Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Tipična tehtnica....sam tehtam...ha,ha
Ostanite zvesti sebi...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sAdie napisal/-a:bubbles napisal/-a:
ne vem, če bi rekla, da sm tipična ribica, k ravno tih in sramežljiva in zasanjana nism. mam pa ful domišljije pa sm dojemljiva za probleme iz okolice (ljudi).
hm, mi 2 sma si pa kr podobne
Hmm ja sej jst tut tiha pa sramežljiva lih nism ... kar se da tut tuki ugotovit, ker nakladam za 4 ...
Ampak zasanjana, non stop v oblakih, polna domišljije, vsa cmerava, občutljiva za vsak drek, iščem same ideale, še posebno v ljubezni, vsa pocukrana ... ma tipična ribica ... priznam ... in to s ponosom ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
tiasha napisal/-a:sAdie napisal/-a:bubbles napisal/-a:
ne vem, če bi rekla, da sm tipična ribica, k ravno tih in sramežljiva in zasanjana nism. mam pa ful domišljije pa sm dojemljiva za probleme iz okolice (ljudi).
hm, mi 2 sma si pa kr podobne
Hmm ja sej jst tut tiha pa sramežljiva lih nism ... kar se da tut tuki ugotovit, ker nakladam za 4 ...
Ampak zasanjana, non stop v oblakih, polna domišljije, vsa cmerava, občutljiva za vsak drek, iščem same ideale, še posebno v ljubezni, vsa pocukrana ... ma tipična ribica ... priznam ... in to s ponosom ...
ma ti si ql
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
aquarius-vodnar
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Dorotea napisal/-a:Devica Tipična. Ampak res tista prava... Nepopravljivi perfekcionist, ki od drugih pričakuje nekar česar niti sam ne zmore, sovraži zamujanje. Dobra je v organizaciji in uživa v delo s številkami in podrobnostmi. Ima izreden smisel za kritičnost in raziskovanje.. Ti ljudje zelo cenijo osebno neodvisnost in svobodo, hitro se pocutijo utesnjeni, vklenjeni in ujeti. Potrebujejo gibanje, avanture in zrak. Vse majo prav. to sem jaz
Jas tudi
as if.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
hm...mene pa zanima kaj je kej značilno za tehtnico ali pa za škorpijona? no za škorpijona vem le to, da je značilna trma, pa, da so dobri v postelji...pa še res je no tako, da če kdo kaj ve od tehtnice pa od škorpijona naj prosim napiše
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
*Ela* napisal/-a:Dorotea napisal/-a:Devica Tipična. Ampak res tista prava... Nepopravljivi perfekcionist, ki od drugih pričakuje nekar česar niti sam ne zmore, sovraži zamujanje. Dobra je v organizaciji in uživa v delo s številkami in podrobnostmi. Ima izreden smisel za kritičnost in raziskovanje.. Ti ljudje zelo cenijo osebno neodvisnost in svobodo, hitro se pocutijo utesnjeni, vklenjeni in ujeti. Potrebujejo gibanje, avanture in zrak. Vse majo prav. to sem jaz
Jas tudi
enako tle
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
tamala82 in sofia83 najlepša hvala, ampak ugotavljam, da sem nekak kar tipična tehtnica, le nekaj detajlov ni ravno istih, pa opis moje zveze je pa zadet čist...moj lubi je kr dost lubusmen, ampak ni ma potrebe za to, tko, da je vredu hvala vama še enkrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov