Astrološka knjiga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja jst sm sanjala enkrat da sm noseča.In sm šla gledat ansledn dan u babičino staro sanjsko knjigo kaj to pomen pa je pisal da se te bo spomnu prijatelj iz daljnih krajev.Zdej kukrkol naključje al pa ne sam zjutri me je res klicala bivša sošolka iz koroške tko da...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mogoče sam razmišljaš o tem velik.Pač o neuspehu al pa da maš strah pred to odgovornostjo
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Tigi napisal/-a:Danes sem pa sanjala, da sem sexala z enim tipom in ga tako prevarala...
Kaj to pomeni?
Da premalo seksaš in pol delaš neumnosti v sanjah.
mal se hecam dej! jst tud to večkrt sanjam in pol povem mojmu pa mi reče: "te peče vest a? kaj šele bi blo če bi se to res zgodilo!" al pa me potolaži: "tolk me maš rada d te je še v sanjah strah d ne bi kej neumnega nardila!"
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hju jaz full sexam tko, da to ni to
Mah čudn je to vse skupi...
Mah čudn je to vse skupi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst sem pa v zadnjih mesecih v sanjah že dostikrat skoraj umrla - Enkrat sem se utapljala in sem se zbudila ravno preden mi je dokončno zmanjkalo zraka, drugič so me neki ljudje hoteli zadaviti z bodečo žico, spet enkrat so me ustrelili, davili z vrvjo, zabodli .. Včasih me hoče kdo umorit, včasih je nesreča, ampak vedno se zbudim ravno preden umrem... Včasih si sploh ne upam zaspat, ker me je strah, kakšna (skorajšnja) smrt me spet čaka ...
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Men se dostkrat sanja, da sm noseča. Vsaj ene 2x na mesc. Dons se mi je sanjal, da sva ble obe z mami noseče. Vedno se pol zjutri tok živo spomnm kakšn je biu trebušček na dotik in kok vesela sm bla.. Ne vem zakaj se mi to skos ponavla..
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm pa sanjala d sm sexala z mojim inštruktorjem od avtošole sej u sanjah je blo lepo...še posebi pa je blo lepo zjutro, ko sm ugotovila, d so to samo sanje...še zdej se počutim grdo, ko pomislim, kej sm della u sanjah
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
smotkica_ napisal/-a:Meni se je pa danes sanjalo, da sem vidla kačo čisto od blizu, v glavo. Gledala sem jo direktno v oči, ona pa mi je sikala z jezikom. A če sem se zbudila?? Jaaaa....
men se je pa sanjalo, da je kača pred mojimi očmi ubila mačko, potem pa šla nasproti meni. mala, grda, zelena kača. ne prenesem jih
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Ok, jaz ne štekam. Včasih nisem nikol nič sanjala oz. se nisem spomnila. Sedaj pa se že en teden zbujam sredi noči, ker imam tako grozne sanje. Danes sem sanjala, da je en kolega skos bruhal, nato pa smo odšle s kolegicam proti domu, v ostrem ovinku, pa nas je vrglo iz ceste, in smo trčile v kozolec. In ravno ko smo trčile, me je zbudila budilka. WTF???
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
MilkyWay napisal/-a:js sm pa sanjala d sm sexala z mojim inštruktorjem od avtošole sej u sanjah je blo lepo...še posebi pa je blo lepo zjutro, ko sm ugotovila, d so to samo sanje...še zdej se počutim grdo, ko pomislim, kej sm della u sanjah
spet sm sanjala, d se neki petljam z inštruktorjem ajeeeej...ma zdej nisva seksala, ampak se samo menla za miting
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Lol babe. Prevec sanjamo.
Jaz se spominm skoraj vsakih sanj. In zadnje case sanjam sosolko.
Zadnjic sem sanjaala da je izgubila lase z kozo vred In da sem bila jaz kriva za to, vceraj sem pa sanjala, da sva se zaletili in da je ostala brez noge.
Jaz se spominm skoraj vsakih sanj. In zadnje case sanjam sosolko.
Zadnjic sem sanjaala da je izgubila lase z kozo vred In da sem bila jaz kriva za to, vceraj sem pa sanjala, da sva se zaletili in da je ostala brez noge.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov