisal/-a:sj ne vem al sm že napisala al ne... levinja sm
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Mamut . Ne ne... Ribica sem...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
vodnarka
trmasta k sto matr...
trmasta k sto matr...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js sm pa kozorogica, sam nimam pojma kaj nej bi veljal zame... drgac pa niti ne vrjamm u horoskop
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov