Dobra vedeževalka!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tuki je neki o tem.
Upam, da ti bo pomagal.
Upam, da ti bo pomagal.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jest pa verjamem, da je neki na tem - mi je enkrat že povedala ena jasnovidka par stvari (razlika med šlogarco in jasnovidko je ogromna, by the way), ob katerih sem bla šokirana. Če bi blefirala, ni variante da bi te stvari vedela. Iz preteklosti je povedala par dogodkov, ki jih je pač videla v svojih vizijah, pa prvič sva se vidle in ni šans da bi jih vedla od drugod. Jasnovidstvo zna bit uporabna zadeva, verjemite. Ker, meni je takrat (to je bilo pred 2 letoma) rekla, naj pazim na rodila. Za vsak slučaj sem šla na pregled in so mi odkrili raka. Tko. K sreči so ga pravočasno, tako da so me pozdravili, vendar bi bilo lahko prepozno. Gre pa za jasnovidko Saro iz Ljubljane - mislim da Šiška. Pozanimaj se, če pa bi rada, ti lahko po zasebnih sporočilih pošljem njeno telefonsko.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
nogica napisal/-a:to je kolegici slučajno zadela kašno stvar! Ne vrjet u take stvari,sicer je pa tut škoda keša za to...in zakaj te prihodnost tok zanima?Raje dobr iskorist te trenutke zdele,s tistim kar bo čez par let se boš že pol obremenjevala!
Popolnoma se strinjam z nogico! kaj pa če bi ti povedala da boš mela nesrečo in boš ostala brez nog(drugega se nisem spomnila )....pol bi pa cela na trnih bla na koncu se pa itak ne bi nič zgodilo.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Bulma napisal/-a:nogica napisal/-a:to je kolegici slučajno zadela kašno stvar! Ne vrjet u take stvari,sicer je pa tut škoda keša za to...in zakaj te prihodnost tok zanima?Raje dobr iskorist te trenutke zdele,s tistim kar bo čez par let se boš že pol obremenjevala!
Popolnoma se strinjam z nogico! kaj pa če bi ti povedala da boš mela nesrečo in boš ostala brez nog(drugega se nisem spomnila )....pol bi pa cela na trnih bla na koncu se pa itak ne bi nič zgodilo.
js tud rajš ne vem kaj bo ko bo...če bo...sej ne da me ni že kdaj mel, da bi vedla, ampak me skor isti moment mine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Žaklina napisal/-a:taprav "šlogar oz šlogarca" ti ne bo denarja pobral, ampak ti bo šlogov zastonj iz dobre volje. Vsaj jest mislm tko
in se hudicevo prav imas...ta prava slogarca ne racuna..je for free...ce ji kaj das je to zarat tvoje dobre volje!ponavadi se pa da kaksna malenkost tako bol iz vljudnosti..ala kava,cokolada in podobno
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
CommandykA napisal/-a:Žaklina napisal/-a:taprav "šlogar oz šlogarca" ti ne bo denarja pobral, ampak ti bo šlogov zastonj iz dobre volje. Vsaj jest mislm tko
in se hudicevo prav imas...ta prava slogarca ne racuna..je for free...ce ji kaj das je to zarat tvoje dobre volje!ponavadi se pa da kaksna malenkost tako bol iz vljudnosti..ala kava,cokolada in podobno
Točno!!! 100% se strinjam s tabo, ponavadi ti že povejo, če želiš in če imaš lahko kaj daš, drugače pa ni potrebe, ampak na žalost je takih res malo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov