Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1091 prispevkov
• Stran 71 od 73
•
Prejšnja
1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
-
whoknowswho - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2011
miikena napisal/-a:Haha, enako. Dokler ne izustim unga škorpijona, sem najbl prisrčno bitje na svetu, pol dobi pa vsak tak mal zaskrbljen pogled, ko da skrivam tri nože, dve pištoli in bazuko v nahrbtniku. Pfff.
Hehe tut meni dobro poznan scenarij...še ena škorpijonka tuki
Fear is stupid. So are regrets.
-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
Ribica
Pa me zanimajo dve stvari: je res da se ne ujemamo najbolje z vodnimi znamenji - konkretno z vodnarji? Vsaj js nimam glih sreče z njimi
Je res da smo ribice dvolične? Ker smo kao ribi in ne riba. To sem zadnjič slišala od kolegic
Pa me zanimajo dve stvari: je res da se ne ujemamo najbolje z vodnimi znamenji - konkretno z vodnarji? Vsaj js nimam glih sreče z njimi
Je res da smo ribice dvolične? Ker smo kao ribi in ne riba. To sem zadnjič slišala od kolegic
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
- jolieJoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2010
Malishka napisal/-a:Ribica
Vodnar ni vodno znamenje, temveč zračno.
Vodna znamenja so: ribi, rak ter škorpijon. Ujemanje oz. neujemanje pa ni odvisno samo od sončnega zmanmenja temveč tudi od ascedenta.
-
Malishka - Komunikatorka
jolieJoy napisal/-a:Malishka napisal/-a:Ribica
Vodnar ni vodno znamenje, temveč zračno.
Vodna znamenja so: ribi, rak ter škorpijon. Ujemanje oz. neujemanje pa ni odvisno samo od sončnega zmanmenja temveč tudi od ascedenta.
Hvala, to pa nisem vedela, slišala sem nekje in "živela v zmoti"
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Malishka - Komunikatorka
sirova štručka napisal/-a:ja, z nekom se ne ujameš zaradi tega, ker je vodnar ti pa riba oz. ribi, še dvolična si, dobr, da nisi dvojčka, bi bila razcepljena osebnost
Haha Sej drugače ne verjamem glih v ta shit, sm včasih se mi zazdi da drži O.o
Prvi neprebran prispevek • 1091 prispevkov
• Stran 71 od 73
•
Prejšnja
1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov