Čaranje in klicanje duhov

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Nov. 2006 0:09

Madona ste vrazeverne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 24. Nov. 2006 13:18

Mahagonij napisal/-a:Madona ste vrazeverne.

ja itak verjamemo v take stvari, verjameš ko se ti kaj takšnega zgodi... pa če ne bi obstajalo, ne bi blo o tem tolk literature + vseh objav v medijih.. poleg pričevanja babic o dogodkih v preteklosti, ob katerih se jim še vedno trese glas ob pripovedovanju...
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 28. Nov. 2006 20:32

joooj..sem šla čez vse poste.. :?

sama sem doma..pa je je tak strah zdaj :( :cry:

kr jst full vrjamem v to.. k že tolk zgodbic poznam.. k so se tud mojim najbližjim dogajale..

no bom povedla kaj.. čeprav me je tak strah :(

naprimer ko je umro moj dedek.. je šel moj bratranec sedet za hišo..tja k je vedno dedek sedel.. pa se je na enkrat iz mize vzdigno kozarec pa se je razbil na miljon tistoč koščkov.. :eek: .. jst sm pol vidla tiste razbitine.. in res vrjamem temu..
tud moja babica je zvečer predn je zaspala molila.. pač za dedeka.. potem pa se je obrnala proti strani kjer je dedek ležal..pa je na steni vidla njegovo senco :eek: ..
res je..da je bil moj dedek..pa da sem ga mela res fullll rada.. sam da bi se meni to zgodilo :? mene bi kr kap.. pa če tud vem..da mi nebi nič hotu..sam mene je res tak strah tega..

no pol moj oči..je tud že dost doživel.. naprimer ko je bil še mali fantek..je bil full dost pr svojem dedku.. k je živel enih 100m stran od njihove hiše.. in večkrat k je bil pr njemu je pač gledo čez tako full vlko okno dol v gozd.. pa je zmiri vido tako moško postavo.. pa je bil baje cel tak črn.. in zmiri k je poklical dedka naj pride pogledat.. je tista postava zginla.. :?
pa dober bi rekla..pač otrok pa domišljija.. sam pol je bil pa star že enih 20 let.. pa je bil pr enih prjatlih..k je pomago neki delat.. pa je šel tak neki čez polnoč pač domov.. pa se je pač ustavo pr dedku.. k je mogu it na wc..(potreba pač :D ) in tist wc je bil zunih..tk k so včas mel) pa tisto on sedi.. kr na enkrat pa taka črna roka zagrabi vrate pa jih full začne pipat stran :eek: oči pa sam tist prjel vrate pa držo.. pol je pa nehal.. pa je prišo ven z wcja..pa je pred wcjem čako njegov pes.. :eek: pa je bil baje tist full prestrašen..čeprav je bil drgač tak full hud pes.. pol ga je pa prjel..pa je šel okol bajte z njim..sam ni blo nikjer nič..

no pol moj stric mi je pravo..da k je včasih še tud tak ponoči peš hodo pa to.. je tud neki vido.. zmiri so mu pravli da tam pač pr enem mostu straši..sam on nikol nič ni vido..pol eno noč..ko pa je šel tam.. pa je tak zagledo senco enga človeka..(k je bil kao brez glave) zram njega pa še senca psa k pa je baje full lajo.. in tist k je stric hodo pa to..je baje tista postava full šla za njim :eek: .. sam pol nč ni več nazaj gledo..tk da ni pol nč več blo..

jooj..zdej bom nehala s temi zgodbicami k me je tak strah..
:? sej jih še vem neki.. mogoč še drugič kej povem.. :)

aja no.. bom še eno "lepo" povedla.. sam to zgodbico pa sem slišala..ne vem pa točno komu se je zgodila..

no pač ubistvu sta ble dve prjatlce..k sta ble celo življenje res tist najboljše.. in ena od njih je dobila pač eno smrtno bolezen in je bla že čist konc!.. pa je pač bla ona druga prjatlca (ko je bla tud noseča) pr njej.. se je na nek način poslavljala.. in se je full jokala tam..pa je bla full žalostna.. pa ji je ona druga rekla.. da naj ne joče.. pa da ji obljubi..da bo celo življenje ob njej!..pol kmal pa je umrla..
ta prjatlca pa je kmal za tistim rodila.. in iz spomina na prjatlco je dala tud svoji punčki ime tak kot je blo njej..
pol pa je bla punčka tak stara enih pet let.. pa so se peljali z avtom (pač punčka pa mami njena(ta prjatlca od umrle) pa oče od punčke) pa punčka tak reče..da bi rada nekam šla.. pa, da jima bo pokazala kam.. pol pa jih je baje celo pot vodla.. in jih je pripeljala do hiše, kjer je živela včasih ta punca k je umrla..in je baje sam iz avta skočla.. pa je stekla za hišo do gugalnice , k je bla tud od one mrtve punce k se je baje k je bla mala vedno tak rada gungala gor!!.. in tud pol k sta prišla starša od one mrtve punce s hiše baje nista mogla vrtjet.. da sta bla čist iz sebe.. :?

joo..dost je še tega..sam zdj bom pa nehala.. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Nov. 2006 23:29

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Nov. 2006 0:59

a ne spada to bolj k izjavi tedna :lach: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2006 13:43

: :oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Starie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Starie » 29. Nov. 2006 17:21

Jaz, ko sem vse to prebral, sem par dni ponoči cvikal :oops: :D
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 29. Nov. 2006 17:22

NIA malo prevec si se vzivela :D
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 29. Nov. 2006 22:03

ne upam jst tega delat k sm že ful slišala, k so to kolegice delale, da se je ful čudnga od tistga trenutka naprej dogajal.. :eek: :eek: :eek: :eek:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Dec. 2006 9:38

spat nisem mogla zarad teh zgodbic... mela sem feeling da nisem sama v sobi :( smotano..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 01. Dec. 2006 13:32

a še ma kdo kakšne zgodbice.. da je že kej doživel? al pa kj tak?
dej..napište kaj.. :) men je to full fajn brat.. čeprav me je pol tak strah :? k že itak vem tolk tega.. pa ni glih prijetno pol k sm zvečer sama doma!..takrat tud jst mislim, da je skoz nekdo z mano..pa da se mi bo glih zdej prikazo :eek:
.. sam če je tak zanimivo to brat :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 01. Dec. 2006 16:21

Tisti, ki so vam take zgodbice zanimive za brat, lahko pogledate v tole temo, kjer smo o tem že enkrat pisal: Nepojasnjeno, nerazložljivo
V tej temi je fuuul teh scary zgodbic.
Mene je blo kr mal strah, ko sm šla še enkrat nekatere poste brat :eek: :?
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 01. Dec. 2006 16:57

Frenkie napisal/-a:Tisti, ki so vam take zgodbice zanimive za brat, lahko pogledate v tole temo, kjer smo o tem že enkrat pisal: Nepojasnjeno, nerazložljivo
V tej temi je fuuul teh scary zgodbic.
Mene je blo kr mal strah, ko sm šla še enkrat nekatere poste brat :eek: :?

frenkie..hvala :) bom šla mal brat.. Sej drgač je mene tud strah..sam mi je pa fajn pa zanimivo brat :wink:
hammer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hammer » 10. Dec. 2006 13:03

cao

a mi lahk kdo pove kako zgleda to klicanje duhov, kaj rabs za to, ... .

pa ze vnaprej thx!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Dec. 2006 14:01

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov