Kaj pa astrologija?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nesessaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Kako kaj gledate na astrologijo? Ali verjamete ali ne verjamete? Veste sploh kaj je astrologija???
Za tiste, ki mislite da je astrologija blebletanje horoskopov se motite. Astrologija niso horoskopi, ampak astrologija je spoznavanje sebe oz. neke druge osebe kot nek individum.
Jaz se zelo zanimam za astrologijo. Rada pa bi "spoznala" nekoga, ki se na te zadeve spozna iz strokovnega stališča in ne tako kot jaz z lajičnega.
Vsem astrologom (in drugim) lep dan še naprej.
:ertrink:
Za tiste, ki mislite da je astrologija blebletanje horoskopov se motite. Astrologija niso horoskopi, ampak astrologija je spoznavanje sebe oz. neke druge osebe kot nek individum.
Jaz se zelo zanimam za astrologijo. Rada pa bi "spoznala" nekoga, ki se na te zadeve spozna iz strokovnega stališča in ne tako kot jaz z lajičnega.
Vsem astrologom (in drugim) lep dan še naprej.
:ertrink:
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
www.lunin.net
zanima me samo polozaj planetov ob rojstvu , ne pa vsakdanji horoskop... a ni bilo o tem ze govora?
zanima me samo polozaj planetov ob rojstvu , ne pa vsakdanji horoskop... a ni bilo o tem ze govora?
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
ampak ok... sm se odločla da ne bom taka p**** pa ti napišm še en link kjer, če boš našla, si lahko na tej strani daš narest astrološko karto! Sam morš ful brskat!
Drgač pa v knjižnico...tam majo tud take knjige!!!!
http://www.astrology.com/
Drgač pa v knjižnico...tam majo tud take knjige!!!!
http://www.astrology.com/
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Astrologija je zelo, zelo zanimiva veda. Ne gre toliko za vsakdanje horoskope, ki pravzaprav niso resnični ( ali pač so, kakor kateri ), gre, kot si rekla, za prepoznavanje osebnosti. Verjamem v astrologijo, ker sem se poglabljala vanjo in tako vem, da je precej točna. Kot sem rekla, ne horoskopi, ampak to, kakšen je nekdo. Seveda se ne sme gledat samo sončno znamenje, ki ga poznamo vsi, zelo pomembna sta luna in ascedent, ki te še bolj določujeta. Seveda pa tudi to ni dovolj, pogledat je treba planete, hiše in vse ostalo. Takrat dobiš pravi vpogled in vidiš, da kar drži, kar je napisano.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
opium napisal/-a:Astrologija mi ni lih neki waw, me pa zato toliko bolj zanima astronomija
Tudi mene. Vem, da imam nekje sicer narejeno tisto osebno karto (ali nekaj takega), ker jo je naredila mamina prijateljica, ki se ukvarja s tem, načeloma pa se za to ne zanimam. Astronomy is my thing.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Mene pa zanima ravno ta osebna karta ... si jo je kera dala narest in kolk je blo resničnga, se prav da ste se v napisanem najdle ... kdo vam jo je pa naredil...
Sprašujem ker sm dobila idejo za izvirno darilo za rojstni dan, da bi dala prjatlci to ... se prav kdo jih izdeluje ...
Sprašujem ker sm dobila idejo za izvirno darilo za rojstni dan, da bi dala prjatlci to ... se prav kdo jih izdeluje ...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst mam to osebno karto narejeno in moram rečt da je vse res. Naredila pa mi jo je starejša gospa iz Črnuč.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov