Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 9:37

Čebelica_LaLa napisal/-a:
bik napisal/-a:
Čebelica_LaLa napisal/-a:sem omenla sosedi da ful dorro šlogaš in je hotla takoj te neki prašat;)
ona je rojena 16.6.1991 pa jo zanima kako bo z odnosom z njenim fantom(3.12.1984) in če bo fant odšel v nemčijo delat. pa še za očeta jo zanima (5.4.1961) če bo ostal v norveški al bo ostal tu kjer je...

Načeloma za druge spraševat ni po etiki. Sprašuje se samo stvri, ki se tvoje energije dotika. Bom probal in ne vem kolk bo uspešno.

V odnosu med njo in njenim fantom je bolj na fizični ravni manj na čustveni. Jima pa dobro gre i tu ni videt dosedaj kakih problemov. To n nič narobe saj pozneje zna prerast v pravo srčno partnerstvo.
Pot ma odprto tudi za odhod v nemčijo če bo kreatorjeva volja taka.
Za očeta je dvoumno postavjeno uprašanje.Karte pa so po moji presoji pokazale, da bo ostal na Norveškem.
bik

Ful ti hvala za vse;)

Bom še zase nekaj prašala, pol ti dam pa mir do naslednjič seveda:)hehe;)))

Zdaj je tista oseba za katero si mi že prej vrgel karte v mojem ljubezenskem svetu samska, takoj po tvoji prerokbi je čez 2 dni končal s punco, zanima me kako bo to kaj zdaj ko je samski, če bo z mano pristal ali bo okrog skakal?
Potem pa me še zanima nekaj, firma za katero delam ima eno stanovanje v lasti, zanima pa me če bom uspešno jih pregovorila da mi to stanovanje oddajo v najem?
In še zadnje vprašanje za osebo rojeno 26.4.1988, če bo še imela kakšen vpliv na moje življenje, če bo še kaj me kontaktiral, hotel kaj več z mano na ljubezenskem področju?

Evo pa si me fraj zdaj;)))

S tabo se bo malo zabaval. Ne kaže, da bi se ustalil. Pač išče potrditev, da je moški. Ni edini in to se zadnje čase dost pojavlja. Tako da ja uživej.
Dogovor bo mogoč in kaže mi na zelo dober dogovor.
On te bo še kontaktiral vendar ti nisi v to pripravljena. Pr tebi se kažejo spremembe če jih boš sprejela. Začela boš resno premišljevat o resnem partnerju kar sedaj ne moreš. Sedaj deluješ iz principa iskanja kaj pa ta al pa dugi ni srčne karte ki bi nakazovala na pravega.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 9:46

kupid365 napisal/-a:
bik napisal/-a:
kupid365 napisal/-a:Pozdravljen bikec, tudi jaz bi te prosila za pomoč :oops:

Vprašala bi, če bom sploh kdaj našla srečo v ljubezni :?: Sem samska, pa me zanima kdaj se bo pojavil tisti pravi zame, če sploh kje obstaja? :) Ali ga morda že poznam? Upam, da bom kmalu našla enega veseljaka mojih let, ki bo moj za vedno :D

In če lahko še eno vprašanje, bi še vprašala za denar... je že na vidiku kakšno izboljšanje finančnega stanja?

Hvala vnaprej in lep večer ti želim! :kuss:

Kdor čaka dočaka.Oprosti ker si toliko časa čakala na odgovor. No pa poglejva.

Seveda jo boš za to ni nikoli prepozno. Nakazano imaš, da se ti v naslednjem letu odpre ta plat tvojega življenja, ki ti bo prineslo novo ljubezn. Tega moškega še ne poznaš. To pa ne pomeni, da ga ne poznaš v fizičnem smislu. Predvsem pa bo poznanstvo nastalo z dopisovanjem in skozi pogovor. Iz prijateljstva se bo razvila preve ljubezn. Ti deluješ predvsem iz čustvenega dela, kar ti preprečuje, da bi mela več poznanstev dokler jih ne začutiš. Zelo si dojemiva za energije, ki ti jih dajo potencalni partnerji.

Tudi na finančnem področju maš nakazano v naslednjem letu preobrat. Trenutno maš kr velike skrbi in veliko premišljuješ o tem tako, da ne moreš naredit koraka v pravo smer, ki bi ti prinesel stabilno finančno stanje. Skratka več pozitivnega mišljenja i pozitvnih afirmacij ti manjka, da bi dosegla tisto kar si želiš.

bik

Bik, zelo sem ti hvaležna za tvojo pomoč, čas, trud in nasvet.
Se bom bolj potrudila za več pozitivnega mišljenja, vem da mi ne uspeva najboljše, čeprav si želim.
Bi pa te prosila samo še nekaj, če mi lahko še pogledaš.
Ta moški, ki pride v naslednjem letu, bom z njim srečna? Bo vsaj približno moja sorodna duša? Bo prava zveza na dolgi rok?
Priznam, ne morem se znebiti strahu, preveč se bojim, da bi se še enkrat 'znašla' v zvezi, ki bi mi prinesla več trpljenja kot sreče.

Ne premišljuj če boš srečna kajti imaš lepo zastavljeno. Ne dvomi prej kot se ploh začne. Vse kaže na to, da boš srečna in pozitivno razmišljaj v tej smeri. Kažejo mi tudi , da bo vse odvisno od tebe. Zvestobo maš prikazano in tudi lepo na dolgi rok. Ne zapravi ampak gradi na tem.

Če laho en nasvet. Energija ki jo širimo dobimo nazaj. Kreator bog ali naj bo kar hoče sliši oziroma razume besede in naše misli. Ne pošiljaj v etr ali vesolje besed kot trpljenje. Če že pošlješ govori o sreči, ki te čaka o partnerju kakega hočeš imet ne pa o partnerju, ki ga nočeš. Vse besede imajovoje zrcalo. prešušnik zvest, prijazn osorn in tako naprej. PREDSTAVLJAJ SI GA KOT DA GA ŽE IMAŠ TAKEGA KOT SI GA ŽELŠ. Tako se dela afirmacije.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 9:50

Little princess napisal/-a:
bik napisal/-a:
Little princess napisal/-a:Sej ne, da bi me dejansko zanimalo :D ampak vseeno, da vidim; kam pelje ta moj odnos s tem tipom trenutno? (Itak imam samo enega tako da...)

Čeprav mogoče izgleda navzven vse v redu je med vama kr nekaj dvomov. Ne kaže, da bi na tak način ostala skupej, vsaj v taki obliki odnosa. Čaka te velika sprememba, ki se ti bo zdela nemogoča a vendar bo.

bik

Hvala, kar dober odgovor! :)
Za samo dve spremembi, ki se mi zdita totalno nemogoči vem; ali da se čiiiisto skregava na smrt in se nikoli več ne povohava, ali pa da bova nekoč skupaj (bolj se mi zdi nemogoče to drugo :D ).
Verjetno je bilo mišljeno v tem smislu, ne?

No no ne na smrt in ne jo klicat še posebno ne se kregat. Mišljeno je tako, da boš dobila drugega partnerja ali boš s tem začela čisto na drugačnih temeljih. S tem, da si bosta iskreno povedala kar vam gre in začela spoštovat en drugega. Skratka zaživela partnersko življenje kot ga je treba živet. Vsi smo božanska bitja in vsak ima pravico živet.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 9:55

*Srček napisal/-a:
bik napisal/-a:
*Srček napisal/-a:
bik napisal/-a:
*Srček napisal/-a:Bikec bikeeec!

Tri stvari, če lahko ;) :
1. Amor, amor, amor..kako kaže? :)
2. Kako zgleda za USA?
3. Ali bom ostala v Barceloni? ;)

Pozdravčke!

Srček dela tika taka ko na tebe ljubček čaka. lepa pesmica no malo sm jo priredil k mi je lih v uho pršla.

1 Amor amor amor Te maš pred vrati le srček moraš odpret in ne se zapirat sama vase. Pa še druge stvari majo pri tebi prednost. Ko boš te zaključila bo tudi amor s puščico te obskal.

2 usa heheheh Za tebe dobro vendar s tem ne boš zadovoljna in ni tvoja končna postaja.

3 ne Barcelona ni za te.

bik

Heh, kako lepo. :) to z zapiranjem sama vase..težko, da bom tu kaj spremenila. Kar se ljubezni tiče, takšen človek pač sem, dejansko..in jah, slabo kaže.

Heh, kar se pa tujine tiče si me pa presenetil. :) Sama pri sebi sem bila že prepričana, da se ne vračam v Slovenijo.. :)

Čist nič ne kaže slabo. Tako pot izbiraš in nič ti ne manjk. dekle si ki ve kaj hoče. Glede tujine pa je tako. Nista samo Amerika in Barcelona tujina. Občutek mam da te bo ljubavi postavila na pravo mesto. Kot vse drugo maš jasno predstavo maš tudi o partnerju. In ko bo ta prišel bo čas. da se ustališ.

Uživaj življenje ki je tako prekrasno.

Bik

Lepo povedano. :) veš, pa sem vseeno firbček: je ta ljubezen res blizu? Če že gledamo vse, kar se gledat da, bi bila vesela, če vidiš tudi to.. ;)

Res je blizu in tudi čas je potreben, da to spoznaš. Včasih mamo srečo tik pred nosom pa jo ne prepoznamo, ker ni še čas ali ker jo nočemo videt. Ne se zapirat pa je treba pogledat za vsak vogal če je sreča tam v nasprotnem jo ne bomo videli.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 10:01

laprndalo napisal/-a:Zdravo bikec

Mene zanima,kako kaze s šolanjem in ljubezenskim zivljenjem v bliznji prihodnosti (bom imela kaksno resno zvezo ...)) kakse so moznosti s fantom ki me trnutno zanima ??

Hvala za odg in lep pozdravcek

Vidim, da šola ti ne dela problemov. Če ne drugega se znjo dost ne obremenjuješ.

Ljubezn pa tako prišla bo ko jo boš resno rabila. Trenutno kar je so samo simpatije saj tudi tako širiš energije. Ni še čas za resno in dolgotrajno zvezo. Premlada si še in tudi dost drugih stvari pričakuješ v življenju. Tako da ja uživaj kar trenutno je dokljer ne napoči pravi čas.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
grgrana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2011

OdgovorNapisal/-a grgrana » 23. Okt. 2011 10:48

Pozdravljen bikec,

Vidim da si stevilnim odg in pomagal pa bi ti tudi jaz postavila vprasanje.

Všeč mi je nekdo s katerim sva bezna prijatelja,nisva v pretiranih stikih ampak ga pa videvam kar redno. Me zanima če lahko iz tega kaj uspe??
Kako napreduje šola ??

Hvala v naprej in lep preostanek vikenda
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 23. Okt. 2011 10:57

grgrana napisal/-a:Pozdravljen bikec,

Vidim da si stevilnim odg in pomagal pa bi ti tudi jaz postavila vprasanje.

Všeč mi je nekdo s katerim sva bezna prijatelja,nisva v pretiranih stikih ampak ga pa videvam kar redno. Me zanima če lahko iz tega kaj uspe??
Kako napreduje šola ??

Hvala v naprej in lep preostanek vikenda

Maš lepo nakazano pot s tem prijateljem. Trenutni je tako kot je saj je šola pri tebi prioriteta. Pozneje pa bo prerasla v tesnejšo zvezo ki pa ne bo dolgotrajna. Ni prave srčnosti oziroma zaenkrat ne kaže na čustveno povezanost.

Z manjšmi težavami boš vse to zmogla še naprej kot si do sedaj.

Hvala res je ostalo še nekaj vikenda in bo tak kot bo in z njim bom zadovoljen.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Čebelica_LaLa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011

OdgovorNapisal/-a Čebelica_LaLa » 23. Okt. 2011 20:37

bik napisal/-a:
Čebelica_LaLa napisal/-a:
bik napisal/-a:
Čebelica_LaLa napisal/-a:sem omenla sosedi da ful dorro šlogaš in je hotla takoj te neki prašat;)
ona je rojena 16.6.1991 pa jo zanima kako bo z odnosom z njenim fantom(3.12.1984) in če bo fant odšel v nemčijo delat. pa še za očeta jo zanima (5.4.1961) če bo ostal v norveški al bo ostal tu kjer je...

Načeloma za druge spraševat ni po etiki. Sprašuje se samo stvri, ki se tvoje energije dotika. Bom probal in ne vem kolk bo uspešno.

V odnosu med njo in njenim fantom je bolj na fizični ravni manj na čustveni. Jima pa dobro gre i tu ni videt dosedaj kakih problemov. To n nič narobe saj pozneje zna prerast v pravo srčno partnerstvo.
Pot ma odprto tudi za odhod v nemčijo če bo kreatorjeva volja taka.
Za očeta je dvoumno postavjeno uprašanje.Karte pa so po moji presoji pokazale, da bo ostal na Norveškem.
bik

Ful ti hvala za vse;)

Bom še zase nekaj prašala, pol ti dam pa mir do naslednjič seveda:)hehe;)))

Zdaj je tista oseba za katero si mi že prej vrgel karte v mojem ljubezenskem svetu samska, takoj po tvoji prerokbi je čez 2 dni končal s punco, zanima me kako bo to kaj zdaj ko je samski, če bo z mano pristal ali bo okrog skakal?
Potem pa me še zanima nekaj, firma za katero delam ima eno stanovanje v lasti, zanima pa me če bom uspešno jih pregovorila da mi to stanovanje oddajo v najem?
In še zadnje vprašanje za osebo rojeno 26.4.1988, če bo še imela kakšen vpliv na moje življenje, če bo še kaj me kontaktiral, hotel kaj več z mano na ljubezenskem področju?

Evo pa si me fraj zdaj;)))

S tabo se bo malo zabaval. Ne kaže, da bi se ustalil. Pač išče potrditev, da je moški. Ni edini in to se zadnje čase dost pojavlja. Tako da ja uživej.
Dogovor bo mogoč in kaže mi na zelo dober dogovor.
On te bo še kontaktiral vendar ti nisi v to pripravljena. Pr tebi se kažejo spremembe če jih boš sprejela. Začela boš resno premišljevat o resnem partnerju kar sedaj ne moreš. Sedaj deluješ iz principa iskanja kaj pa ta al pa dugi ni srčne karte ki bi nakazovala na pravega.

bik

bikec hvala fuuuul za čas in pozornost:)
Bzz Bzz
Čebelica_LaLa
Sramežljivka
Sramežljivka

OdgovorNapisal/-a Čebelica_LaLa » 23. Okt. 2011 21:59

še nekaj sem pozabila vprašati:)))))
veš kaj me zanima? če bo mogoče moj naslednji resni fant glasbenik? ter kdaj sploh pride ta resna veza?še to leto?
no zdaj pa res dovolj:)hehe:))
Bzz Bzz
Uporabniški avatar
Thumbelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2011

OdgovorNapisal/-a Thumbelina » 25. Okt. 2011 9:54

Ojla, bikec!
Mene zanima kako mi kažejo karte glede ljubezni ... kako bo glede nekega fanta s katerim že dolgo nekako ne najdeva skupnega jezika, bo prišlo do kakih sprememb? Me sicer čaka kakšna nova ljubezen, resna veza? Hvala ti! :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 26. Okt. 2011 7:45

Čebelica_LaLa napisal/-a:še nekaj sem pozabila vprašati:)))))
veš kaj me zanima? če bo mogoče moj naslednji resni fant glasbenik? ter kdaj sploh pride ta resna veza?še to leto?

Glasbenika si želiš? Naj se ti želja izpolni. Kaže na vse to v najslabšem primiru bo mel zelo rad glasbo pa naj še jst dodam naj še rad pleše. Povem ti da tango je prekrasn ples.

Kaže mi malo na morje, tuino. Prej bi reku, da bo naslednje leto, ko bo čas, da spoznaš tvojo ljubjeno osebo. Sicer pa lahko se pustimo presenetit, da ti ga božiček al dedek mraz prinese.

Mislim, da sem ti odgovoril na vse. Ta čas ko čakaš na pravega princa na belem konju pa lepo uživej.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 26. Okt. 2011 7:51

Thumbelina napisal/-a:Ojla, bikec!
Mene zanima kako mi kažejo karte glede ljubezni ... kako bo glede nekega fanta s katerim že dolgo nekako ne najdeva skupnega jezika, bo prišlo do kakih sprememb? Me sicer čaka kakšna nova ljubezen, resna veza? Hvala ti! :)

To vajino poznanstvo ni za kaj resnega. Ni srčnosti in ni kemije. Ne zaupata in seveda potem je kot si že sma ugotovila. Tudi za kako veliko prijateljstvo ne bo šlo. Se pa v tem primiru učiš in rasteš.

Še kr nekaj vode bo preteklo in nekaj poznanstev bo preden boš srečala pravega za tvoje življenje. Zato zaenkrat uživej in ne se sekirat prišel bo tudi tvoj čas.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 26. Okt. 2011 7:53

Upam, da nisem kako preskočil. Vsem ki preberete to stran želim lep dan.
obišči na FB ABRAKADABRA
Čebelica_LaLa
Sramežljivka
Sramežljivka

OdgovorNapisal/-a Čebelica_LaLa » 26. Okt. 2011 8:44

bik napisal/-a:
Čebelica_LaLa napisal/-a:še nekaj sem pozabila vprašati:)))))

Glasbenika si želiš? Naj se ti želja izpolni. Kaže na vse to v najslabšem primiru bo mel zelo rad glasbo pa naj še jst dodam naj še rad pleše. Povem ti da tango je prekrasn ples.

Kaže mi malo na morje, tuino. Prej bi reku, da bo naslednje leto, ko bo čas, da spoznaš tvojo ljubjeno osebo. Sicer pa lahko se pustimo presenetit, da ti ga božiček al dedek mraz prinese.

Mislim, da sem ti odgovoril na vse. Ta čas ko čakaš na pravega princa na belem konju pa lepo uživej.

bik

Ja če bi blo po moje bi se s Plestenjakom oženila samo da mi poje:)))ahahahah;)))) hvala biki za vse:)
Bzz Bzz
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a bik » 27. Okt. 2011 7:40

Hehehehe skromnost je velika vrlina.
obišči na FB ABRAKADABRA

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov