Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Joj men so pa Device muka! Sam upam, da ne bom mela partnerja, k bo Devica po horoskopu! Jst sm Strelka moji mami je pa Devica in to je totalen clash. Device so ful redoljubne, organizirane, natančne, Strelci pa vse kontra. Smo velik preveč raztreseni in free, da bi se ujemal z njimi. Pa mi mami vedno prav, da bom zihr nabasala na eno Devico, da me bo mogu nekdo v red spravt. NEEEEEEE
moj bivši je devica po horoskopu... sam ena beseda opiše najino zvezo: JAO!
Tko da.. no ja.. res pa je da niso vse devičke iste tako da po eni ne moreš sodit vse..
smotkica_ ni za kaj
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
sofia83 napisal/-a:Joj men so pa Device muka! Sam upam, da ne bom mela partnerja, k bo Devica po horoskopu! Jst sm Strelka moji mami je pa Devica in to je totalen clash. Device so ful redoljubne, organizirane, natančne, Strelci pa vse kontra. Smo velik preveč raztreseni in free, da bi se ujemal z njimi. Pa mi mami vedno prav, da bom zihr nabasala na eno Devico, da me bo mogu nekdo v red spravt. NEEEEEEE
ah tak grozni pa spet nismo
as if.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ja.. vse device niso iste
odvisno, ful razlike je med septembrskimi in avgustovskimi devicami
odvisno, ful razlike je med septembrskimi in avgustovskimi devicami
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
tamala82 napisal/-a:res je.. hehe.. tukaj pa pridejo na plan dekade horoskopa
jaaaaaa, tvoj tip je ziher bil septembrska
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
smotkica_ napisal/-a:sam men res ni janso kaj te dekade tolk vplivajo na človeka?
tukaj je slovarček pa si poglej pod dekada..
_n_j_i_n_s_a_ hehe.. (še vedno je).. kako si vedu..
Zadnjič spremenil Tamala`, dne 11. Jun. 2005 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tamala82 napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:sam men res ni janso kaj te dekade tolk vplivajo na človeka?
tukaj je slovarček pa si poglej pod dekada..
_n_j_i_n_s_a_ hehe.. (še vedno je).. kako si vedu..
ukvarjam se z vedezevanjem
zato k s(m)o avgustovske device fullllllllll v redu septembrske pa hmmmm hinavci ta pravi
upam da ne bom koga uzalil
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Luna C napisal/-a:(UPAM da še ni blo te teme)
okej , let me hear it ..
-> kaj ste po horoskopu ? veljajo za vas značilnosti tega znamenja ?
jaz sem tipična levinja ..
trmasta , ognjevita , strastna , pomagam prijateljem ko rabijo pomoč , za ljubljene bi naredila vse , čustvena , agresivna ko moram bit , tipični kolerik ..
Hehe, jst sm tudi levinja in bi se strinjala s tabo, da veljajo iste lastnosti tudi zame. Levčki smo ql!
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:*Ela* napisal/-a:Dorotea napisal/-a:Devica Tipična. Ampak res tista prava... Nepopravljivi perfekcionist, ki od drugih pričakuje nekar česar niti sam ne zmore, sovraži zamujanje. Dobra je v organizaciji in uživa v delo s številkami in podrobnostmi. Ima izreden smisel za kritičnost in raziskovanje.. Ti ljudje zelo cenijo osebno neodvisnost in svobodo, hitro se pocutijo utesnjeni, vklenjeni in ujeti. Potrebujejo gibanje, avanture in zrak. Vse majo prav. to sem jaz
Jas tudi
enako tle
Jst sm ista..kdaj ste pa kaj rojeni?
njinsa:niso vse septem.device hinavske...poznam namrec kar nekaj ljudi, ki definitivno niso...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:zato k s(m)o avgustovske device fullllllllll v redu septembrske pa hmmmm hinavci ta pravi
jaz mam iste izkušnje ... z vsemi avgustovskimi devicami se ful štekam , septemberske pa .. a-a
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
A ve res tok vrjamete v horoskop? Jst uzemem to use bolj na izi. Mogoče kakšne lastnosti res veljajo, ampak da bi se zdj lih obremenjevala s tem kdo je kdaj rojen in kakšne so njegove lastnosti... Pa da bi si na podlagi tega urovnavala življenje. Se mi pa zdi preveč plehko.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Luna C napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:zato k s(m)o avgustovske device fullllllllll v redu septembrske pa hmmmm hinavci ta pravi
jaz mam iste izkušnje ... z vsemi avgustovskimi devicami se ful štekam , septemberske pa .. a-a
Jaz bi pa lahko rekla ravno obratno. Septembrske jaaa, avgustovske pa neeee ....
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
laram napisal/-a:Luna C napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:zato k s(m)o avgustovske device fullllllllll v redu septembrske pa hmmmm hinavci ta pravi
Jaz bi pa lahko rekla ravno obratno. Septembrske jaaa, avgustovske pa neeee ....
jaaa ok ti si moja
meni se tudi zdi brezveze da nekoga že vnaprej obsodiš glede na horoskop get real people...
as if.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]