Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Sem strelka in kar vse drži, kar je zapisano.......
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
srčica* napisal/-a:jaz pa sem oven in moram rečt, da zame veljajo vse značilnosti, ki jih opisuje horoskop, za marsikaterega človeka z istim znamenjem pa ne velja.
sicer pa so 3 moje glavne značilnosti, da sem trmasta, trmasta in še 1x trmasta
Yup, me 2.
Zame tut velja. Ampak iz mojih izkušenj lahko pa povem, da smo si ovni blazno podobni. Mogoče vidiš po drugih stvareh, ne kar piše v horoskopu. Ko se pogovarjaš z nekom, pol vidiš. Te motijo malenkostna vprašanja? (Kaj je blo pa danes v šoli? ) Ne maraš klicarit folka samo za chit chat?, itd. Yup, oven si!
Punce, ki imate tipe ovne, dobro si preberte, kaj nam gre na živce.
Jaz osebno drugač slabo shajam z ovni, preveč egota potem na kupu. Se pa ful ujemam s tehtnicami in strelci.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem pa tipična škorpijonka...zame drži vse kar je povezano z škorpijoni.....kot je marsikje opisano........tu se jaz najdem..yea!!!!
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
(Septembrska) devica.
Devica je tiho, zadržano in melanholično znamenje. Njen intelekt je ponotranjen in tih, čeprav se zna graciozno izražati. Hladnokrvno razmišlja, je skeptična do vprašanj, ki niso argumentirana in dokazana. V ljubezni je zvesta, čeprav ne slovi po poglobljeni ljubezni. Je izredno marljiva, čista, urejena, varčna, praktična, metodična in intuitivno zaznava tako dobre kot slabe stvari. Izogiba se odgovornosti, ker jo nadrejeni položaj preveč obremenjuje. Je nevrotična in vedno zaskrbljena.
Vrline: je previdna, natančna, temeljita, precizna, zanesljiva, raziskuje in analizira do obisti, posveča se podrobnostim, navdihuje jo vsaka pozitivna situacija.
Napake: ima pesimističen pogled na prihodnost, odlaša, popušča tudi takrat, ko ve, da ima prav, izgublja se v podrobnostih, si ne zaupa in težko verjame vase, kritizira in se počuti manjvredno.
Nekaj je res, nekaj ne... Vzamem dobre strani, slabih ne priznam . No ja, saj je skoraj vse res (natančna, temeljita, precizna... nisem si mogla pomagat... sem popravila slovnične napake v kopiranem tekstu ).
Devica je tiho, zadržano in melanholično znamenje. Njen intelekt je ponotranjen in tih, čeprav se zna graciozno izražati. Hladnokrvno razmišlja, je skeptična do vprašanj, ki niso argumentirana in dokazana. V ljubezni je zvesta, čeprav ne slovi po poglobljeni ljubezni. Je izredno marljiva, čista, urejena, varčna, praktična, metodična in intuitivno zaznava tako dobre kot slabe stvari. Izogiba se odgovornosti, ker jo nadrejeni položaj preveč obremenjuje. Je nevrotična in vedno zaskrbljena.
Vrline: je previdna, natančna, temeljita, precizna, zanesljiva, raziskuje in analizira do obisti, posveča se podrobnostim, navdihuje jo vsaka pozitivna situacija.
Napake: ima pesimističen pogled na prihodnost, odlaša, popušča tudi takrat, ko ve, da ima prav, izgublja se v podrobnostih, si ne zaupa in težko verjame vase, kritizira in se počuti manjvredno.
Nekaj je res, nekaj ne... Vzamem dobre strani, slabih ne priznam . No ja, saj je skoraj vse res (natančna, temeljita, precizna... nisem si mogla pomagat... sem popravila slovnične napake v kopiranem tekstu ).
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
na www.lunin.net se ful stvari o horoskopu najde.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja, men je všeč, ampak v majhnih količinah. Rdeča je itak ovnova barva.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
sAdie napisal/-a:@ napisal/-a:Trma - sinonim za ovna
pa rdeca barva tudi da vam je vsec pa to...ni nujno, d av velikih kolicinah...da ste opazeni.... se motim?
Že na splošno so mi všeč žive barve...Ja, pa precej pozornosti rabim - več kot kakšen hišni ljubljenček..
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
sAdie napisal/-a:jah, pa lepo zrihtani...obozujete vse kar je lepo...papirji porihtani, polozncie palcane...lepo pisejo...joj, ma se bi lahko nastevala..a ste zelo ljubosumne pa posesivne? (to me res zanima)
Jaz definitivno opazim lepe stvari, imam čut za estetiko, zato mi tudi urejenost veliko pomeni. Ljubosumnost? Ja, precejšnja. Moram priznat, da sem že po naravi zelo nezaupljiva, vedno sem se zanašala le nase, vse dokler se moj dragi ni trdno odločil, da mi bo dokazal, da je vreden zaupanja. Za ljudi, ki jih imam rada, sem pripravljena iti čez vse - borim se do zadnjega diha. Ne maram krivic in laži. Posesivna pa nisem, razen če se to kaže v tem, da moram biti na prvem mestu - vedno!
Te še kaj zanima?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov