6 čut
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
6. čut?
Se je velikokrat izkazal za pravilnega pri ocenjevanju kakšnih novih znancev, ljudi. Nevem, če bi to lahko spadalo pod 6. čut, ampak že po videzu in po eni spregovorjeni besedi se da razbrat, kakšna je oseba... In zato je tukaj prisotno veliko intuicije...
Glede kakšnih dogodkov (pomembnih dogodkov) imam itak vedno mešane občutke, in takrat mojega 6. čuta niti ne poslušam, ga zatrem, ker mi govori itak 948579328 glasov, tko da za 6- čut ni prostora
.
Me pa ponavadi ne razočara... Tudi predvidim kakšne stvari, ki jih mnogi ne bi... (mogoče je pa to posledica raznih izkušenj, raznih sklepanj?...)
Se je velikokrat izkazal za pravilnega pri ocenjevanju kakšnih novih znancev, ljudi. Nevem, če bi to lahko spadalo pod 6. čut, ampak že po videzu in po eni spregovorjeni besedi se da razbrat, kakšna je oseba... In zato je tukaj prisotno veliko intuicije...
Glede kakšnih dogodkov (pomembnih dogodkov) imam itak vedno mešane občutke, in takrat mojega 6. čuta niti ne poslušam, ga zatrem, ker mi govori itak 948579328 glasov, tko da za 6- čut ni prostora

Me pa ponavadi ne razočara... Tudi predvidim kakšne stvari, ki jih mnogi ne bi... (mogoče je pa to posledica raznih izkušenj, raznih sklepanj?...)
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz ponavadi nardil lih kontra od tizga kar mi pravi moj čut. In vedno se izkaže, da bi mogla poslušat. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
p!ka napisal/-a:Jz ponavadi nardil lih kontra od tizga kar mi pravi moj čut. In vedno se izkaže, da bi mogla poslušat.
hvala enako:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov