Astrološka knjiga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
A ktera ve kaj pomenijo hrošči? sanjala sem da jih je blo poln. Sicer sm mela naslednji dan precej slab, ampak me vsejn zanima če je to to.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm pa dons ponoč sanjala da sm v enem dnevu popila 4 šalčke kapučina.Pa use kolegice k so ble z mano so me sma začudeno gledale zakaj jst to naročam ker jst nikol ne pijem kave.Ampak te sanje sem si tako zapomnla in me res ferbec matra če kera ve kaj pomenijo?Al pa če lahko pogleda v knjigo,ker jst mam zelo slabo.
-
Natasa* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vse kar sprašujete je dosegljivo online:
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/
Tu je razloženih 4000 pojmov, simbolov ...
Npr.: Iščeš pojem kava? V angleščini: coffee? Klikneš na C, spodaj potem na tretjo od 4 strani, ki se ti odprejo, in evo jo, tam nekje na sredini, prav zanimiva interpretacija ... tudi jaz nisem vedela, da pomeni ...
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/
Tu je razloženih 4000 pojmov, simbolov ...
Npr.: Iščeš pojem kava? V angleščini: coffee? Klikneš na C, spodaj potem na tretjo od 4 strani, ki se ti odprejo, in evo jo, tam nekje na sredini, prav zanimiva interpretacija ... tudi jaz nisem vedela, da pomeni ...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem že dva dni zaporedoma sanjal da se tepem in ko unega tepem mu sploh nič ni...nič mu ne morem...pa kako to ...ful me jeznega naredi to ej...kako človeku nič ni
Še podnevi potem travme furam
Še podnevi potem travme furam
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Alygator - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
- Kraj: SLOVENIJAAA
sanjam ja. sei to vsak. sam ponavad se ne spomnm. negledam knjig. si raj sam splaniram napoved, k jo potem poskušam uresničit. recimo de mi sanje prikažejo nek cilj
Life is too short to spend hoping that the perfectly arched eyebrow or hottest new lip shade will mask an ugly heart x3
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Proim, če katera kje najde kaj pomeni, da sanjaš da imaš čisto razbit avto in čisto mozoljast obraz...
Hvala
Hvala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
^^ sanje nikoli ne pomenijo točno to, kar sanjaš.
Tigi sem malo pobrskala po sanjski knjigi ..
Avtomobilsko nesrečo doživeti: novice, ki jih boš zvedel, te bodo silno razburile
Avtomobilsko nesrečo videti ali slišati o njej: bolel te bo trebuh
Če ti kaj pomaga..
Za mozoljast obraz pa nič ne piše.
Tigi sem malo pobrskala po sanjski knjigi ..
Avtomobilsko nesrečo doživeti: novice, ki jih boš zvedel, te bodo silno razburile
Avtomobilsko nesrečo videti ali slišati o njej: bolel te bo trebuh
Če ti kaj pomaga..
Za mozoljast obraz pa nič ne piše.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja am ena ženska se mu je zabila v avto tako, da ima samo blatnik mal bl bogi ampak je to glih mu pršlo kker bo dobu keš od zavarovalnice tko da je sam zaslužu ker bo dal ene druge blatnike gor
Ja drugače pa ni blo tko sam svoj razbit avto je sanju...
Pa da ma full mozoljev po obrazu...
Hvala za pomoč kljub temu..
Ja drugače pa ni blo tko sam svoj razbit avto je sanju...
Pa da ma full mozoljev po obrazu...
Hvala za pomoč kljub temu..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov