VIDEO: S tem se danes ukvarja Zofi iz TV Dober dan (+ poglej, kako drugače je videti!)

Mi je sploh ne bi prepoznali! In ne, ni več igralka, ampak počne nekaj povsem drugega. 👏🏼👏🏼👏🏼

VIDEO: S tem se danes ukvarja Zofi iz TV Dober dan (+ poglej, kako drugače je videti!) (foto: Posnetek zaslona/POP TV) Posnetek zaslona/POP TV
14. 9. 2023

Če tudi ti ta hip spremljaš slovensko televizijsko nanizanko TV Dober Dan in nostalgično podoživljaš družinske večere med letoma 1999 in 2001, potem se zagotovo večkrat nasmeješ simpatičnemu liku natakarice Zofke, po domače Zofi

V čevlje zgovorne rdečelaske je tedaj stopila igralka Barica Blenkuš, ki pa se je že pred časom poslovila od igralskih odrov in zakorakala v popolnoma nove vode.

Barica, ki je kar 25 let vodila dramsko šolo, se je leta 2015 popolnoma prekvalificirala, ter svojo kariero posvetila izobraževanju in svetovalni praksi Svetilnik, kjer še danes dela kot coachinja. 

Leta 2017 je nato lansirala svojo spletno stran

Kot je zapisala na svoji spletni strani, je v Veliki Britaniji pridobila naziv magistrice iz področja organizacijskih sprememb na prestižni Ashridge Business School, zato zdaj svoja znanja in nasvete deli z ljudmi na izpostavljenih položajih, jim nudi podporo ter jim pomaga pri osvajanju veščin vodenja.

Barica se sicer ukvarja s psihoterapijo, redno pa sodeluje tudi z zavodom TransAkcija, prvo in edino trans specifično nevladno organizacijo v Sloveniji.

"Sem specializantka Transakcijske analize (Inštitut Ipsa, Ljubljana). Uporabljam tudi Gestalt pristop. Sem mednarodno akreditiran executive coach in supervizor. Tudi magister znanosti s področja svetovanja posameznikom in organizacijam v času sprememb. Tudi jaz hodim na psihoterapijo - že od leta 2001. Globoko verjamem v moč psihoterapije. Moje klientke in klienti so ljudje, ki so se znašli v težavnem življenjskem obdobju ali pa so pred njimi novi, kompleksni izzivi. Pogosto delam tudi s člani LGBTIQ+ skupnosti. Nekoč davno sem bila poklicna igralka in poučevala dramsko igro. Danes sem mama najstnici, slikam in pišem," je zapisala na svoji drugi spletni strani www.psihoterapija-psihoterapevt.si.

Tukaj si lahko pogledaš enega njenih video posnetkov:

Fotografija: Posnetek zaslona/VOYO

FOTO: Poglej, kako danes izgleda zabavni Luka iz TV Dober dan (+ kaj počne)