6 čut
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:08, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah jaz imam zelo razvito intuicijo...ampak je ne želim poslušati ker potem sem lahko samo en vesoljec ki hodi naokoli in jo posluša in gre vse tipi topi ok...bolje malo možgančke kravžljati pa si zakomplicirati življenje
Ravno zadnjič sem jo poslušal...en notranji glas...kot da mi nekdo govori...in res se je tako odvijalo kakor je bilo rečeno v glavi...pa je bilo 1:10.000 možnosti....dvomim v to blazno naklučje...saj če bi šel k psihijatru bi me dal na zaprti oddelek...tam se jih dosti pogovarja s Kristusom in ostalimi bitji
Ravno zadnjič sem jo poslušal...en notranji glas...kot da mi nekdo govori...in res se je tako odvijalo kakor je bilo rečeno v glavi...pa je bilo 1:10.000 možnosti....dvomim v to blazno naklučje...saj če bi šel k psihijatru bi me dal na zaprti oddelek...tam se jih dosti pogovarja s Kristusom in ostalimi bitji
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Življenje si lahko z uporabo intuicije narediš še bolj zanimivo. Pa ti potem sploh ni treba komplicirati.
Ryu10kyu, sej s Kristusom se lahko pogovarjaš tudi na tiho. Ne bo nihče vedel, bodo samo gledali in se čudili!
Moja intuicija pa...lahko rečem, da je povečini dokaj dobra. Sem pa na trenutke podobnega kalibra kot se je opisal Ryu10kyu, in sicer se "ustrašim", ker je vse preveč super, lepo in enostavno. Pa je treba malo zakomplicirati na trenutke in narediti kontra, kot reče intuicija.
Bo treba še veliko delati na sebi...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Moja intuicija je pa čist obratna, zgleda. Ker če jo poslušam, potem ponavadi zmerom slabo skos pridem. Al pa ne poslušam intuicije, kaj jas vem. Pr meni v glavnem ne deluje.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js pa vedn čutm,da se bo neki nrdil in velikrat se pol,mogoč mal drgač.Sam določene stvari se mi zdi,da kr nekak podzavestno pričakujem.Js vedn poslušam sebe,kr pol če nrdim kej narobe vem,da sm js kriva.Še vedn ko so me kolegice prepričala,da sm kej drgač nrdila,je blo pol neki narobe .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov