Astro vedeževalnica
1punca napisal/-a:Še eno vprašanje iz moje strani BikKako mi kaj kaže s kako službico v kratkem? In s financami nasploh.
Hvala že v naprej
Sužba če jo imaš je polom če je nimaš bo treba pa še počakat. Sližba za nedoločen čas bo prišla nekje po novem letu. In to taka, ki ti bo ustrezala in bo pisana tebi na kožo. S tem pa se ti bo tudi popravilo finančno stanje. Do takrat pa kar pričakuj, kake eurčke iz neznanih virov, tako da boš mala vedno zadosi za kar boš potrebovala. Pa ne se ustrašt kr pogumno naprej.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
eSpela napisal/-a:Živjo Bik! Tudi jaz imam zate par vprašanj in sicer kako bo z ljubeznijo? Kmalu kaj resnega in uspešnega? Ali bo spet zakomplicirano in na daljavo?
Potem me pa zanima, če bom študij uspešno končala v letu oz. dveh?
Hvala vnaprej!
Strahovi in zopet pravilo ˝Nikoli ne moreš imeti preveč tistega kar očeš˝Imaš pa karto kjer ti nakazuje srčno željo po pravem jbeznskm odnosu. Prej kot se boš teh strahov otresla perj ti bo nasproti prišla nova ljubezn. Vidim da si fazi premišljevanja in hotenja po nečem novem, kar te bo zadovoljilo. Kaže se mi tudi karta, ki mi pravi naj bi to bilo v enoti dva kar pomeni največ dva meseca inpotem naj se zgodi. Pa čimprej opravi z tisto na daljavo spusti jo iz svojih misli in napravi prostor za novo. Napiši si ali pa afirmiraj čimbolj podrobno z vsemi detajli, kakega partnerja si želiš ob sebi.
Študij pa boš končala kot si si zamislila saj v tem si pa trdno odločena. Veliko uspeha ti želim.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
bik napisal/-a:eSpela napisal/-a:Živjo Bik! Tudi jaz imam zate par vprašanj in sicer kako bo z ljubeznijo? Kmalu kaj resnega in uspešnega? Ali bo spet zakomplicirano in na daljavo?
Potem me pa zanima, če bom študij uspešno končala v letu oz. dveh?
Hvala vnaprej!
Strahovi in zopet pravilo ˝Nikoli ne moreš imeti preveč tistega kar očeš˝Imaš pa karto kjer ti nakazuje srčno željo po pravem jbeznskm odnosu. Prej kot se boš teh strahov otresla perj ti bo nasproti prišla nova ljubezn. Vidim da si fazi premišljevanja in hotenja po nečem novem, kar te bo zadovoljilo. Kaže se mi tudi karta, ki mi pravi naj bi to bilo v enoti dva kar pomeni največ dva meseca inpotem naj se zgodi. Pa čimprej opravi z tisto na daljavo spusti jo iz svojih misli in napravi prostor za novo. Napiši si ali pa afirmiraj čimbolj podrobno z vsemi detajli, kakega partnerja si želiš ob sebi.
Študij pa boš končala kot si si zamislila saj v tem si pa trdno odločena. Veliko uspeha ti želim.
bik
Hvala za hiter odgovor

- Čokolada**
- Sramežljivka
bik napisal/-a:Čokolada** napisal/-a:bik napisal/-a:Čokolada** napisal/-a:Živjo BikTudi jaz bi te prosila za pomoč
Pa bom kr skopirala stari post...
Zanima me:~kako mi bo šlo na splošno v ljubezni?
~bom kmalu v resni zvezi?
~to osebo že poznam ali še ne, sva mogoče že prijatelja? smile
LP, in hvala za trud wink
1. nasplošno vidim, da ne boš imela velikih težav. Bolj bi reku, da jih ne bo.Imaš pa okoli novega leta možnost novega poznanja in s tem tudi začetek nove ljubezni. T je tudi odgovor na tretje uprašanje. Do sedaj še ne poznaš te osebe kar ne pomeni, da ga fizično ne poznaš. To se nanaša na poznavanje na čustvenem in duhovnem področju, kajti ti deluješ bolj z čutili to se pravi iz pleksus čakre.
2. To pa zna bit tudi resna zveza. Seveda povdarjam, če boš delovala s to energijo, ki jo trenutno imaš.
Najlepša hvalaMogoče veš če bo ta oseba mlajša oz starejša od mene?
Prej bo starejša ne bo pa velike razlike v letih.
bik
No lepo

-
- Sramežljivka
bom pa še jaz prašala;)
hei hei bik:)))))
jaz bi tui prašala nekaj....zanima me ljubezen na splošno če se slučajno kaj kaže? pa me v sklopu tega zanima tudi za osebo rojeno 29. aprila 1985, kaj je med nama, kaj bo med nama?
potem bi te prašala pa še za stanovanje in službo, kako bo in če bom našla na obali kaj pametnega?
hvalaaa vnaprej;))))
jaz bi tui prašala nekaj....zanima me ljubezen na splošno če se slučajno kaj kaže? pa me v sklopu tega zanima tudi za osebo rojeno 29. aprila 1985, kaj je med nama, kaj bo med nama?
potem bi te prašala pa še za stanovanje in službo, kako bo in če bom našla na obali kaj pametnega?
hvalaaa vnaprej;))))
Bzz Bzz
hannah1 napisal/-a:Bik, kako pa kaj meni kaže glede ljubezni?
Trenutno ni nič kaj posebnega na vidiku. kažejo mi na tvojo razdvojenost med dvema osebama ali pa še kako zravn. Tehtaš katera ti je bolj pri srcu. Vendar moraš se malo umirit in pustiti času čas saj zatem ti prihaja nasproti lubezn, ki ga bo spremljala amorjeva puščica. Takrat pa ne boš pomišljala saj kemija bo naredila svoje. Želm ti, da priložnosti ne boš zamudila.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Re: bom pa še jaz prašala;)
Čebelica_LaLa napisal/-a:hei hei bik:)))))
hvalaaa vnaprej;))))
Trenutno imaš kar lepa razmerja vendar bolj površinsko brez kakih čustev. V iskanju kompatibilne duše in spoznavanju morebitnih partnerjev. S tem pa jenavezano tudi uprašanje za določeno osebo. Imaš pa v bižnji prihodnosti kar veliko spremembo. Zna se zgodit, da ti ta oseba prinaša velike spremembe na tvojem ljubezenskem področju. Velika spoznanja, ki bodo uplivala na tvoje odločitve. Predvsem pa nisi še pripravljena na resno zvezo in do takrat uživej v svojem življenju.
Stanovanje boš dobila in to tako kot si želiš. mogoče ti lokacija ne bo pasala bo pa za dolgo obdobje, če lahko govorimoo času, ki je zelo relativen.
Stalna služba pa bo malo težje. kr nekaj časa boš mela še začasno ali priložnostno delo, ali pa delo, ki ga trenutno imaš. No za denar ti ni treba skrbet zmeraj boš mala toliko kot ga boš potrebovala.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Tudi jaz prosim za pogled v prihodnjost.
Kako moja družina? Pa zdravje? Se bo končno uredilo, bo dognana diagnoza?
Kako mi kaže s partnerjem? Se bova spet našla, si bova še kdaj tako blizu, kot na začetku?
Kako prijateljice? Bo naboljša frendica ostala noseča? Je imela že precej problemov, ubožica.
In sodelavec, ki je kot ogenj in led? Bova še kdaj prebila zid in se ponovno našla kot prijatelja?
Lep pozdrav v nedeljsko jutro! In hvala.
Kako moja družina? Pa zdravje? Se bo končno uredilo, bo dognana diagnoza?
Kako mi kaže s partnerjem? Se bova spet našla, si bova še kdaj tako blizu, kot na začetku?
Kako prijateljice? Bo naboljša frendica ostala noseča? Je imela že precej problemov, ubožica.
In sodelavec, ki je kot ogenj in led? Bova še kdaj prebila zid in se ponovno našla kot prijatelja?
Lep pozdrav v nedeljsko jutro! In hvala.
-
- Sramežljivka
bik napisal/-a:Čebelica_LaLa napisal/-a:hei hei bik:)))))
hvalaaa vnaprej;))))
Trenutno imaš kar lepa razmerja vendar bolj površinsko brez kakih čustev. V iskanju kompatibilne duše in spoznavanju morebitnih partnerjev. S tem pa jenavezano tudi uprašanje za določeno osebo. Imaš pa v bižnji prihodnosti kar veliko spremembo. Zna se zgodit, da ti ta oseba prinaša velike spremembe na tvojem ljubezenskem področju. Velika spoznanja, ki bodo uplivala na tvoje odločitve. Predvsem pa nisi še pripravljena na resno zvezo in do takrat uživej v svojem življenju.
Stanovanje boš dobila in to tako kot si želiš. mogoče ti lokacija ne bo pasala bo pa za dolgo obdobje, če lahko govorimoo času, ki je zelo relativen.
Stalna služba pa bo malo težje. kr nekaj časa boš mela še začasno ali priložnostno delo, ali pa delo, ki ga trenutno imaš. No za denar ti ni treba skrbet zmeraj boš mala toliko kot ga boš potrebovala.
bik
Pa je sploh kakšna možnost da bova midva kdaj skupaj? z zgoraj omenjeno osebo seveda.
In ful ti hvala za to lepo napoved:) you made my day;)
Bzz Bzz
Čebelica_LaLa napisal/-a:bik napisal/-a:Čebelica_LaLa napisal/-a:hei hei bik:)))))
hvalaaa vnaprej;))))
bik
Pa je sploh kakšna možnost da bova midva kdaj skupaj? z zgoraj omenjeno osebo seveda.
Skupaj sta že odvisno kako bosta naprej. le to je, da ti ta oseba prinaša nova spoznanja v tvoje življenje.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
-
- Sramežljivka
bik napisal/-a:Čebelica_LaLa napisal/-a:bik napisal/-a:Čebelica_LaLa napisal/-a:hei hei bik:)))))
hvalaaa vnaprej;))))
bik
Skupaj sta že odvisno kako bosta naprej. le to je, da ti ta oseba prinaša nova spoznanja v tvoje življenje.
bik
zato sem prašala ker on namreč ni samski ane...

Bzz Bzz
bik napisal/-a:hannah1 napisal/-a:Bik, kako pa kaj meni kaže glede ljubezni?
Trenutno ni nič kaj posebnega na vidiku. kažejo mi na tvojo razdvojenost med dvema osebama ali pa še kako zravn. Tehtaš katera ti je bolj pri srcu. Vendar moraš se malo umirit in pustiti času čas saj zatem ti prihaja nasproti lubezn, ki ga bo spremljala amorjeva puščica. Takrat pa ne boš pomišljala saj kemija bo naredila svoje. Želm ti, da priložnosti ne boš zamudila.
bik
Hvala!