Astrološka knjiga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
Ene ste omenile, da zelo redko sanjate oz. se zjutraj ne spomnete, kaj ste sanjale. Zdaj pa ne vem, a sem jaz čudna ali kaj, ampak vsako noč nekaj sanjam in se jih zjutraj spomnem. Včasih so tako resnične, da ko se zbudim, ne vem a se je to res zgodilo ali ne (saj če so lepe, pol ni panike, samo če gre pa za slabe stvari, se pa pol še pol dneva obremenjujem s tem )
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Oki jst mam veliko staro sanjsko knjigo..sam ne vrjamem lih v njo..učas kej pogledam iz fore..pač not so pa tut znamenja predstavljena..zanimivo no..
Binca piše tkole:
POROD: pomnožitev družine ali pa premoženja
Porod pri njem biti: ubogim dobro, kupčevalcem slabo
Maudisa:
Črna(barva):neprijetne in hude razmere
Miši: sitni in nadležni prijatelji
Miši loviti: dober zakon, blagostanje
[b]Miši slišati, da cvilijo: žalovanje
Miši na polju videti: sebe boš izdal
*če vama kej nuca
Binca piše tkole:
POROD: pomnožitev družine ali pa premoženja
Porod pri njem biti: ubogim dobro, kupčevalcem slabo
Maudisa:
Črna(barva):neprijetne in hude razmere
Miši: sitni in nadležni prijatelji
Miši loviti: dober zakon, blagostanje
[b]Miši slišati, da cvilijo: žalovanje
Miši na polju videti: sebe boš izdal
*če vama kej nuca
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
mene pa večinoma spremljajo nočne more... že od malega se mi ponavlja to, da sedim na okenski polici...prileti orel...in me nese....
ali pa to da se dvignem, lebdim in padam....
zmeraj se čisto preplašena zbudim... kaj to pomeni? al pa kako se tega znebiš
drugače pa se mi velikokrat zgodi, da kaj tak živo sanjam, da potem nisem prepričana ali se je res zgodilo ali ne....
je katera od vas že pisala sanjski dnevnik?
ali pa to da se dvignem, lebdim in padam....
zmeraj se čisto preplašena zbudim... kaj to pomeni? al pa kako se tega znebiš
drugače pa se mi velikokrat zgodi, da kaj tak živo sanjam, da potem nisem prepričana ali se je res zgodilo ali ne....
je katera od vas že pisala sanjski dnevnik?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Dva dni nazaj sem sanjala, da me njegova mami nemara pa tk ane... No danes mi pa pove moj, da je sanju, da me tud ni marala, da miu je prbila zarad moje postave pa tk...
jst se full sekiram...kaj nej bi to pomenilo?
jst se full sekiram...kaj nej bi to pomenilo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Že 3x sanjala zelo žive sanje, da sem noseča
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
A je možnost, da obstaja ta knjiga na kaki internetni strani ?? Pa upam da prevedena v slovenščino ??
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Ja res bi blo dober ce bi bla kaksna taksna knjiga na netu. Jaz tu pa tam kaj najdem sam to ni to.
Pogledala pa bi zato, ker sem danes sanjala pokopališče tak kot da je bil dan mrtvih in sem hodla svece prizigat na grobove, potem pa sem en grob tako lepo urejevala, zemljo nasajala , cvetje sadila, pr sebi pa sem mila cel karton belih svec in 1 rdeco, sele ko je bilo zelo temno sem se z avtom peljala domov. In me zanima kaj bi to naj pomenilo. Res pa je da je danes 4 leta od kar se je kolega ubil v prometni nesreci, ampak ne vem ali lahko sanje povezujme s tem.
Pogledala pa bi zato, ker sem danes sanjala pokopališče tak kot da je bil dan mrtvih in sem hodla svece prizigat na grobove, potem pa sem en grob tako lepo urejevala, zemljo nasajala , cvetje sadila, pr sebi pa sem mila cel karton belih svec in 1 rdeco, sele ko je bilo zelo temno sem se z avtom peljala domov. In me zanima kaj bi to naj pomenilo. Res pa je da je danes 4 leta od kar se je kolega ubil v prometni nesreci, ampak ne vem ali lahko sanje povezujme s tem.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
Tigi - Cosmopsiho
Zanima me kaj pomeni, če sanjaš da je dekle nosečo ( v tem primeru jaz)? To se mi je že zgodilo ene 2x
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov