Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
heh...men bo pa frendica posodla knjigo urokov, pa si bom jst mal pogledala tele zadevce...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
opium napisal/-a:js sm pa zdle en tak urok izvedu, da bodo vse vas ki ste tole prebrali, ponoči obiskali duhovi.
bauuu
pa nehi take bedarije govorit, ker je mene pol RES straaaaah...
My dreams are my reality...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
lol opium
Drgač pa a ma kakšna kak čarobni napitek al pa urok, da bi se jst matematiko in zgodovino na maturi čez noč (ko bi spala) naučila... in zablestela? Če ma katera...se toplo priporočam
Drgač pa a ma kakšna kak čarobni napitek al pa urok, da bi se jst matematiko in zgodovino na maturi čez noč (ko bi spala) naučila... in zablestela? Če ma katera...se toplo priporočam
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
...in kaj takega, da bi izpiti šli kot pa maslu? Trenutno mam več smole kot sreče
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*pupika* napisal/-a:opium napisal/-a:js sm pa zdle en tak urok izvedu, da bodo vse vas ki ste tole prebrali, ponoči obiskali duhovi.
bauuu
pa nehi take bedarije govorit, ker je mene pol RES straaaaah...
ja itaq jst sm nardila en urok, in tist kozarec vode, ki si dons pila t bo jutri povzročil...hmm...tri noge ti bojo še zrasle
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
ANGELgirl napisal/-a:**bonita** napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Ja!!!Ni nobena črna magija, če te to skrbi. Je pomojem vse od psihe odvisno, koliko verjameš v take zadeve in podobno.
to je res, da je zeloo velik odvisno od psihe...
Js sem enkrat nardila v srednji šoli en urok, ker mi je bil en tip všeč.
Prej se sploh nisva poznala, js sm v petek četrtek popoldne nardila tisti urok v petek smo šli ven pa sva se spoznala, naslednen četrtek sva bla pa že skup, sicer samo za 3 tedne..ampak whatever...Aja pa to NI JOKE to je blo zares...Če kera rab naj mi pošlje zs pa ji povem ali pa bom enkrat tle napislaa
js bi temu rekla NAKLJUČJE al pa USODA!
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov