Astrološka knjiga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
ja, men se je tut sanjal da mi izpadajo zobje, pa mi je pol res stara mama umrla čez ene par tednov..upam da pri tebi ne bo nč tazga no, ker so tut že sanjal pa ni blo potem smrti.
drugač pa sanje izražajo lahko tut strah pa je možno da se neki bojiš da boš izgubila.
drugač pa sanje izražajo lahko tut strah pa je možno da se neki bojiš da boš izgubila.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Pismo brati: všeč ti bo,ker ti bodo zaupali pomembno reč
Pismo dobiti: nekaj nenavadnega in razburljivega boš doživel
Je mogoče bla pisava posebno lepa al grda? Si komu brala to pismo mogoče? Ker vse ma nek pomen,zato sprašujem.Glede opravičevanja pa nič ne najdem.
Pismo dobiti: nekaj nenavadnega in razburljivega boš doživel
Je mogoče bla pisava posebno lepa al grda? Si komu brala to pismo mogoče? Ker vse ma nek pomen,zato sprašujem.Glede opravičevanja pa nič ne najdem.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
azuc@r napisal/-a:ja, men se je tut sanjal da mi izpadajo zobje, pa mi je pol res stara mama umrla čez ene par tednov..upam da pri tebi ne bo nč tazga no, ker so tut že sanjal pa ni blo potem smrti.
Jao al me je kr mal strah postalo. Sicer tole sanjam ze dobro leto dni, tko da mislim da gre pr men bolj za tisti prvi del razlage sanj o samospostovanju. Ker klele pa se mi zdi, da se nacenjam...
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz sem že 2x zapored sanjala da mi vsi zobje izpadejo... pa je to kaki 2 leti nazaj.. samo ni noben umrl takrat pol..
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
BIBI21 napisal/-a:kaj pa če se ti ponavljajo sanje glede bivšega fanta? kaj to pomen?
a ti maš tut probleme s tem? js sm jih isto mela, pa sm šla pogledat u sanjsko knjigo , pa pač je odvisno od znakov notr ane. enkrat sm sanjala da me je poljubu pa spet k seb stisnu pa da mi je njegova mami dala cvet ,mame pa pomenjo varnost, zatočišče, poljub baje iskreno ljubezn, oz. tista čustva k jih čutiš tist moment, objem pa pač da vse kar čutiš v sanjah v objemu naj bi bilo pristno.. pa sva bla pol spet skor skupi, ampk bla bla dolga zgodba pol sm pa ga sanjala še ene prakrat po tem k ga nism hotla nazaj sm pa ugotovila da mi samo spomini ven butajo pa sm mogla razčistit še nedorečene zadeve z njim pol se je pa nehal
ker take sanje mučjo! še posebi če so še vedno močna čustva..
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bouhica napisal/-a:sAdie napisal/-a:joj, samo ne sanj o zobih
Ja kaksne izkusnje mas pa ti?
zelo slabe. Vedno, ampak resnično vedno, ko sem sanjala zobe - v kakršnikoli obliki - je nekdo umrl ali se je zgodilo kaj zelo tragičnega.
To me psihira, tak da vsak večer ko grem spat si rečem: Ne, ne bo se mi o zobeh sanjalo.
I love SISLEY& RW
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
zelim ti, da se res ne bi kaj podobnega zgodilo, kot meni. To je blo eno obdobje, ko se mi je skoz o zobeh sanjalo, da sem ze prav paranoična ratala
Svetujem ti, da predn gres spat das kako najljubso pesmico gor ... bo mpomagalo, da se bos sporstila...nekaj izvira ziher iz podzavesti!
Svetujem ti, da predn gres spat das kako najljubso pesmico gor ... bo mpomagalo, da se bos sporstila...nekaj izvira ziher iz podzavesti!
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov