Atlantidski prstan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
a maš kako sliko, da vidm sploh kaj je to
pa ti povem, če sem mogoče kje vidla, kjer bi se ga dalo kupit 

- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
prvo pojma nisem mela kaj je ta prstan potem sem sla prebrat na ahatovo stran. ful zanimivo. tega arheologa carterja ki omenjajo da je nosil prstan. no, vglavnem je omenjen tudi v knjigi skrivnostna smrt tutankamona pa ni noter nic omenjeno da bi umrli kaki clani odprave al pa kaj. no vsekakor je zanimivo
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
Jst mam dva atlantidska prstana. en je srebrni, drug je zlati. Prvega sm kupla srebrnega u indijski štrcuni u Zagorju in sem tut dala zanga 5000. Ampak pol sm ugotovila, da je fejk (srebro je pravo, oblika prstana ni), ker nima znotraj gravure. Pol pa mi je lubek za rojstn dan podaril pravega, iz zlata (dal ga je delati v zlatarno, vendar sm pol vidla, da jih imajo tut u redni prodaji). Ima vse štiri luknice, gravuro... stal pa je 25000.
enga nosim na kazalcu leve roke, za živčevje in prebavila, drugega na desnem palcu za dihala. Jst verjamem, da me njuna energija ščiti in ju nikol ne snamem..
Po moje bi ga mogla met vsaka bol založena zlatarna, pa mogoče kakšna feng shui, indijska trgovinica...
enga nosim na kazalcu leve roke, za živčevje in prebavila, drugega na desnem palcu za dihala. Jst verjamem, da me njuna energija ščiti in ju nikol ne snamem..
Po moje bi ga mogla met vsaka bol založena zlatarna, pa mogoče kakšna feng shui, indijska trgovinica...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
saj ti je bilo lepo napisano
deluje kolikor v to verjameš sama
sicer pa si ga tud jaz nameravam kupit nekoč

sicer pa si ga tud jaz nameravam kupit nekoč

- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
sAdie napisal/-a:a je finta tudi na katerm prstu ga nosis?
jaz rabim nekaj za zdravje ....al pa se bom v kosobrincka spremenila
ja baje da je tud pomembno na katerem prstu ga nosiš..saj ti tam v trgovini vse razložijo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov