Astrološka knjiga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
sem šla pogledat v sanjsko knjigo,upam,da bo kaj pomagalo..
Nency
pokopališče videti ali biti na njem: počasi se te loteva neka zahrbtna bolezen
sveča,če jo prižigaš: tvoja skrivnost bo postala javna tajnost
grob kopati: odloži potovanje,zlasti če misliš potovati sam.
Tigi
noseča žena biti: razveselili te bodo prijatelji iz daljnih krajev.
Nency
pokopališče videti ali biti na njem: počasi se te loteva neka zahrbtna bolezen
sveča,če jo prižigaš: tvoja skrivnost bo postala javna tajnost
grob kopati: odloži potovanje,zlasti če misliš potovati sam.
Tigi
noseča žena biti: razveselili te bodo prijatelji iz daljnih krajev.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
O zlata si ej...
Še to bi te prosila, če lahko nekako pogledaš kaj pomeni nekomu pokvariti avto? Sanjala sem da se vozila od fanta avto in sm nekje nasedla....potem pa to popravla....
Hvala
Še to bi te prosila, če lahko nekako pogledaš kaj pomeni nekomu pokvariti avto? Sanjala sem da se vozila od fanta avto in sm nekje nasedla....potem pa to popravla....
Hvala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
A lahko poveš kaj pomeni, če se ti sanja, da je nekdo vlomi v hišo (kljub temu da se je pred mesecem dni to dejansko zgodilo, samo da so nam v hišo vlomili ko nas ni bilo doma, sanjalo se mi pa je da so hotli v hišo vlomt kljub temu da smo bli doma)...
-
Tigi - Cosmopsiho
Sanjala sem, da sem bila nekje na potovanju in potem sem šla takoj zopet naprej potovati...
Kaj to pomeni?
Hvala za odgovor...
Kaj to pomeni?
Hvala za odgovor...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Aaaaaaaa ne no ....rečmo, da ne vrjamem v to no....
Ker mislim ravno kupiti avto in čakam, da dobim denar....
Hvala za info...
Ker mislim ravno kupiti avto in čakam, da dobim denar....
Hvala za info...
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
sanja24 napisal/-a:kaj pa pomeni sanjati mrliča! mrlič pa je druga oseba, jaz se pa z avtom peljem mimo in ga vidim!
Hvala in lep pozdrav
včasih so rekli če sanjaš mrliča ali smrt bližnjega naj bi to pomenilo, da bo ta oseba še dolgo živela... to ni sicer iz knjige lepše pa je verjet v to...
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
jaz sem pa brala za nosečnost kaj pomeni ker sem tudi sama sanjala, da sem noseča in piše, da me čaka kao preporod novo obdobje zame...
imam pa vprašanje kaj pomeni če sanjaš svojo smrt? do sedaj sem se vedno vtoplia... ni se zgodilo nič kaj takega po tejih sanjah me pa firbec matra kaj naj bi se zgodilo...
imam pa vprašanje kaj pomeni če sanjaš svojo smrt? do sedaj sem se vedno vtoplia... ni se zgodilo nič kaj takega po tejih sanjah me pa firbec matra kaj naj bi se zgodilo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov