Znana slovenska televizijka v iskrenem zapisu: "Spontani splav v tretjem mesecu je pač želel drugače."

Za slovensko televizijko je bilo leto 2019 pravi vrtiljak, ki ji ni niti malo prizanesel. To je njen iskren zapis.

Znana slovenska televizijka v iskrenem zapisu: "Spontani splav v tretjem mesecu je pač želel drugače." (foto: Unsplash/Pawel Szvmanski) Unsplash/Pawel Szvmanski
7. 1. 2020

Ireno Jovevo, ki je v letu 2019 postala slovenska evroposlanka, si zagotovo že večkrat zasledila na televiziji – bodisi med lanskimi volitvami ali pa še prej, na kanalu POP TV, kjer je bila več let novinarka 24 ur za notranjepolitične zadeve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Joveva (@ijoveva) on

In če je sicer na njenem Facebook profilu moč videti večinoma objave, povezane s politiko, se je tokrat s svojim iskrenim zapisom oziroma novoletno voščilnico dotaknila precej bolj osebne teme.

Njen najbolj iskren zapis doslej objavljamo v celoti:

"2019. Vrtiljak. Čustev, odločitev, preizkušenj, padcev ... Vzpona. Lanski šestindvajseti maj bi zame moral biti popolnoma drugačen dan. Postati bi morala mamica. Usoda, življenje, naključje ali kakorkoli že temu rečete; jaz bom rekla tako, kot se je nedvoumno zgodilo: spontani splav v tretjem mesecu je pač želel drugače. In šestindvajsetega maja lani sem bila izvoljena za evropsko poslanko.

Ne razumite me narobe. Tega vam ne pišem zato, da bi se vam smilila ali karkoli temu podobnega. Daleč od tega. Vsi imamo svoje borbe in to vam pišem ravno zato. Ker sem tudi jaz človek. Nekdo, ki morda celo preveč čuti in občuti vse okoli sebe. Ampak to zame ni šibkost. Ker se lahko samo strinjam s citatom Beauja Taplina, da je potreben pogum ostati občutljiv na tem krutem svetu.

Za mano je leto, ki mi je obrnilo življenje na glavo, toda za nič od tega vrtiljaka mi ni žal. Ker vem, zakaj sem, kjer sem. In za koga sem, kjer sem. Hvala ❤️. Za vašo podporo in vaše zaupanje. Brez vas ni(sem) nič.

2020? Upam, da bo spet vrtiljak. A predvsem vrtiljak zdravja, uspehov, izpolnjenih ciljev. Za vse nas.

Vse to želim tudi vam. Zdravo, srečno in uspešno. Samo nebo je meja!

Aja ... Pa še ena "zaobljuba": letos se naučim odpirat penino! Morda bo tudi razlogov za to (še) več, kdo ve. Čeprav na fotografiji spodaj ni tako zelo očitno, mi namreč za silvestra to ni šlo ravno od rok. 😂"

Irena, hvala za tvojo iskrenost! ❤️ Naj bo tvoje leto 2020 polno lepih in veselih trenutkov.

Pripravila: N. Š.

Prebri še: Karin Škufca po NEPRIČAKOVANI ločitivi objavila srce parajoč zapis

Priporočamo tudi: "Ko sem prevarala svojega fanta, sem spoznala, da za to nisem sama kriva, in TO je razlog ..."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri