Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vohunka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2005
Hey!
mene pa ena tema zanima ... Ste že kdaj čarale? Kaj si mislite o tem? Je vse skupaj samo izmišljeno ali je res?
Mene magija in te stvari začenjajo vedno bolj zanimati pa bi rada vedela, če imate kakšne izkušnje s tem
Kaj pa glede klicanja duhov? Sem malo gledala po internetu kakšne bi naj bile kao posledice pa me je kar minlo ...
mene pa ena tema zanima ... Ste že kdaj čarale? Kaj si mislite o tem? Je vse skupaj samo izmišljeno ali je res?
Mene magija in te stvari začenjajo vedno bolj zanimati pa bi rada vedela, če imate kakšne izkušnje s tem

Kaj pa glede klicanja duhov? Sem malo gledala po internetu kakšne bi naj bile kao posledice pa me je kar minlo ...
- atma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Moj nasvet je, da ne poskusiš s klicanjem duhov, če resnično nisi izkušena. Zakaj? Ker ti zna fajn zaplesti življenje. Sem veliko brala o tem pa razne pripovedi itd.
Magija je zanimiva stvar, vendar ne pozabi, da ti lahko kljub dobronamernosti spodleti, se zaplete. Te pa čist razumem, da je težko "ne probat", če te to tako privlači, tudi mene je pa do sedaj nisem poskusila ravno zarad posledic...
V bistvu pa- a ni vsaka stvar v življenju nekaj posebnega, magičnega?
Magija je zanimiva stvar, vendar ne pozabi, da ti lahko kljub dobronamernosti spodleti, se zaplete. Te pa čist razumem, da je težko "ne probat", če te to tako privlači, tudi mene je pa do sedaj nisem poskusila ravno zarad posledic...
V bistvu pa- a ni vsaka stvar v življenju nekaj posebnega, magičnega?
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mi smo klicali duhove, ko smo bili nekje v 6. razredu, pa smo skoraj doživeli infarkt, ko sta se dve sveči naenkrat prevrnili. Babe smo začele vreščat in spokale na dvorišče, tipi pa tud niso bili ravno pogumni ...
dva sta se celo zjokala
Drugih posledic ni bilo, ampak vseeno mislim, da sveče niso padle same od sebe, ker so bile stabilne. Mogoče smo duhca prestrašili z vreščanjem ...
Sicer pa ne priporočam, ker je bilo že precej primerov, ki so se končali slabše.

Drugih posledic ni bilo, ampak vseeno mislim, da sveče niso padle same od sebe, ker so bile stabilne. Mogoče smo duhca prestrašili z vreščanjem ...
Sicer pa ne priporočam, ker je bilo že precej primerov, ki so se končali slabše.
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Jasno, da ni isto, bi pa lohk blo pod isto temo. Ne vem pa zakaj bi tema zamrla zaradi združitve.
Pa ne, da mi gre na živce, sam je taka zmeda na tem forumu, da je res potrebno malo ureditve in če se bi vsi malo potrudili, bi blo hmal boljše.
Pa ne, da mi gre na živce, sam je taka zmeda na tem forumu, da je res potrebno malo ureditve in če se bi vsi malo potrudili, bi blo hmal boljše.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
meni je tud to full zanimivo vendar ne bi poskusila ker me je strah. o tem pa poslušam rada, da vidim kake izkušnje imajo drugi
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov