Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Frenkie napisal/-a:Tisti, ki so vam take zgodbice zanimive za brat, lahko pogledate v tole temo, kjer smo o tem že enkrat pisal: Nepojasnjeno, nerazložljivo
V tej temi je fuuul teh scary zgodbic.
Mene je blo kr mal strah, ko sm šla še enkrat nekatere poste brat
ej, zakaj ko kliknem mi sam od foruma stran odpre?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
O vsaki svetovni religiji je 100 krat toliko literature pa objav v medijih pa je ocitno vsaj ena od njih napacna, ker so si med sabo nasprotujoce. Torej, papir vse prenese. Povej kak konkretnejsi arument kot to da se o tem pise pa to da tvoja babica v to verjame pa se ji glas trese.amital napisal/-a: pa če ne bi obstajalo, ne bi blo o tem tolk literature + vseh objav v medijih..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
jagodka85 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:Frenkie napisal/-a:Tisti, ki so vam take zgodbice zanimive za brat, lahko pogledate v tole temo, kjer smo o tem že enkrat pisal: Nepojasnjeno, nerazložljivo
V tej temi je fuuul teh scary zgodbic.
Mene je blo kr mal strah, ko sm šla še enkrat nekatere poste brat
ej, zakaj ko kliknem mi sam od foruma stran odpre?
men tudi
vrjetno je tema izbrisana, pa je zato ne pokaže... jz druge razlage ne vidm
Ne, ni zbrisana tema. Jst sm jo še enkrat najdla, tuki je link: Nepojasnjeno, nerazložljivo
V iskalniku jo je nemogoče najt zato, ker se je avtorica teme mal zatipkala, ko je pisala naslov teme in je namestno 'nepojasnjeno' napisala 'nepojaneno'.
Drgač pa link zdej dela
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Mahagonij napisal/-a:O vsaki svetovni religiji je 100 krat toliko literature pa objav v medijih pa je ocitno vsaj ena od njih napacna, ker so si med sabo nasprotujoce. Torej, papir vse prenese. Povej kak konkretnejsi arument kot to da se o tem pise pa to da tvoja babica v to verjame pa se ji glas trese.amital napisal/-a: pa če ne bi obstajalo, ne bi blo o tem tolk literature + vseh objav v medijih..
sej brez skrbi, tud teb se bo enkrat kaj takega zgodlo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Jz morm povedat, da ful verjamem v to in v vse kar je nadnaravnega...
in včasih nism tok, pa sem imela vseeno strahospoštovanje pred duhovi in tem, pol smo pa enx dobil bioenergetika k nam k je neki mero, pa ko smo se mal tk menli, je vido da pač ne verjamem čist u te stvari, kar se tiče sil in tega, da se mize dvigujejo, ipd.
in je rek naj se ustanem in naj se čist nič ne upiram in je začel za mojim hrbtom nekaj delat, potem sem videla kaj, ko je še ostalim isto naredil, in me je začel s svojimi rokami in energijo prstavlat, in jz sem v sebi člutila ful moč in ful uno da me neki poskuša prstavit in pol je rek da se mu ne smem upirat in ko sem se sprostila, me je dvignilo nazaj na pete, da sem stala pod kotom 45 stopinj (kot med zemljo in mojim hrbtom, če razumete) in pol me je lepo nazaj postavo. in sm bla u tistem položaju dolg časa k drgač bi itaq človek pado in od takrat naprej ful verjamem v te stvari...
in spoštujem vse to nadnaravno.
pa tudi vem za tisto mizo, ki je kao vsa lesena in pol jo sprašuješ vse živo in ona odgovarja z da ne, številkami, imeni, glede na dvigovanje in spuščanje... in jo imajo pri mojih sorodnikih doma, pa nisem še nikoli v življenju šla v tisto sobo, ker ne zberem poguma.
in včasih nism tok, pa sem imela vseeno strahospoštovanje pred duhovi in tem, pol smo pa enx dobil bioenergetika k nam k je neki mero, pa ko smo se mal tk menli, je vido da pač ne verjamem čist u te stvari, kar se tiče sil in tega, da se mize dvigujejo, ipd.
in je rek naj se ustanem in naj se čist nič ne upiram in je začel za mojim hrbtom nekaj delat, potem sem videla kaj, ko je še ostalim isto naredil, in me je začel s svojimi rokami in energijo prstavlat, in jz sem v sebi člutila ful moč in ful uno da me neki poskuša prstavit in pol je rek da se mu ne smem upirat in ko sem se sprostila, me je dvignilo nazaj na pete, da sem stala pod kotom 45 stopinj (kot med zemljo in mojim hrbtom, če razumete) in pol me je lepo nazaj postavo. in sm bla u tistem položaju dolg časa k drgač bi itaq človek pado in od takrat naprej ful verjamem v te stvari...
in spoštujem vse to nadnaravno.
pa tudi vem za tisto mizo, ki je kao vsa lesena in pol jo sprašuješ vse živo in ona odgovarja z da ne, številkami, imeni, glede na dvigovanje in spuščanje... in jo imajo pri mojih sorodnikih doma, pa nisem še nikoli v življenju šla v tisto sobo, ker ne zberem poguma.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Kaysia napisal/-a:Klicanje kasperčkov "praznoverje" je greh proti prve Božje zapovedi .
o ti smola
načeloma pa se tega nebi la..nekak se s takimi stvarmi ni za igrat..sploh če preveč verjameš v to, potem se ti loh dogajajo čudne strašljive stvari, sicer ne nujno da v pravi povezavi z duhovi, pač pa v tvoji podzavesti in psihi...nekoč smo jih klicali, priklicali sicer nič, ampak nočem se vrnt v tisto stanje ko sem se ob vsakem šumu tresla in cele noči nism spala zarad takega strahu da je neki prišlo..v bistvu je blo pa vse v moji domišljiji..ampak mislm da je to že dost, ubistvu že preveč..kaj šele da se mi kšne črke začnejo premikat or somethink buuu skeri
- *tinkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
ma js verjamem, da je neki zihr na tem. sem slišlala že več takih scary zgodbic in morm priznat, da me je glede tega kr strah. nevem, če bi si ravno upala duhove klicat, pa sei ne da bi verjela, da bodo zdei prišli nad mene, sam tko ful se bedn počutim, ko že sam pomislim o tem (mislim da se s tem ni ravno za špilat)
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Oh punce prosm vas...Ene pa res ze pretiravate.
Men je sicer full fajn brat takele "scarry" zgodbice in vedno znova se naucudim cloveski brezmejni domisljiji.
A ste mogoce ze kdaj pomislile, kje naj bi vsi ti duhovi bli? Glede na to da clovestvo obstaja ze ne vem kok miljonov let in da je v vseh teh letih umrl ze na miljarde ljudi?
Pac stvari se premikajo zarad vetra, gravitacije in ce "klicete duhove", ste na vse male premike se tok bol pozorni in se vstraste vsakega skripa, k je cist normalen.
Uglavnem zlo velik stvari se da pojasnit, sam trezno glavo je treba vklopit in to je to.
Jst sem bla zadne case kr precej v stiku z "mrlici" ker studiram medicino in jih seciramo pa me ponoci noben ne obiskuje, niti mojih sosolcev. Pac v glavi se da velik nardit. Tud majhnega otroka ni tezko prepricat da Bozicek zares obstaja, ceprov so mu "zlobni" otorci v vrtcu rekl da ga ni.
Men je sicer full fajn brat takele "scarry" zgodbice in vedno znova se naucudim cloveski brezmejni domisljiji.
A ste mogoce ze kdaj pomislile, kje naj bi vsi ti duhovi bli? Glede na to da clovestvo obstaja ze ne vem kok miljonov let in da je v vseh teh letih umrl ze na miljarde ljudi?
Pac stvari se premikajo zarad vetra, gravitacije in ce "klicete duhove", ste na vse male premike se tok bol pozorni in se vstraste vsakega skripa, k je cist normalen.
Uglavnem zlo velik stvari se da pojasnit, sam trezno glavo je treba vklopit in to je to.
Jst sem bla zadne case kr precej v stiku z "mrlici" ker studiram medicino in jih seciramo pa me ponoci noben ne obiskuje, niti mojih sosolcev. Pac v glavi se da velik nardit. Tud majhnega otroka ni tezko prepricat da Bozicek zares obstaja, ceprov so mu "zlobni" otorci v vrtcu rekl da ga ni.
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Sicer je offtopic..ampak podobna stvar.
Verjamete v obsedenost z demoni? ..hudičem..
Ta stvar je resnična. Imam nekoga v sorodstvo preko starega očeta, k je izganjalc hudiča (pater je..).
Sicer so pa tudi duhovi resnični..predvsem se spomnim unga..poltergeist (je možno da sm falil ime)..al kar je..k če je v prostoru ponavadi en najstnik k ma za sabo neke travme se začnejo stavri premikt..krožniki letijo ipd.
Verjamete v obsedenost z demoni? ..hudičem..
Ta stvar je resnična. Imam nekoga v sorodstvo preko starega očeta, k je izganjalc hudiča (pater je..).
Sicer so pa tudi duhovi resnični..predvsem se spomnim unga..poltergeist (je možno da sm falil ime)..al kar je..k če je v prostoru ponavadi en najstnik k ma za sabo neke travme se začnejo stavri premikt..krožniki letijo ipd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov