Ženske ribice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
kako vam je ušeč to horoskopno znamenje ali velajo tud za vs vse te lastnosti, ki jih prepisujejo ribam ( občutljive, zelo čustvene, zasanjane, neodločne, dobrosrčne, romantične, skrivnostne, zauplive, malce zmedene, s smislom za umetnost..... )
js morm priznat,da za mene precej stvari resnično drži
kako pa je pri izbiri partnerja, prijateljev, s katerimi znamenji se najbolj ujemate
sem malo pobrskala, pa vidla da še ni blo teme namenjeno nam heh
js morm priznat,da za mene precej stvari resnično drži
kako pa je pri izbiri partnerja, prijateljev, s katerimi znamenji se najbolj ujemate
sem malo pobrskala, pa vidla da še ni blo teme namenjeno nam heh
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eući* - Debatorica
heh, pa sej sigurn u usakm znamenju najdš tut ene svoje lastnosti , ..sm useen pa so ene prevladujoče značilnosti in ja usak človk je individum zase, zato ne bo prvo kar bom tipa uprašala kaj je po horoskopu itk pol spoznaš karaktr in use
to je bl tko tema za sprostitv in da se mau pogovarjamo o tem znamenju ane , d usaka pove kej
btw kaj si pa ti po horoskopu
to je bl tko tema za sprostitv in da se mau pogovarjamo o tem znamenju ane , d usaka pove kej
btw kaj si pa ti po horoskopu
-
Eući* - Debatorica
amm men se velikokrat zgodi,, da ko pridm nekam, kje se mi zdi da še nikjer nism bla, use znano,..lahko je povezan tut s sanjami, kot da bi neki sanjala, in bi se pol res zgodil ..al pa povezavava s prejšnimi življenji, deja vu al kko se reče to področje mi je ful zanimivo.. res se mi pogosto dogaja
mam pa tut zlo močno intuicijo, pa tut nekakšne slutnje,ki se lahko uresničjo ...
no ke ste ribice, razpište se
mam pa tut zlo močno intuicijo, pa tut nekakšne slutnje,ki se lahko uresničjo ...
no ke ste ribice, razpište se
-
Eući* - Debatorica
men se zelo pogosto dogaja, da ko pridem nekam v neznano imam občutek kot da sem že tam bila..lahko je kaj povezan s sanjami, vizije v sanjah, al pa povezava s prejšnimi življenji, v kar tut vrjamm, deja vu a je
mam pa tut močno intuicijo, razne prebliske, slutnje..
no ke ste ribice, razpište see
mam pa tut močno intuicijo, razne prebliske, slutnje..
no ke ste ribice, razpište see
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz sem tudi ribica. Precej tipična, sploh če pogledam horoskop še z luno. Pa so me precej dobro zadel.
Kakor koli, moj fant je rakec in že slabih 8 let precej dobr furama. Nisem ga zbrala glede na znamenje, se pa dobro ujameva in to je pomembno. Tako da, nekako potrjujeva pravilo
Kakor koli, moj fant je rakec in že slabih 8 let precej dobr furama. Nisem ga zbrala glede na znamenje, se pa dobro ujameva in to je pomembno. Tako da, nekako potrjujeva pravilo
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov