Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 208 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
No mene je telih duhov kr ornk stah. Pr moji frendici smo hotle enkrat duhove klicat pa pol jest nism hotla k sm se usrala.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
tut jst vrjamem v duhove. en kolega živi v 200 let stari hiši v kateri živita duha prejšnih lastnikov. njegova mami in teta so enkrat z eno žensko ki se spozna na te stvari govorile z njima in so ugotovile da ful vejo o njih. npr:. teta ki je bla glih noseča je vprašala za spol otroka in sta povedala da bo punčka in je res bila, mami je vprašala kje je mož in je bil odgovor les, no v resnici je glih nalagal neke hlode za šiht...
v glavnem jst ful vrjamem kr sm slišala že ogromn zgodb, sam pol me je ful strah in si ne upam bit sama.
v glavnem jst ful vrjamem kr sm slišala že ogromn zgodb, sam pol me je ful strah in si ne upam bit sama.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Ja,men je frendica povedala,da so enkrat klicale duhove. Kar na enkrat so sveče ugasnle.Ena od nje frendica se je začela režat,pol jo je pa neki po obraz popraskal in je bla čist krvava. Zdej ne vem če je to res sam frendica je rekla da je blo tko.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jaz pa mislim da obstaja "nekaj" sam nvemo za to....
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
vrjamem, samo nočem in ne upam jih klicat! sm že slišala za veliko zgodb od različnih ljudi in vse so si bile podobne, tko da neki more bit na tem.
kokr je napisala virginiaNOmore: včasih mam tud jst občutek, da nekdo stoji ob meni. predvsem v kakšnih hudih trenutkih (npr. ko sva šla s fantom narazen), sm kar naenkrat občutila nekaj pozitivnega in tolažečega v in ob sebi. sploh ne vem kako bi opisala... vrjamem, da nekdo merka name
kokr je napisala virginiaNOmore: včasih mam tud jst občutek, da nekdo stoji ob meni. predvsem v kakšnih hudih trenutkih (npr. ko sva šla s fantom narazen), sm kar naenkrat občutila nekaj pozitivnega in tolažečega v in ob sebi. sploh ne vem kako bi opisala... vrjamem, da nekdo merka name
The key is, never stop doing what you love!
- rescue 911
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: NEVERLAND
uf uf uf tile duhovi....
Jaz osebno zelo verjamem v klicanje duhov. IN TEGA NEBI NIKOL POČELA, KER SE S TEM NI ZA ŠPILAT!!!
Sem že kar nekaj prebrala o tem in vse ima isti princip... vedno se kaj slabega potem zgodi...
enkrat sem gledala film, ko so eni mladi fantje in dekleta klicali duhove in je nakoncu duh vse pobil.. ( saj vem, da je bil samo film in veliko pretiravanja ) AMPAK JAZ NISEM MOGLA ZARADI TEGA SPAT 3 DNI.
A mogoče kdo pozna kakšno knjigo o klicanju duhov oz. s to tematiko. Me zelo zanimajo te stvari... Vendar nikoli jih nebi klicala...
Jaz osebno zelo verjamem v klicanje duhov. IN TEGA NEBI NIKOL POČELA, KER SE S TEM NI ZA ŠPILAT!!!
Sem že kar nekaj prebrala o tem in vse ima isti princip... vedno se kaj slabega potem zgodi...
enkrat sem gledala film, ko so eni mladi fantje in dekleta klicali duhove in je nakoncu duh vse pobil.. ( saj vem, da je bil samo film in veliko pretiravanja ) AMPAK JAZ NISEM MOGLA ZARADI TEGA SPAT 3 DNI.
A mogoče kdo pozna kakšno knjigo o klicanju duhov oz. s to tematiko. Me zelo zanimajo te stvari... Vendar nikoli jih nebi klicala...
Por ti seré mejor de lo que soy ==)for you I will be better than what I am
Follow your dreams...Be yourself, an angel of kindness...
http://www.ildivo.com/board/
http://mors.si/
http://www.slovenskavojska.si/
Follow your dreams...Be yourself, an angel of kindness...
http://www.ildivo.com/board/
http://mors.si/
http://www.slovenskavojska.si/
-
missy L - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2005
- Kraj: ljubljana, črnomelj, london & bruselj
Jst k sm bla u osnovni smo u garderobi za punce sedel eno 4 punce pa 2 tipa pa klical duhove. Jst sm bla najstarejsa in una k je pa to znala je bla pa mlajsa. In je prsl do tega da je rekla d je zli duh u sobi in d przgemo luc d ga odzenemo u tem je p lih en umivalnik odpadu dol iz stene k pc u garderobi mas tut wc p umivalnike p za noge prt p tuš... no ja in to je to... drgac pa jst sama pr sep ne klicem duhov ampak delam neki druzga.. ucasih mi ful dela telepatija, pa ce se lah koncentreram tut preidem n en drug nivo sam zaenkrat nism sla se cist do ksnih skrajnosti.. use je v mejah normale in mogocega.. ampak ucasih mi pase.. aja pa pogovarjam se na daljavo z mojo frendico ucasih.. npr. telefon zazvoni lih k si jst mislm d nej me poklice (sj ni scary.. naklucja pc ali pac? )
..are you-you..
..aware of what we do..
..or just trying to get through?..
..missy L..
..aware of what we do..
..missy L..
-
missy L - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2005
- Kraj: ljubljana, črnomelj, london & bruselj
aja drgac p gledam dosjeje x p use filme n to temo in tut zanimam se za take stvari k nimajo pojasnila.. in k sm gledla hannibala sm rekla wow kok hud film, strasn p sploh ni btw...
..are you-you..
..aware of what we do..
..missy L..
..aware of what we do..
..missy L..
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
pri trinajstih letih, za 1, maja sem bla s frendi nek v gozdu... in smo pržgal svečo se ulegl v krog, in klical duhove... morm rečt da mej blo strah še kr neki časa... tud zj če gledam kašn film, mal težko zaspim itd. verjamem v to da nismo sami na svetu
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js tut js tut pa fredija mercurija pa še kak bi se najdu. no,drgač pa js verjamem v duhove in take reči. sem pa tut enkrat klicala z bratom duhce,šivanka pa list pa to,in sva celo priklicala enga in se z njim menla neki. ok,lohk d je blo to čist naključje in so bli pač po sredi drugi dejavniki,da so ono šivanko premikal,sam mogoče pa tut ne. js se bl nagibam k drugi verziji:)priscilla napisal/-a:Jaz bi pa priklicala Elvis Presleya...
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Ko je bla moja mami še najstnica je s svojimi frendicami klicala duhove...način verjetno vsi poznate s tistimi črkami, številkami in kozarcem...in po tem obredu, ki so ga ponavad opravljale pr eni frendici doma in pravilo naj bi bilo ,da ko končas z vprašanji pa to, prosiš duha, da gre stran in pol še okna odpreš, da gre pač lahko stran...No in tist dan so pozable odpret okno in ko je ta mamina frendica domu pršla je bilo okno razpokano in to od znotraj(šipa je bla namreč dvojna). Sj se pol nkol več ni nč zgodilo, sam je res spooky...
Js mam tut izkušnje s tem. V srednji šoli sm bla na eni žurki pa nismo vedel kva naj delamo pa smo se odločil, da pokličemo duha od Boba Marlya....No pa smo tut uporabl zgoraj navedeni način...nč se ni zgodilo, sam so vsi rekl,da je blo eno tako vzdušje...kokr, da bi bil še kdo prisoten
Sam crazy je pa blo kva se je nasledn dan zgodilo...no js k sm zjutri pržgala radio se je vrtel komad od ugante koga...ja..Boba Marleya, frendica je nasledno jutro brala eno revijo, kjer je biu en članek od...ja od Boba Marleya...pa enmu frendu je en ponudu karte za koncert od sina od....Boba Marleya
Js mislm,da bi jih mogl pustit, da počivajo v miru...
Čeprav men se ful krat zgodi, da mam občutek, da nisem sama v sobi, pa čeprav sm!!!! A ma še kdo tak feeling???'
Js mam tut izkušnje s tem. V srednji šoli sm bla na eni žurki pa nismo vedel kva naj delamo pa smo se odločil, da pokličemo duha od Boba Marlya....No pa smo tut uporabl zgoraj navedeni način...nč se ni zgodilo, sam so vsi rekl,da je blo eno tako vzdušje...kokr, da bi bil še kdo prisoten
Sam crazy je pa blo kva se je nasledn dan zgodilo...no js k sm zjutri pržgala radio se je vrtel komad od ugante koga...ja..Boba Marleya, frendica je nasledno jutro brala eno revijo, kjer je biu en članek od...ja od Boba Marleya...pa enmu frendu je en ponudu karte za koncert od sina od....Boba Marleya
Js mislm,da bi jih mogl pustit, da počivajo v miru...
Čeprav men se ful krat zgodi, da mam občutek, da nisem sama v sobi, pa čeprav sm!!!! A ma še kdo tak feeling???'
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
niam tok poguma d bi jih šla kdai klicat,res ne...nekak vrjamem d nismo sami na svet pa so duhovi med nami...
so pa enkrat pr moji kolegici klical duhove pa so mel na sredini neko žarnico in je baje tista žarnica pol nakonc počla...nevrjamem d so glih naklučja vse to kar se pol po klicanju zgodi
so pa enkrat pr moji kolegici klical duhove pa so mel na sredini neko žarnico in je baje tista žarnica pol nakonc počla...nevrjamem d so glih naklučja vse to kar se pol po klicanju zgodi
¤Hi.EaT Me *=)¤
-
*MaŁa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
- Kraj: slo
čaw...mene to zlo zanima...mislm bela magija...in smo tut že izvajale uroke(večina se jih ni posrečla ) pa klicale duhove...
ja za uroke tko...niso nevarni dokler ne preklinjaš koga...mam celo sošolko ki je bila satanistka...ampak sedaj je kar u redu frendica...nekoga je hotla prekleti in se ji je maščevalo z smrtjo njenega tipa tok da tega nobenmu ne svetujem da to dela
za duhove pa tko...
mi smo jih že parkrat klical...in nekaj je res prišlo umes..,in tok smo se ustrašle da neupamo več najbolj varno je pa klicanje duha z kozarcem in verižico... :blackwhite:
ja za uroke tko...niso nevarni dokler ne preklinjaš koga...mam celo sošolko ki je bila satanistka...ampak sedaj je kar u redu frendica...nekoga je hotla prekleti in se ji je maščevalo z smrtjo njenega tipa tok da tega nobenmu ne svetujem da to dela
za duhove pa tko...
mi smo jih že parkrat klical...in nekaj je res prišlo umes..,in tok smo se ustrašle da neupamo več najbolj varno je pa klicanje duha z kozarcem in verižico... :blackwhite:
Prvi neprebran prispevek • 208 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov