Dnevni horoskop RTVSlo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
vrednagreha napisal/-a:Ja draga moja pol pa zlo malo veš o teh stvareh.
Potem to ni horoskop, če ga računalnik naključno izbira.
Kvaliteten horoskop je seveda treba sproti pisati!Haloooo!Kje živiš?
saj vem, malo stara tema, samo si nisem mogla pomagat.
kvaliteten horoskop ne predvideva samo 12 različnih scenarijev za en dan/teden/mesec/leto. kvaliteten horoskop je narejen za specifično osebo, na podlagi njene rojstne karte. in zato je zgolj naključje, da vas "zadane" nekaj, kar je napisano na internetu ali pa v kaki reviji. ker to so zgolj zgodbice, redko jih piše kak astrolog na podlagi dejanskih dogajanj v zvezdah. ampak tudi ta horoskop je en zeloooo velik približek, ker nas ne določa samo sončevo znamenje, ampak še cel kup drugih stvari.
drugače je pa dokazan psihološki vpliv horoskopa - če ga prebereš zjutraj, čez dan podzavestno vplivaš na stvari, ki si jih prebral in zato se ti zdi, da se ti je vse uresničilo. poleg tega pa si zapomniš le tiste stvari, ki so se ti tudi dejansko zgodile, ostalo pozabiš.
zdaj sem se malo razgovorila, samo če mi je ravno pasalo
to infinity and beyond!
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest sem obsedena s horoskopom, ga ful berem sam verjamem pa samo takrat kadar dobr piše največkrat ga pa preverjam na Planetu kr prek mobilca.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Te rojstne karte ane...kdo ti jih lahko to naredi?
Mene res prov zanima...
Mene res prov zanima...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
točn tko k nm je rekla prfoxa za psihologijo u srednji šoli..povedala je, da so horoskopi skoraj vedno dvoumno napisani in pisec k to piše mora bit zlo spretn z besedam..in pol sej veste pol je odvisn od človeak kako obrne to useskp
... ι αм ωнαт ι αм ...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
amital napisal/-a:Enschede napisal/-a:Verjeli ali ne, meni ta horoskop skor vedno zadane.
pri meni tud samo ta v 99%.
men tut rtv slo najbolj zadane
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
norolescentka napisal/-a:amital napisal/-a:Enschede napisal/-a:Verjeli ali ne, meni ta horoskop skor vedno zadane.
pri meni tud samo ta v 99%.
men tut rtv slo najbolj zadane
ja se moram še jaz podpisat...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- pikanogavička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
Men pa izredno zadane horoskop na kofetku ki ga piše neka astrologinja vsak teden
- pikanogavička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
Aja, še link www.kofetek.com. Lahko ji tudi zastavite eno vprašanje in odgovori. Pri meni se je uresničilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov