Zaradi TE novice Meghan Markle izgublja še najbolj zveste oboževalce (BIZARNO)

Ojoj, če je tole res, bo Harryja zlomilo do konca! 😔

Zaradi TE novice Meghan Markle izgublja še najbolj zveste oboževalce (BIZARNO) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2020

Še največji oboževalci Meghan v njene motive začenjajo močnoooo dvomiti! 

Se še spomniš posnetka, na katerem je Meghan širnemu svetu v solzah priznala, da ni pričakovala takšne medijske vojne proti njej in je pravzaprav upala, da bodo do njenega imena pošteni? No, po zadnjih poročanjih, Meghan mediji pravzaprav nič ne motijo, če le igrajo njeno igro.

Po spletu so namreč zaokrožile teorije zarote, ki pravijo, da vojvodinja medije pravzaprav manipulira, to je očitno še posebej takrat, ko je njen mož princ Harry odsoten.

Do zdaj se je namreč že dvakrat zgodilo, da sta v času njegove odsotnosti zaradi kraljevskih dolžnosti v Londonu, luč sveta ugledali zelooo udarni novici o Meghan, v prvem primeru pa celo fotografije.

Preberi še:

Zanimivo je tudi dejstvo, da so članki o Meghan objavljeni hkrati z ostalimi novicami kraljeve družine, ki so seveda zaradi ...

... škandalozne vojvodinje posledično spregledani. Spomnimo se samo, kako je zasenčila rojstni dan svakinje Kate Middleton. 

V kolikor je to seveda res, da za sočne novičke o sebi poskrbi prav Meghan sama, ji Harry tega zagotovo ne bo nikoli odpustil, saj sta njegovo domovino zapustila prav zaradi Meghanine želje po miru pred mediji. 

Novinarji so se o verjetnosti odmevne teorije pozanimali tudi pri kraljevem strokovnjaku Arndtu Strieglerju, ki je povedal tole:

"Meghan je zelo inteligentna ženska, ki točno ve, kaj si želi. Ker ima izkušnje s Hollywoodom, tudi zelo dobro razume, kako delati s sedmo silo. Če vsa poročanja držijo, se igra nevarno igro. Na tak način bo samo izgubila Harryjevo zaupanje. Če obstaja ena stvar, ki je nikoli ne bo pozabil, je to travma, ki je nastala po smrti njegove matere."

No, tole bi zagotovo povzročilo še večji prepad med parčkom in kraljevo družino, zato res upamo, da gre zgolj za govorice!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: OMG! Ne boš verjela, kako so videti NARAVNI lasje Jennifer Lopez

Priporočamo tudi: Denis Dame: Ne boš verjela, kako je videti danes (povsem SPREMENJENA!)