Ali ste kaj vraževerni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
ja js nekatere vrjamem, če so take simpl, kok dimnikar al pa pikapolonica ko jo vzameš v roke in ti prinese srečo...take male stvari
ampk me je pa zvil enkrat ko sm iz torbice potegnila počeno ogledalce, pa če zdej pomislm nazaj, sm mela dejansko res ogromno nesreče dokler mi ni padu kozarc na tla -sm padla kmal pa si počla lobanjo, fant me je pustu, šolo sm komi komi spacala skup, pa nism bla med "tašvohnimi", ampk pol pa k mi je v lokalu padu kozarc na tla kar ni dolg nazaj, se pa vse stvari mal popravljajo...
splet okoliščin in naključja al res te čira čare?hm..
ampk me je pa zvil enkrat ko sm iz torbice potegnila počeno ogledalce, pa če zdej pomislm nazaj, sm mela dejansko res ogromno nesreče dokler mi ni padu kozarc na tla -sm padla kmal pa si počla lobanjo, fant me je pustu, šolo sm komi komi spacala skup, pa nism bla med "tašvohnimi", ampk pol pa k mi je v lokalu padu kozarc na tla kar ni dolg nazaj, se pa vse stvari mal popravljajo...
splet okoliščin in naključja al res te čira čare?hm..
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Hmm, včasih sem bila...vem da je moj rd prišel enkrat na petek trinajstega...sem kar v postelji obležala , sedaj pa ne verjamem več. Kot si sam postelješ tako spiš, z dimnikarjem ali brez.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Sem, ja, ampak ne uno na hard. Je pa ja fajn si še mal zakomplicirat življenje, a ne?
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Pa da vidimo, če me danes kaj zgazi, se mi golob na glavo ukaka , me doleti kaka druga nevšečnost- pol grem pa naravnost v jok in na drevo in ne pridem dol do jutri, da veste. Pa upam da se mi na drevesu ne bo odlomila veja.
Tako da, zdej si nabutam žepe z fenh shui kovanci, podkvami, vilinskimi simboli, čarnimi uroki itd. in grem oborožena v napad na drugi konec Lj. Petek 13, u wont beat me, I am ready!!! :fight:
Tako da, zdej si nabutam žepe z fenh shui kovanci, podkvami, vilinskimi simboli, čarnimi uroki itd. in grem oborožena v napad na drugi konec Lj. Petek 13, u wont beat me, I am ready!!! :fight:
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Niti nisem vraževerna. Vsa ta vraževerja so nastala na podlagi nekih drugih, povsem logičnih stvari. Npr. oglašanje sove naj bi pomenilo smrt - baje so se sove oglašale v bližini hiš, kjer je ponoči gorela luč in jih je motila, to pa je bilo včasih ponavadi, ko je bil nekdo bolan.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov