Čaranje in klicanje duhov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
no sicr po resnic povedan js tega posnetka niti ne upam pogledat me pač nočne more kuj mučjo... ampk je šla prjatlca ke tko za foro, pol se je pa njena frendica v belo oblečena gor usedla pa je rekla d je blo praktično isto kukr na posnetku pa tud tok vse nakladajo okol tega, d se to u resnic hčerka od šefa tanajmlaj k je mal "posebna" tm hod gujsat pa kr neki presegajo že vse meje no... tko d nč skrbet te ne bo nbena punčka napadla ponoč, vsaj ne ta z Labor
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mene je trenutno ful ful strah. še v kuninjo si ne upam po vodo
drugač sm pa slišala da je blo enkrat ta fora, da je pač en tip enkrat vstavu eni punci na avtoštopu in jo peljal do doma, ona pa je v avtu pozabila jakno, in pol čez ene 2 dni se je mim doma njenga peljal in se je spomnu da bo jakno vrnu, in je pozvonu na vratih in je mami od une punce odprla in je reku če je to jakna njene hčerke pa je rekla da je, sm da je ta hčerka že par mescov mrtva...scarry...
drugač sm pa slišala da je blo enkrat ta fora, da je pač en tip enkrat vstavu eni punci na avtoštopu in jo peljal do doma, ona pa je v avtu pozabila jakno, in pol čez ene 2 dni se je mim doma njenga peljal in se je spomnu da bo jakno vrnu, in je pozvonu na vratih in je mami od une punce odprla in je reku če je to jakna njene hčerke pa je rekla da je, sm da je ta hčerka že par mescov mrtva...scarry...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:drugač sm pa slišala da je blo enkrat ta fora, da je pač en tip enkrat vstavu eni punci na avtoštopu in jo peljal do doma, ona pa je v avtu pozabila jakno, in pol čez ene 2 dni se je mim doma njenga peljal in se je spomnu da bo jakno vrnu, in je pozvonu na vratih in je mami od une punce odprla in je reku če je to jakna njene hčerke pa je rekla da je, sm da je ta hčerka že par mescov mrtva...scarry...
Ja, jaz sem tudi to slišala in sicer bi se naj zgodilo nekje na Prekmurju pri eni železniški progi. Ampak tale moja verzija je taka, da bi naj ta, ki je pobral štoparko, oblečeno v belo, posodil jakno njej in jo je ona pozabla vrnit, tako da se je pač oglasil pri njih doma, če lahko dobi nazaj svojo jakno, pa mu je njena mama povedala, da je hči pred par meseci umrla v prometni nesreči na tistem mestu, kjer bi jo naj on z avtom pobral. Jakno naj bi pa pol našli obešeno na njenem nagrobniku na pokopališču.
To mi je povedala prijateljica, ko sva se enkrat ponoči ravno peljali čez to železniško progo. Če bi takrat tam kdo štopal, po možnosti oblečen v belo, bi me verjetno kap! Čeprav ne verjamem ravno v te zgodbice.
Pa še ena podobna zgodbica, ko sta bla dva in sta pobrala štoparko in ker je bla ves čas tiho, sta se pač med sabo pogovarjala, ko pa sta jo hotela odložit na mestu, kjer naj bi izstopila, pa je bil zadnji sedež, kjer je sedela, prazen, ostala je le njena jakna in prav tako sta jakno nesla domov, pa je eden od domačih povedal, da je jakna res njena, ampak ona pa že več kot 2 leti mrtva.
Teh zgodbic je na tone. Me pa zanima, na kakšni podlagi si jih zmišljujejo, ker to je malo preveč neverjetno.
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
jst pa kar verjamem v te zgodbice..sicer vam jih nebi vedla obrazložit, zakaj se to dogaja, vendar kar verjamem..
glede klicanja duhov pa..raje ne poskušat...sem se zapletla v eno tako "sekto" pred par leti in smo kar sprobavali take stvari in od takrat mam totalno sfukano svojo psiho..čedalje bolj sem začela verjet v take stvari, čedalje bolj me je strah tako sebe kot takih stvari..verjamem da se lahko zgodijo
glede klicanja duhov pa..raje ne poskušat...sem se zapletla v eno tako "sekto" pred par leti in smo kar sprobavali take stvari in od takrat mam totalno sfukano svojo psiho..čedalje bolj sem začela verjet v take stvari, čedalje bolj me je strah tako sebe kot takih stvari..verjamem da se lahko zgodijo
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
drgač sm slišala za razne zgodbice ko je folk klical duhove, pa se je res neki zgodil in je bil poj folk čist čuden, kao posledice.
ma nek sm slišala nej to dela sam oseba k ve koko pa kaj s tem, ne pa kr vsak posameznik, k menda ti lahk duhovi ful zajebejo življenje
ma jst se rajš s tem ne igram, k nikol ne veš, mogoč je pa res in ne bi rada da se kej zgodi, men ali mojim bližnjim
ma nek sm slišala nej to dela sam oseba k ve koko pa kaj s tem, ne pa kr vsak posameznik, k menda ti lahk duhovi ful zajebejo življenje
ma jst se rajš s tem ne igram, k nikol ne veš, mogoč je pa res in ne bi rada da se kej zgodi, men ali mojim bližnjim
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jaaaaaaa....
najhujš je, ker se zavedam, da najbrž obstaja nekej več... nekej, kar ni možno razložit... in joj, kr groza me je, ko pomislim, da je možno, da kdo sedi zraven mene na kavču...
Ne glede na to, obstajajo "dobri" al pa "zli" duhovi, me je straaaaaaaaaah!!
najhujš je, ker se zavedam, da najbrž obstaja nekej več... nekej, kar ni možno razložit... in joj, kr groza me je, ko pomislim, da je možno, da kdo sedi zraven mene na kavču...
Ne glede na to, obstajajo "dobri" al pa "zli" duhovi, me je straaaaaaaaaah!!
My dreams are my reality...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
*purple bitch* napisal/-a:ja pupika, zdele je zraven tebe sam Elvis Presley in gleda kako se preoblačiš v piđamo
dej no...sej obstaja, ampak če ne vidš se nerabš bat
pa kaj me ti strašiš...
sam veš, da sem že to dostkrat poštudirala... ko se tuširam, sreoblačim, al pa sexam... če je možno, da je še kdo poleg.... aaaaaaaaaaaaaaa strah me jeeeeeeeee
My dreams are my reality...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kaj pa če ti jo on rajca-elisa mislm, namest tvojga dragija
pupika, a nisi ti na žist drugem koncu kot je punčka?peš zihr nou šla do tebe
pa to ni res no...ker se na posnetku dobro vid, da je sneman iz avta in jo osvetljujejo luči od avta...tist je čist zaresn človek...in ni votla
pupika, a nisi ti na žist drugem koncu kot je punčka?peš zihr nou šla do tebe
pa to ni res no...ker se na posnetku dobro vid, da je sneman iz avta in jo osvetljujejo luči od avta...tist je čist zaresn človek...in ni votla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov