Kaj ste po horoskopu ?

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 30. Jun. 2005 14:26

@ napisal/-a:Jaz definitivno opazim lepe stvari, imam čut za estetiko, zato mi tudi urejenost veliko pomeni. Ljubosumnost? Ja, precejšnja. Moram priznat, da sem že po naravi zelo nezaupljiva, vedno sem se zanašala le nase, vse dokler se moj dragi ni trdno odločil, da mi bo dokazal, da je vreden zaupanja. Za ljudi, ki jih imam rada, sem pripravljena iti čez vse - borim se do zadnjega diha. Ne maram krivic in laži. Posesivna pa nisem, razen če se to kaže v tem, da moram biti na prvem mestu - vedno!
Te še kaj zanima? Slika

mhmmm...vrei, vrei... :D za en x mam dost :wink: tako me zanima informativno...ovna res na mors zgresit pa <><in dvojcka tudi ne :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 30. Jun. 2005 15:08

Hm...jaz pa ljubosumna niti nisem tako.
Razen, če bi bl ziher, da je grožnja. :grrdev: :fight:
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 01. Jul. 2005 13:01

grrrrrrr ponosna LEVINJA :D
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 01. Jul. 2005 13:21

čistokrvna škorpjonka :twisted: :D
Luna v raku
Ascendent v kozorogu
:)
Zadnjič spremenil Smejkica, dne 01. Jul. 2005 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 01. Jul. 2005 13:47

Smejkica napisal/-a:čistokrvna škorpjonka :twisted: :D

daj povej vec o škorpijonih...razen to, da ste ziva energija na dveh nogah....
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 01. Jul. 2005 14:37

Hm ja škorpjon je dost tak ... skrivnosten,strasten, sama zase vem, da drži to, da znam bit hitr ljubosumna, tut zamert znam hitr. Opažam, da velik ljudi ne mara škorpjončkov :D
Škorpjoni so odlocni in agresivni. Imajo zelo mocno, trdno in neomajno voljo. Trmasti, ambiciozni, zelo tekmovalni in ljubosumni so in celo mascevalni. Skorpijonu se ni dobro zameriti. Vedno si vse zapomni; tudi dobro, saj zna biti zelo plemenit. Veliko da na cast, a ne mara praznih besed, mutenja in obljub.
Odlična sposobnost presojanja in močno razvita intuicija.Njegova radovednost je neizčrpna, zato se večkrat izkaže kot dober raziskovalec. Ima zelo močna ljubezenska čustva, ki pogosto prerastejo v pretirano posesivnost in ljubosumnost. Pogosto je avtoritativen in navzven izgleda zelo hladno, kljub temu pa zajemajo njegove ambicije napredek vseh, in ne samo njega. Je izredno nezaupljiv in previden. Je zelo strasten in sposoben velike ljubezni. Ženska, rojena v znamenju škorpijona, je dobra mati, čeprav od svojih otrok zahteva preveč. So pa zelo pridni, vztrajni, zanesljivi in odgovorni ljudje z globoko vsajenim cutom za postenost in resnico. (da ne bodo same slabe stvari :D ) Barva: temno rdeča -- barva čist drži.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 01. Jul. 2005 14:49

smejkica :) ste pa zelo darezljivi, ce vam gre za ljudi, ki vam nekaj pomenijo...hm, skorpion ti da samo eno sanso, popravnega izpita ni :? but I like u anyway :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 01. Jul. 2005 15:00

Hm, jaz sem tut škorpijon, pa maš prov sAdie, ja.. Vsaj pr men je tko, da sem ful tolerantna pa do neke meje vse spregledam, sam da gre pa človek čez to mejo, pa da se mi s čim zameri, pol ni šans, da bi se mi s čimerkoli odkupu - no way! ..Ne zamerim vsake stvari, sam če pa kej zamerim, pol pa do konca. :evil: :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 03. Jul. 2005 15:15

jaz sem dvojčica :D
Uporabniški avatar
levčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a levčica » 26. Jul. 2005 19:14

Sonce: Devica
Ascendent: Strelec
Luna, Venera, Mars: Lev.
Sem pa dober mix vsega.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 26. Jul. 2005 19:20

jst sm tut škorpijonka :twisted:
Uporabniški avatar
levčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a levčica » 26. Jul. 2005 19:21

[quote="*Ela*"]jas ne vrjamem v oni dnevni/mesečni/letni horoskop... :roll: pa v ta ujemanja...jas se kao naj z mojim fantom nebi ujemala...zakaj sma pol leto pa pol skup?? :D brezveze
se mi pa zdi da je že nekaj na teh lastnostih posameznih znakov, čeprau odvisno od osebe, lahko da nima čisto nobene lastnosti...npr. moj fant je zadni dan ovna, in ma vse lastnosti bika, tak da... :roll: negre posploševat pri tem[/quote]
Seveda ne more biti dnevni horoskop resničen, če temelji samo na sončevem znamenju.
Kaj pa podznak, Luna, Venera, Mars, Merkur, ostali planeti, hiše in aspekti? Astrologija je zelo zapletena veda, na žalost ni priznana kot znanost. Jaz se kar dosti zanimam za to in moram rečti, da je veliko resnice v tej vedi.
Dvojček recimo ne bo tako komunikativen in zgovoren, če bo imel podznak ali Luno recimo v zadržani Devici ali samotarskemu Kozorogu. Ali pa, če bo imel dominantni planet Saturn ali kaj takega.
Uporabniški avatar
Lutkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lutkica » 26. Jul. 2005 21:59

sm bikica in sm si šla pogledat mal horoskope za bike in me je tale taprvi stavek malce presenetil
DRŽA : Biki se ponavadi postavijo v odločno drzo, noge imajo narazen, v rokah pa najljubšo stvar.
:lol: :oops:
LASTNOSTI: Potrpežljiv, zanesljiv, ljubec, odločen, ljubosumen, zamerljiv, tog, prizanesljiv do sebe :wink:

HRANA: Artičoke, grozdje, jagode, hruške, jabolke. (vse razen artičok) :?

KOVINA: Baker :?

DRAG KAMEN: Smaragd :ja:

DREVO ALI CVETLICA : Naprstec :nixweiss: nimam pojma kwa je to

OSEBNOST: Bikov razum deluje metodično, pazljivo in odločno. :flower:

Bistvene značilnosti BIKA je njegova zanesljivost. Toda, da bi deloval zadovoljivo, mora imeti stabilno in varno okolje, kajti zanj sta najpomembnejši čustvena in materijalna gotovost. Biki znajo vzbuditi zaupanje in s svojo pristno iskrenostjo naredijo na vsakogar velik vtis. :wink:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 27. Jul. 2005 6:03

rak :flower:
OrCHiS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005