Grozne napovedi jasnovidke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Lady_Cristina napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:me zanima če je že v preteklosti kaj napovedala, da se je že uresničlo???
Smrt princese Diane. Baje še celi kup drugih stvari, samo nebi vedla...
Menda je tekom njenega življenja pri njej iskalo pomoč več kot milijon ljudi, predvidela pa naj bi mnogo dogodkov, ki so se kasneje tudi dejansko zgodili. Od bombardiranja Beograda, 6. aprila 1941, do prerokbe smrti bolgarskega carja Borisa, ki jo je obiskal leto dni pred svojo smrtjo. Med drugim naj bi napovedala še potres v Skopju, točen datum smrti svojega moža, smrt princese Diane, nesrečo ruske jedrske podmornice Kursk in celo napad na newyorška dvojčka 11. septembra.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma ja. samo to je tak kot bi js rekla: leta 2012 bo nekje, pod čudnimi okoliščinami umrl veliki karizmatični voditelj, črnih las in nad njegovo smrtjo bo viselo grozeče znamenje črnega tigra!
in glej ga zlomka. enkrat poleti 2012 bo v nekem afriškem plemenu enga poglavarja (blazno arizmatičnega itak) pobralo, k mu bodo dva zeleno-oranžna pajka preveč vmešali v njegovo obredno župo, narami bo mel pa zmazek tatooja, ki bo na en uč in skozi prste spominjal na tigra.
in pol si kupim kristalno kuglo in začnem pobirat 0.99€ na klic.
nabijnja 24ur.com, ki nimajo nobene bolj pametne novice.
in glej ga zlomka. enkrat poleti 2012 bo v nekem afriškem plemenu enga poglavarja (blazno arizmatičnega itak) pobralo, k mu bodo dva zeleno-oranžna pajka preveč vmešali v njegovo obredno župo, narami bo mel pa zmazek tatooja, ki bo na en uč in skozi prste spominjal na tigra.
in pol si kupim kristalno kuglo in začnem pobirat 0.99€ na klic.
nabijnja 24ur.com, ki nimajo nobene bolj pametne novice.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Baje naj bi ti ljudje imeli ta dar zato, da lahko potem povejo naprej in ljudje to preprečimo.. no.. upam da se bo dalo preprečit. Ker še en prerokovalec (pozabla ime) je napovedal zelo zelo podobno..
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
pa si predstavlate, da izbruhne v današnjem času vojna, ko so vsa orožja in strelivo že tako napredovali, da lahko našo slovenijo na en-dva-tri razstrelijo? mene straši samo ta misel, ker če se to resnično zgodi, nas najbrž čez 2 leti več nebo.. pa saj ne da bi se obremenjevala z tem, ampak resnično je grozljivo, ko pomisliš... in kake razmere bojo, če se to zgodi če sploh preživimo...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
kinna napisal/-a:pa si predstavlate, da izbruhne v današnjem času vojna, ko so vsa orožja in strelivo že tako napredovali, da lahko našo slovenijo na en-dva-tri razstrelijo? mene straši samo ta misel, ker če se to resnično zgodi, nas najbrž čez 2 leti več nebo.. pa saj ne da bi se obremenjevala z tem, ampak resnično je grozljivo, ko pomisliš... in kake razmere bojo, če se to zgodi če sploh preživimo...
STRAŠITE ME Nočem umret
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
in pol svizec zavije čokolado v foljo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
evva napisal/-a:pa točen datum smrti svojega moža tud ni lih težko napovedat
Kdo je na strani