Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Devica.
Pa vse najbol znacilne lastnosti - natancnost, potrpezljivost in tocnost zame niti mal ne drzijo.
Sm se enkrat mal ubadala s temi izracuni in mam podznak (ascendent) v dvojckih. No, to sm pa cista jst.
Whatever, sicer so horoskopi zame osebno eno sranje. Ne more ti bit glede na to, kdja si se rodil kr ze dolocen znacaj. Znacaj oblikujejo starsi (vzgoja), prjatli, druzba.
Ne pa zvezde na nebu pa nevem kaj se vse.
Pa vse najbol znacilne lastnosti - natancnost, potrpezljivost in tocnost zame niti mal ne drzijo.
Sm se enkrat mal ubadala s temi izracuni in mam podznak (ascendent) v dvojckih. No, to sm pa cista jst.
Whatever, sicer so horoskopi zame osebno eno sranje. Ne more ti bit glede na to, kdja si se rodil kr ze dolocen znacaj. Znacaj oblikujejo starsi (vzgoja), prjatli, druzba.
Ne pa zvezde na nebu pa nevem kaj se vse.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:jaz pa dvojčica
Jap, ena stran je Elizabetka, ta druga pa Prima
mogoče sta pa prima pa elizabetka dve osebi sm lih dons razmišljala o tem...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
No jest sm pa čist tipična tehtnca, rada pretehtam stvari.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Kaj je zdej to, a ni nobene rakice al pa rakca
No jest sm rakica v pravem pomenu besede - čist preveč čustvena, pa preveč analiziram stvari (vsak zakaj mora met svoj zato , včasih se preveč sekiram, zarad stvari k se na koncu izkažejo za nepomembne itd.) skratka obup
No jest sm rakica v pravem pomenu besede - čist preveč čustvena, pa preveč analiziram stvari (vsak zakaj mora met svoj zato , včasih se preveč sekiram, zarad stvari k se na koncu izkažejo za nepomembne itd.) skratka obup
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
škorpijonka....
umiram.</3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov