Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Rock Chick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2006
Sem tehtnica. Nekatere lastnosti tega znamenja veljajo zame, ja; ampak vseeno ne bi rekla, da sem tipična predstavnica.
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
*Marshy* napisal/-a:Riba in to malo preveč riba v nekaterih stvareh
Se strinjam!!!!!!!!!!!
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
biscuit - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ja jaz sem tudi rak. Pa ne glih tisti tipičen oz. ne ravno tak, kot ga opisujejo, nisem tako zelo čustvena.
Moje razpoloženje se spreminja zelo hitro, (včasih z svetlobno hitrostjo ) oz. moje vedenje je zelo spremenljivo, včasih še preveč.
Se tu pa tam umaknem v svoj oklep, dobesedno. Obožujem vodo, sem trmasta, polna domišljije, rada sanjam, berem, ustvarjam (kaj izdeljujem), prilagodljiva, se prepuščam spominom in preteklosti (to ni ravno najboljše )...
Moje razpoloženje se spreminja zelo hitro, (včasih z svetlobno hitrostjo ) oz. moje vedenje je zelo spremenljivo, včasih še preveč.
Se tu pa tam umaknem v svoj oklep, dobesedno. Obožujem vodo, sem trmasta, polna domišljije, rada sanjam, berem, ustvarjam (kaj izdeljujem), prilagodljiva, se prepuščam spominom in preteklosti (to ni ravno najboljše )...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Samo nas je res veliko rakcev
Sicer a ne bi bilo pri tej temi dobro uvedet anketo, da bi imeli približno predstavo katero znamenje je najbolj obsedeno z forumom
Sicer a ne bi bilo pri tej temi dobro uvedet anketo, da bi imeli približno predstavo katero znamenje je najbolj obsedeno z forumom
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
million$baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: Kranj
ribica
Don't you wish your girlfriend was hot like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov