Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
|JustGirl| - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: MB-LJ
...ovnica...
You say at best, when you say nothing at all.....
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
dajcy napisal/-a:no js sem tud strelka.. to sem našla na netu o strelcih:
Tipični strelci so vitalni in spontani. Ti večni otroci in popotniki radi pobegnejo v domišljijski svet. Nenehno se potikajo naokrog, nenehno nezadovoljni iščejo nekaj, kar so morda že zdavnaj našli. Čeprav so prisrčni in topli, s svojo neposrednostjo in iskrenostjo pogosto prizadenejo ljudi okoli sebe. Ker ne marajo napak, svojih pa niti ne opazijo, ciljajo zelo natančno. A ljudje jih imajo kljub temu radi, saj so zanesljivi, pravični in razigrani. V ljubezni se počutijo zvezane in omejene. Če pa čustva in svobodo lahko združijo, se umirijo.
ej to je tak res!
jaz sem tut jaz sem tut
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
sej se vidi ne......škorpijonka....ehehehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
CorfuGirl napisal/-a:A mislite da so horoskopi renični?In da če dajo da dva pašeta skupi npr.tehtnico ful parajo skup s dvojčkom?Amislite da to drži?
Hm jst sm dvojčica in moja najboljša prijateljica je tehtnica, tipa pa sicer nobenga ne poznam. Midve se drgač čist dopolnjujeva, je kot moj drugi jaz.
je pa okrog mene ful parov (tud jst sem bila del takega doolgo), ki so zračno-vodna kombinacija in se vsi počas razhajajo, zgleda, da to dvoje je res bolj težko združljivo, ker smo si dejansko zelo različni. Ampak...to je le opažanje, ne pa pravilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov