Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Po Gorenjski "straši" ... pojavljajo se govorice, da se na laborah v Kranju vsak dan od 0:00 do 0:30 pred gostilno labore gujsa en deklica v belem, spet po govoricah duh punčke, ki naj bi tu pred leti umrla. Sj vem, da so buče sam men je tole kr mal scary ... baje je ta teden ful folka ponoči hodil gledat tko, da je zdej lastnik kr umaknil gugalnico. Hm, me prov zanima kaj je na tem...
Evo posnetek:
http://media.putfile.com/Puncka-iz-Labor
Evo posnetek:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
^^Ja Migrena, men je tut prou skeri. Mi je včeraj to omenil lubi, pa sem ga saaam pogledala, wtf? Osebno itk ne vrjamem, sam še zmer, tist filing ... Še sanjal se mi je pol ponoč, včeraj vsaj nisem sama spala ...
Drgač pa tut mene zanima, kaj je sploh fora vsega.
Drgač pa tut mene zanima, kaj je sploh fora vsega.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
nisem gledala posnetka, ker me je preveč strah... ja, sem zajc kar se tiče teh stvari... sem pravkar gledala na Discoveryju (vsako sredo je oddaja), kjer ljudje govorijo o osebnih izkušnjah... in morem rečt, da me je kr strah ratalo...
Nevem no... js pač verjamem v nekaj.... nevem v kaj, pa vseen.... groza me je tega
Nevem no... js pač verjamem v nekaj.... nevem v kaj, pa vseen.... groza me je tega
My dreams are my reality...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst bi šla full rada pogledat in mislim, da bom šla...
Na posnetku se mi pa zdi kokr pač da se ena naprav in se gre gujsat pa jo posvetiz avtomobilskimi lučmi in snema in to je to...
Nevem no al nej vrjamem al ne...vse je pa možno..
Na posnetku se mi pa zdi kokr pač da se ena naprav in se gre gujsat pa jo posvetiz avtomobilskimi lučmi in snema in to je to...
Nevem no al nej vrjamem al ne...vse je pa možno..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Js pa sem bla včerej sama doma in sem gledala tisto oddajo na discoveryju... pač, začela sem gledat in pol me je kr vleklo in nisem mogla nehat gledat... pol sem se pa tresla in prisluškovala tišini... js tudi pravim, da nekej ziher JE na tem... sam pač je še vse skup premal raziskano...
My dreams are my reality...
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
MIGRENA napisal/-a:Po Gorenjski "straši" ... pojavljajo se govorice, da se na laborah v Kranju vsak dan od 0:00 do 0:30 pred gostilno labore gujsa en deklica v belem, spet po govoricah duh punčke, ki naj bi tu pred leti umrla. Sj vem, da so buče sam men je tole kr mal scary ... baje je ta teden ful folka ponoči hodil gledat tko, da je zdej lastnik kr umaknil gugalnico. Hm, me prov zanima kaj je na tem...
Evo posnetek:
heheh js sm tm čist zravn doma, to ne morš vrjet kaj se folk vse zmisl pač je blo temno in so posnel gujsnco, men je pravla punca k je tm doma d so jih to res na slab glas zdj spravl k pravjo d oni delajo sam reklamo za gostilno itd.... drgač so pa eni še iz NM pršli to gledat heheh no ni reč čistn nč
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Sam čudn, da če ni nič na tem, da se je to pol tok razpaslo in, da je tok folka dejansko hodil gledat. Jest vem, da ni šans, da bi si upala it pogledat, ker če bi dejansko kšnga tam vidla (naštimano al ne) bi me sam kap zadela
Da ne omenjam, da se mi je celo noč od tega sanjal al nej rajš rečem, da me je preganjal. Jah to je pa tko k sm tok pametna, da grem to gledat ob 10h zvečer...
Da ne omenjam, da se mi je celo noč od tega sanjal al nej rajš rečem, da me je preganjal. Jah to je pa tko k sm tok pametna, da grem to gledat ob 10h zvečer...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov