Znani slovenski estradnik POTRDIL: 'Okužil sem se s koronavirusom'

Novice o koronavirusu prihajajo tudi iz vrst slovenske estrade. 😞

Znani slovenski estradnik POTRDIL: 'Okužil sem se s koronavirusom' (foto: Facebook/EMA - Eurovision Slovenia) Facebook/EMA - Eurovision Slovenia
18. 4. 2020

Da koronavirus ne izbira, so v tujini potrdili že nekateri znani igralci in glasbeniki - med prvimi je v Združenih državah Amerike zbolel igralec Tom Hanks in njegova srčna izbranka, virus a je prebolela tudi glasbenica Pink in njen sin. 

Po tem, ko je o okužbi s koronavirusom spregovorila TA slovenska blogerka, je zdaj na plan prišla vest, da se je s tem novim virusom okužil tudi slovenski evrovizijski predstavnik.

Za Zurnal24 je novico o okužbi namreč potrdil Simon Gomilšek, član dua Duo Platin, s katerim je leta 2004 Slovenijo zastopal tudi na glasbenem festivalu Evrovizija.

Kot je povedal za omenjeni portal, se je okužil v sredini marca na nastopu v Avstriji. Le dan pred razglasitvijo tamkajšnje karantene je namreč nastopil v mestu Flachau, ki se umešča med največja žarišča koronavirusa v Avstriji.

Kakšni so bili simptomi?

Kašelj in vročina, ki se nikakor ni spustila pod 39 stopinj. Kot pravi, sam težav z dihanjem ni izkusil, zato ga na začetku tudi niso zadržali v bolnišnici, po tednu dni pa se je počutil veliko slabše, in zaradi pomanjkanja apetita shujšal celo za devet kilogramov.

Po posvetu z zdravnikom, je nato nekaj dni ostal na bolnišničnem opazovanju, zdaj pa se, kot pravi, počuti že veliko bolje.

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še: Uau! Poglej krasno hčerkico Iris Mulej (je to najlepši estradni otrok pri nas? 😍)

Priporočamo tudi: Poročila se je TA znana Slovenka - in novico skrivala kar POL LETA!