Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
tiasha napisal/-a:sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi perfekcionisti, kritizirajo, ...no, so pa tudi dobrosrcni kar pri meni odtehta vse slabo
Jaaaaaa moja mami je tut vodnarka ... je res kar si napisala sAdie ... čist res ... kadar so dobre volje, pol je cel žur ... hehe ...
ok, smo torej otroci...mam vodnark superca...
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
jas sem pa totalno netipična devica...sem prvi dan v znamenju device in mi je že ar nekaj ljudi reklo da imam vsa znamenja za leva
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bubyka napisal/-a:Mark napisal/-a:sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi
Moja je tudi vodnarka
a mamo vsi mamice k so vodnarke! moja je priv tipicne vodnarka!
in kaj so ocetje po horoskopu? moj foter je devica pa nikak nista sla supaj
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
jess napisal/-a:jas sem pa totalno netipična devica...sem prvi dan v znamenju device in mi je že ar nekaj ljudi reklo da imam vsa znamenja za leva
sej prav tak
moj ati pa je kozorog ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sAdie napisal/-a:bubyka napisal/-a:Mark napisal/-a:sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi
Moja je tudi vodnarka
Moja mami je tut vodnarka ja ... tko kt sm že prej napisala ... fotko je strelc ... midva s tamalim sva pa oba ribice ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
tiasha napisal/-a:sAdie napisal/-a:bubyka napisal/-a:Mark napisal/-a:sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi
Moja je tudi vodnarka
Moja mami je tut vodnarka ja ... tko kt sm že prej napisala ... fotko je strelc ... midva s tamalim sva pa oba ribice ...
ribice smo zakon
-
Bl00dy - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
Slatka Mala napisal/-a:nogica napisal/-a:Bageera napisal/-a:tehtnica!!!
Jst sm tut tehtnica- prou tipična tehtnca! Full se prlagajam in to je da best
Eto citiram z neta, ker tuki so čist zadel zame :
Tehtnice so dobre za : : druzenje, kulturne dogodke, zabavo v intimnejsem krogu, ukvarjanje z lepimi stvarmi, poslovni obisk, poroko
hm zanimivo..sam jst se bl najdm tm ko piše da mamo rade lepe stvari pa razkošno živlenje to dasmo najbol znak jepa itk jasn aja pa ko nam mal laskajo da smo ponavad lepe in prijetne zunanjosti
jaz tut tehtnica!!! tehtnice smo zakon!! pa zame fuuul držijo značilnosti tehtnice!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Bl00dy napisal/-a:Slatka Mala napisal/-a:nogica napisal/-a:Bageera napisal/-a:tehtnica!!!
Jst sm tut tehtnica- prou tipična tehtnca! Full se prlagajam in to je da best
Eto citiram z neta, ker tuki so čist zadel zame :
Tehtnice so dobre za : : druzenje, kulturne dogodke, zabavo v intimnejsem krogu, ukvarjanje z lepimi stvarmi, poslovni obisk, poroko
hm zanimivo..sam jst se bl najdm tm ko piše da mamo rade lepe stvari pa razkošno živlenje to dasmo najbol znak jepa itk jasn aja pa ko nam mal laskajo da smo ponavad lepe in prijetne zunanjosti
jaz tut tehtnica!!! tehtnice smo zakon!! pa zame fuuul držijo značilnosti tehtnice!
Jaz sem tudi tehtnica!!!
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov