Čakre, ipd.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Če je ta tema že kje se oproščam, ampak je nisem našla. Zanima me, če se katera ukvarja z vsem tem odpiranjem čaker pa tko??? moji sestrični zdej ful bereta knjige o tem, pa me zanima, če katera to počne ali jo pa zanima????
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- evil_nemesis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2005
v čakrah se ti nabira negativna energija .... zato jih je treba pucat ..... z raznimi masažami, eteričnimi olji, jogo ...... sm že delala ..............
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
evil_nemesis napisal/-a:v čakrah se ti nabira negativna energija .... zato jih je treba pucat ..... z raznimi masažami, eteričnimi olji, jogo ...... sm že delala ..............
nesmisel. negativna energija se nabira v mislih, v tvoji glavi, in ne v čakrah. te negativne misli potem vplivajo na to, da zboliš, da se slabo počutiš, in s tem tudi na to, da čakre ne delajo tako kot je treba. če so misli čiste, so čakre tudi.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
evil_nemesis napisal/-a:v čakrah se ti nabira negativna energija .... zato jih je treba pucat ..... z raznimi masažami, eteričnimi olji, jogo ...... sm že delala ..............
in...kok je blo???

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
se mi zdi, da je to na tem linku ful lepo razložen http://home.amis.net/krsve18/Cakre.htm, http://www.lunin.net/zdravje/slo/TelovadneVaje/Cakre/
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- evil_nemesis
- Sramežljivka
*tenisačica* napisal/-a:evil_nemesis napisal/-a:v čakrah se ti nabira negativna energija .... zato jih je treba pucat ..... z raznimi masažami, eteričnimi olji, jogo ...... sm že delala ..............
in...kok je blo???
men je joga FUL uredu ...
sm jo 1let delala ....... pol se mi pa ni več dal zjutri tok kmal vstajat ... dobr je če delaš pred zajtrkom!
pa tud eterična olja so ql ...
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
- tjaska
- Kofetarica
jaz sem kar nekaj časa zdravila ljudi, potem sem se pa izločila iz karme in zato ne posegam več v tuja energetska polja, razen dveh oseb občasno - pa še to iz popolnoma drugih razlogov.
na tem področju je ogromno nevednosti, tudi s strani bioenergetikov, radiestezistov in drugih, saj se ne zavedajo, da človek, ki ni razsvetljen, nima pravice šariti po drugih energetskih poljih. ker je takoj zraven ego in to naredi več škode kot koristi. zato - pazite, h komu greste, popolnoma mu morate zaupati in biti prepričani, da je razsvetljen.
jaz sem bila vedno pozorna na to, da sem bila 100% uravnovešena in razsvetljena, če sem hotela zdraviti druge. v nasprotnem primeru sem jim povedala, da tega v tistem trenutku nisem sposobna.
tisti, ki se s tem ukvarjajo poklicno in je to njihov edini poklic, pogosto nase navlečejo razna nefizična telesa, karmo in podobne zadeve. zato - bodite pozorne in ne zaupajte vsakomur!
to sem napisala v to temo, čeprav ne spada sem - ker očitno ene pod temo čakre dojemate tudi eterična olja in jogo
samo ko opozorilo se mi je zdelo primerno..
da ne bom offtopic:
trenutno imam največ dela s svojo srčno čakro, saj jo pogosto zavira moj strah pred sprejemanjem. seveda v veliiiko manjši meri, kot je to prisotno pri drugih ljudeh.. ampak to me pač še loči od popolnosti. zdaj moja srčna čakra popolnoma pravilno dela, le občasno jo še kaj zmoti. vedno redkeje očitno, vesela sem, da je tako
na tem področju je ogromno nevednosti, tudi s strani bioenergetikov, radiestezistov in drugih, saj se ne zavedajo, da človek, ki ni razsvetljen, nima pravice šariti po drugih energetskih poljih. ker je takoj zraven ego in to naredi več škode kot koristi. zato - pazite, h komu greste, popolnoma mu morate zaupati in biti prepričani, da je razsvetljen.
jaz sem bila vedno pozorna na to, da sem bila 100% uravnovešena in razsvetljena, če sem hotela zdraviti druge. v nasprotnem primeru sem jim povedala, da tega v tistem trenutku nisem sposobna.
tisti, ki se s tem ukvarjajo poklicno in je to njihov edini poklic, pogosto nase navlečejo razna nefizična telesa, karmo in podobne zadeve. zato - bodite pozorne in ne zaupajte vsakomur!
to sem napisala v to temo, čeprav ne spada sem - ker očitno ene pod temo čakre dojemate tudi eterična olja in jogo

samo ko opozorilo se mi je zdelo primerno..
da ne bom offtopic:
trenutno imam največ dela s svojo srčno čakro, saj jo pogosto zavira moj strah pred sprejemanjem. seveda v veliiiko manjši meri, kot je to prisotno pri drugih ljudeh.. ampak to me pač še loči od popolnosti. zdaj moja srčna čakra popolnoma pravilno dela, le občasno jo še kaj zmoti. vedno redkeje očitno, vesela sem, da je tako

- evil_nemesis
- Sramežljivka
aja tjaska ... to eteričnih oljih in jogo sm pa brala v eni knjigi da se s tem čakre čistjo .......
nevem no
:robinhood:
nevem no
:robinhood:
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
- tjaska
- Kofetarica
na delovanje čaker itak vpliva vsaka stvar, ki jo narediš (v dobrem ali slabem smislu), seveda tudi joga 

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
tjaska napisal/-a:na delovanje čaker itak vpliva vsaka stvar, ki jo narediš (v dobrem ali slabem smislu), seveda tudi joga
Tjaska a mi poves katere knjige si kaj brala? Ker me res zanima..samo povej mi kake bolj laicne.. ne kake "zamotane"

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- tjaska
- Kofetarica
||MuCkAa napisal/-a:tjaska napisal/-a:na delovanje čaker itak vpliva vsaka stvar, ki jo narediš (v dobrem ali slabem smislu), seveda tudi joga
Tjaska a mi poves katere knjige si kaj brala? Ker me res zanima..samo povej mi kake bolj laicne.. ne kake "zamotane"
najprej sem mogla pozabit VSE knjige, ki sem jih prebrala in se začela učiti in izkušenj in svojih opazovanj. opazuj avro ljudi, poslušaj svoje telo, opazuj in občuti čakre, občuti kdaj delujejo pravilno in katero kaj zavira. predvsem to.
knjig ti ne bi priporočala, ker vsak avtor opisuje svoje videnje, svoje doživljanje tega.
če že moraš brat, priporočam Barbara Ann Brennan: Moč zdravilnih rok.

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Saj zanima me.. ljudi ze itak skoraj prevec opazujem
tak da.. zanima pa me predvsem zase.. kako izboljsati pocutje... in res, kaj me ovira..
Hvala tjaska 

And I''ll take you for who you are
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov