Zato sta se PRVIČ razšla Goran Jurenec in dekle Claudia (+kako sta spet pristala skupaj)

Goran Jurenec je ponovno srečen z bivšim dekletom Claudio, ta pa je v intervjuju razkrila, zakaj sta se razšla in kako sta se ponovno zaljubila. 🙊

Zato sta se PRVIČ razšla Goran Jurenec in dekle Claudia (+kako sta spet pristala skupaj) (foto: POP TV) POP TV
5. 5. 2021

V zadnjih tednih si zagotovo že slišala za dramo med sanjskim moškim Goranom Jurencem in njegovim (zdaj) bivšim dekletom Hano Rodić.

Hana in Goran sta bila ljubljenca hrvaškega občinstva, in po svojih prigodah v šovu Gospodin savšreni, tudi pri nas. 

Njuna ljubezen se je nesrečno končala pred nekaj tedni, Goran pa je svoje sledilce hitro za tem obvestil, da je ponovno srečen s svojim nekdanjim dekletom Claudio.

Goran Jurenec (Sanjski moški) razkril, koliko je bil plačan za oddajo 

V intervjuju za hrvaško revijo Story, je simpatična Poljakinja zdaj razkrila, zakaj sta se odločila zaključiti njuno prvo zvezo, in kaj se je zgodilo, da sta zdaj ponovno pristala skupaj.

Preberi, kaj je povedala:

"Na začetku sva se prepirala zaradi neumnosti, potem pa sva se hitro razšla. Goran je potem sprejel vlogo v oddaji 'Sanjski moški', in priložnosti za spravo pravzaprav nisva imela. Vesela sem, da sva se po treh letih ponovno našla in spet zaljubila. Najin odnos je zdaj veliko bolj trden in zelo si zaupava," je povedala novinarki.

In če te morda zanima še, kako sta se razšla, si preberi tole:

"Ko se je Goran odločil, da se preseli v London, me je vprašal, ali želim iti z njim. Takrat sva se odločila, da želiva začeti novo življenje, vendar skupaj. Najinemu odnosu sva želela dati še eno priložnost in vesela sem, da sva danes tukaj, kjer sva," pojasnjuje.

Kot je v intervjuju še povedala Claudia, bo na svoj Youtube profil zelo kmalu objavila tudi nov posnetek, v katerem bosta z Goranom podrobneje pojasnila svojo ljubezensko preteklosti, zato ne dvomimo, da te bomo o kakšnih podrobnostih obvestili že zelo kmalu. 

Fotografije: POP TV