sAdie napisal/-a:bouhica napisal/-a:sAdie napisal/-a:joj, samo ne sanj o zobih

Ja kaksne izkusnje mas pa ti?

zelo slabe. Vedno, ampak resnično vedno, ko sem sanjala zobe - v kakršnikoli obliki - je nekdo umrl

ali se je zgodilo kaj zelo tragičnega.
To me psihira, tak da vsak večer ko grem spat si rečem: Ne, ne bo se mi o zobeh sanjalo.
Še ena taka
Sadie, se mi zdi da sem te mal presrala ko sem ti to povedala

Veš, enkrat sm jst sanjala da mi e zob odpadel, pa se drug dan zjutraj zbudim z raztreščenim zobom v ustih.V tem primeru so vsi ostali živi
Drugače pa ja.Imamo sposbnost čutiti, da nekoga kmalu ne bo več.
sicer si jst zmeri definiram celo zadevo..a je bla kri-to naj bi pomenilo kao sorodstvo, ali me je bolelo/sem jokala-bolelo bi me verjetno tudi v resnici itd..Pa do zdej so ble same sanje z nebolečimi zobmi...
Še nekej časa nazaj, kakšen emsec, sem sanjala zobe...Skos sem sam čakala slabe novice, nisem pa si mislila da bodo tako slabo slabe kot so bile (v tem prmeru ciljam na Tošeta)...Bolelo me pa ni v sanjah nič
skratka to je groza vse skupej...
Poleg tega sem pa jaz uspela enkrat zlo dobro definirat prek sanj da imam zraven sebe osebo, ki mi ne prvivošči dobro, kimi jamo koplje in ki samo čaka da me zajebe.Vsak dan sem si zapisovala sanje in na koncu je nekako tko prišlo ven, da (sanjala sem večinoma o kačah, ampak vsake sanje v drugačni situaciji), da sem prišla do zaključka da mi ena kolegica hoče precej slabo.Pa še res je bilo.