Čaranje in klicanje duhov

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 19. Maj. 2005 21:20

:lol: :lol: :lol: hahahahhahaha,,,,, bu bu bu bu....k boste klical duhe povejte, vas pridem se jaz strasit :D
Gone
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 20. Maj. 2005 17:38

jst vrjamem v te zadeve, ker jim je bla moja mat priča pa teta..itaq d mi ne bi lagale..amm teta je bla medij, če se ne motim, ful se je ukvarjala s temi zadevami, moja mat ji je pa pomagala..tu so ble še študentke..in ponavad so klicala znane osebe..in so klicale hitjerja in ni hotu stran it pol....čist ponoru d je..d bo vse pobiu..d bi še enkrat tu naredu kar je pa take..ful znanih je blo še sm se zdej ne spomnem imen..pravjo pa, da nikol ne klicat domačih, kr ti je lahku ful hudu...akratka spooky :eek: :eek: :eek: :eek:
Free your mind...
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 20. Maj. 2005 17:40

tjaskaaa napisal/-a:jst vrjamem v te zadeve, ker jim je bla moja mat priča pa teta..itaq d mi ne bi lagale..amm teta je bla medij, če se ne motim, ful se je ukvarjala s temi zadevami, moja mat ji je pa pomagala..tu so ble še študentke..in ponavad so klicala znane osebe..in so klicale hitjerja in ni hotu stran it pol....čist ponoru d je..d bo vse pobiu..d bi še enkrat tu naredu kar je pa take..ful znanih je blo še sm se zdej ne spomnem imen..pravjo pa, da nikol ne klicat domačih, kr ti je lahku ful hudu...akratka spooky :eek: :eek: :eek: :eek:

Strašno ... :eek: :? :pale:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 20. Maj. 2005 18:24

Hudoo.. saj, po moje je cisto mozno da se da priklicat duhove, samo je pa res strasno naj se ti domaci prikazejo.. hjaaao :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 20. Maj. 2005 18:32

tjaskaaa napisal/-a:jst vrjamem v te zadeve, ker jim je bla moja mat priča pa teta..itaq d mi ne bi lagale..amm teta je bla medij, če se ne motim, ful se je ukvarjala s temi zadevami, moja mat ji je pa pomagala..tu so ble še študentke..in ponavad so klicala znane osebe..in so klicale hitjerja in ni hotu stran it pol....čist ponoru d je..d bo vse pobiu..d bi še enkrat tu naredu kar je pa take..ful znanih je blo še sm se zdej ne spomnem imen..pravjo pa, da nikol ne klicat domačih, kr ti je lahku ful hudu...skratka spooky :eek: :eek: :eek: :eek:
Free your mind...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 20. Maj. 2005 18:38

tule gor sm se neki zmotila...
kaj mi je recimo mat še povedala, da so recimo uprašale, d naj dokažejo svojo (duhovi)prisotnost v prostoru..in se je miza s težkimi, študenskimi knjigami dvignla..
moja teta se je potem še neki časa s tem ukvarjala...sm potem je pa šla k enmu tipu k je tud neki medij oz.on čut neke čudne stvari,ful čudn tip..in ga je uprašala kako bo z zdravjem družine..pa je reku d nč dobrga..pa ji ni hotu povedat kaj točn..no pol ji je povedou d se bo njemu možu (mojmu stricu) neki nardil in čez neki časa je dubu levkemijo....odtakrat se nobn v naši družini ne ukvarja s tem...
Free your mind...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 22. Maj. 2005 15:01

Vrjamem v to, ker sem bila sama zraven, ko so prijatelji klicali duha Prešerna pol pa nisem mogla bit več zraven, ker me je bil strah. Za to morš bit skoncentriran pa tiho in nihče ne sme govoriti razen tisti, ki drži iglo nad svečo! Vsaj tako smo mi takrat to delali in bilo je GROZNO. Duha pa moraš po koncu poslat nazaj in ga tako dolgo sprašuješ ali je še prisoten , dokler ni odgovor NE kajti drugače so lahko resne posledice!
Uporabniški avatar
Moonlightglow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a Moonlightglow » 31. Maj. 2005 1:24

Kaj naj ti rečem... Magija JE resnična, duhovi SO resnični, ampak z ničemer se ni varno igrati. Obstajajo bolj varni načini klicanja duhov ( list in šivanka s cvirnom ), ampak v vsakem primeru se ne sme pozabit duha poslat nazaj!!! Sama sem klicala duhove kar nekajkrat ampak s tem se res ni za igrat.
Magija je prav fascinantna, nekaj lepega je v njej, nekaj strašnega tudi, nekaj gradi in nekaj kar ruši. Če te res zelo zanima, potem najprej preglej nekaj strani o tem, šele potem se odloči ali boš poskusila s tem ali ne.
Sama sem že delala na tem in nekateri uroki so čisto preprosti, a nočem prakticirat preveč, ker se da večina stvari rešit brez magije. Magija je zadnja možnost, kajti ne glede na to ali narediš nekaj dobrega ali slabega, se ti povrne v slabem. Vprašanje je samo v kako slabem. Če delaš dobro, se pojavijo slabe malenkosti, ki so preprosto premostljive, če se igraš...potem je zelo nevarno.
Vsekakor pa ti svetujem, da dobro premisli, preden se lotiš česa takega.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
priscilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a priscilla » 31. Maj. 2005 10:09

Jaz bi pa priklicala Elvis Presleya... :razz:
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 31. Maj. 2005 11:30

resna stvar...mene firbec daje. Nas je pa ena zenska v soli poucila o tem. Polovica razreda se je smejala, druga polovica je bila vljudna,nekateri so mislili, da je nora, jaz pa sem jo vzela zares. Zelo jasno je povedala, kako je, ce zadeve ne poznas.
Jaz osebno vse to spostujem... Moonlightglow.....zakaj se vrne vse v slabem?
Uporabniški avatar
Moonlightglow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a Moonlightglow » 31. Maj. 2005 12:30

Jaz osebno vse to spostujem... Moonlightglow.....zakaj se vrne vse v slabem?[/quote]

To se sprašujem tudi jaz. Takšna so pač pravila magije, zato ker je to nekaj nadnaravnega in, ker se zapletaš s stvarmi, ki niso vsakdanje in so zelo kompleksne. Sama sem mnogokrat razmišljala zakaj je tako. Morda zato, da se ljudje ne bi takoj zatekali k temu, ampak bi prej poskusili vse ostalo in sami rešili svoj problem.
A kot sem rekla že prej, če narediš nekaj dobrega, potem se vrne samo v slabih malenkostih, v kašnem slabem dnevu ali kaki majhni želji, ki ni uresničena ali kaj podobnega. v bistvu niti ne občutiš tak zlo, ker se ti lahko zdi, da se je pač pojavil spet slab dan, kot že kdaj prej, tudi ko se nisi ukvarjala z magijo.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 11. Sep. 2005 21:02

no jst sm pa eno staro temo vn potegnla zato k me ful zanima kaj si mislte o tem......baje obstaja tud ena kniga k je baje bol da je ne vidš k te čist psihično potovče k eni moji frendi so neki šli raziskvt pa k so to knigo vidl niso spal najdl pol ena k se sam spomne začne jokat
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 11. Sep. 2005 21:50

Jst pa nikol nism klicala duhov. Nism mela želje. Sam se mi je pa enkrat zgodil...Res grozljivo. Postlo mam ob steni in za postlo je tolk plasa, da mam tam hulahop obroč in še par cm placa od stene. Lani sm mela zeloooooooooooooo hudo leto. Vse se je zarotil proti men in včasih sm se na glas spraševala če Bog sploh obstaja in zakaj me je zapustu(blo je zlo hudo z mano; zdravje, denar, ljubezen, faks, posledično družinski odnosi, vse je šlo rakom žvižgat). En večer, vbistvu ponoči, okoli enih, sem se po mučnem učenju vlegla v postlo in se obrnla proti steni. Pred očmi sm mela hulahop. Ta se je naenkrat zakotalil. Najprej za 20cm v eno stran in potem nazaj na isto mesto. To je bilo res grozljivo. Eno uro se premaknt nism upala. Ampak od tiste noči dalje so se začeli odvijat dogodki, ki so mi vlil upanja.

Izpitov nisem naredila, sem se pa prepisala na drugo smer, kar se je izkazalo za veliko vboljšo varianto. Spomnim se, ko sem pakirala stvari za v LJ v nahrbtnik okoli 1.oktobra lani. Sedela sem na postelji in pred mano je bila zaprta omara. Naekrat je v njej počilo, k da bi z dlanjo udaril po vratih(po notranji strani) in oblil me je občutek varnosti, ki ga prej še nikol nisem poznala. Po golem naklučju sem srečala starejšo gospo, ki se spozna na angele, na njihove znake prisotnosti in pogovore z njimi. In ko sem ji opisla kaj se mi je zgodilo, je rekla, da je to zagotovo bil moj angel varuh. Nisem verjela vanjga, ker sem obupala nad njim in mi je hotel pokazat, da je še z mano. Ful lepo. Celo pokazal se mi je v sanjah, sam nism vedla, da je to on, pol mi je ona povedala.
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 11. Sep. 2005 22:01

sam men je blo pa res spooky k sm vidla reakcije k je bla tema sam omenena pa nism jst gune knige gledala pa vseen tkt nism mogla spat pa od tkt me je res kr strah...bogve kaj je blo tm not da lah tko enga potovče
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 12. Sep. 2005 6:44

Ne vem, men je to malo too much zame, sploh se pa ne bi rada še s temi zadevami obremenjevala. Že v bioenergetike in atlantidski prstan samo pogojno verjamem, tok da je tole res malo preveč zame. :D

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov