Že veš, kaj Nuša Rojs počne po oddaji? Tole nam je sporočila danes!

Nuša Rojs si zasluži same pohvale! Se strinjaš? 😍

Že veš, kaj Nuša Rojs počne po oddaji? Tole nam je sporočila danes! (foto: Luka Rebol,) Luka Rebol,
26. 2. 2020

Danes zjutraj nas je na Cosmo elektronskem naslovu pričakalo Nušino sporočilo, v katerem je zapisala, s čim se je ukvarjala v zadnjih tednih. 

Nuša, ki se jo je zaradi zmage v resničnostnem šovu hitro prijel vzdevek gospodična Popolna, je namreč posnela novo hudomušno pesem z naslovom Dvojka

Preberi, kaj je povedala o pesmi:

»V tekstu besedila pesmi Dvojka sem sebe občutila in doživela kot strastno zapeljivko, ki je pripravljena na vse, da osvoji in obdrži želenega moškega. Torej moškemu da vedeti, da je zanj pripravljena storiti prav vse, samo da ji da svoje srce in ne šteje dalje kot do nje.

To je samo še ena igra življenja, samo še ena tržnica, ki se odvija prepogosto v naših življenjih. Jaz dam tebi ampak samo če boš dal ti meni. Tako nekako sem tudi sama gledala na to v preteklosti.

V resnici prava ljubezen h kateri vsaj jaz trenutno strmim, ne pozna trgovanja. Če se zgodi, se zgodi iz želje iz obeh strani, brez obljub ali prepričevanja, nakladanja o tem kaj kdo vse bi. Štejejo samo dejanja, vsak dan in ne besede ter obljube«, je o novi pesmi povedala Nuša.

Pesem Dvojka je nastala v sodelovanju z izjemno priljubljenim producentom Bojanom Šerugo, ki že več desetletij skrbi za hite tako slovenskih kot hrvaških izvajalcev. Čeprav Nuša piše besedila svojih pesmi sama, je tokrat odpela besedilo, ki ga je napisal nekdo drug, ampak se je s tematiko takoj poistovetila.

Za pesem Dvojka je pevka že posnela videospot, ki bo na ogled že v naslednjih dneh.

Si vedela, da je Nuša v preteklosti počela VSE to?

Nušina kariera se je začela 2012, ko je prvič javno nastopila v oddaji X Factor Slovenija. Nato je dobila nekaj ponudb za delo v modelingu, kaj kmalu pa je začela snemati priredbe angleških pop/rock zimzelenih pesmi in tako opozorila nase v glasbenem svetu.

Svojo glasbo v house stilu je leta 2015 začela ustvarjati pod imenom Nusha D'roiis, a je kaj hitro spoznala, da povpraševanja po nastopih v tej zvrstni ni, prav tako je premalo radijskih postaj, ki so privržene tej glasbi in to je botrovalo temu, da je leta 2016 napisala radijsko skladbo »Vzemi me« od takrat nastopa pod svojim pravim imenom.

Po uspehu prve pesmi je nadaljevala s pisanjem in snemanjem ter v razmiku enega meseca izdala pesmi »Ta jesen (Kot bi bilo včeraj)«.

Leto kasneje so sledile skladbe »Ponosna gasilka«, saj je sama prostovoljna gasilka. Kot navdušenka nad konji je v country dance ritmu posnela skladbo »Zvok kopit« ter za slavja, saj veliko nastopa tudi na privatnih rojstno dnevnih zabavah pesem »Vse najlepše«.

Leta 2018 se je poskusila v latino ritmih in izdala pesem »Zanalašč«, nato smo jo lahko spremljali v šovu Slovenija ima talent in v tem času je izdala še pesem »Me kdo sliši«, s katero je predstavila v polfinalni oddaji.

Nuša se je po nastopu v oddaji Slovenija ima talent preselila v Avstrijo in tam napisala pesem »Slovensko dekle« ki govori o tem, da ostaja iskreno, pošteno slovensko dekle, ne glede na to kamor koli bo odšla in karkoli bo ustvarila.

Po nekaj mesecih se je Nuša vrnila v Slovenijo a ni ostala dolgo saj je dobila ponudbo za sodelovanje v resničnostnem šovu na Hrvaškem. Nuša je v času snemanja oddaje Gospodin savršeni, napisala svojo prvo avtorsko pesem v hrvaškem jeziku »Sudbinu samo nebo piše«  prav tako je v šovu zmagala ter osvojila naslov »Gospodična Savršena«.  

Preberi še: Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Zasnubil jo je v PARIZU med božičnimi prazniki

Priporočamo tudi: O-M-G! Obleko, ki jo je Ana Soklič nosila na EMI, moraš videti od BLIZU (foto)