Žalostno: Tako Severini njen bivši greni življenje

Življenje ene od največjih zvezd v naši regiji postaja iz dneva v dan bolj podobno španski limonadi. Njen bivši naj bi proti Severini in njenim bližnjim vložil že 30 tožb!

Zaradi objavljanja Aleksandrovih fotografij na družabnih omrežjih toži Severininega sedanjega moža Igorja Kojića. (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
19. 1. 2017

Govorice, ki obkrožajo Severino, dobivajo nove obraze in do danes še ni jasno, kateri podatki držijo in kaj od napisanega je popolna laž.

Podjetnik Milan Popović (na fotografiji spodaj), nekdanji Severinin zaročenec, je že pred časom v ekskluzivnem intervjuju za RTL dejal, da je Severina izginila z obličja zemlje.

Čeprav imata Severina in Milan skupno skrbništvo nad sinom Aleksandrom, je znano, da se Popović bori za polno skrbništvo.

Milan je podal zahtevo za to, da sin živi pri njem in da mu Severina vsak mesec izplača 460 evrov preživnine ter da mater med obiski otroka nadzira center za socialno delo.

Očitno se je pretkani podjetnik odločil svojo poslovno žilico uporabiti tudi prek medijev, ki so mu pomagali izdati 'tiralico za izgubljeno Seve'.

"Otroka ni peljala v vrtec že več kot mesec dni, odpovedala je koncerte, na moja SMS-sporočila ne odgovarja,"

je za RTL povedal Popović kot protiutež tožbi Severininih pooblaščencev, ki so navedli, da naj bi v tem času pravzaprav Milan Popović 'ugrabil' otroka.

Aleksandra naj bi po svojih besedah zadržal pri sebi, ker ga ni želel predati tretji osebi, čeprav ga je naposled le pustil pri Severinini mami Ani.

V svoj zagovor je povedal tudi, da je Severino ves čas, ko je bil Aleksander pri njem, obveščal, kje sta, in ji predlagal, da lahko kadarkoli pride k njemu. Na vprašanje, ali ga zanima, kje je Severina, pa je odgovoril nikalno.

"Zanima me le, ali lahko skrbi za najinega sina," je dodal.

Že pred časom smo pisali, da se je Severina za nekaj časa umaknila iz medijev in odpovedala koncerte zaradi vnetja glasilk, šušljalo pa se je tudi, da naj bi bila noseča.

Severina se na ta namigovanja ni odzvala, vnovičnemu poskusu Milana Popovića, ki jo je poskušal diskreditirati prek medijev, pa se je odzvala na malce nekonvencionalen način, in sicer prek družabnega omrežja Instagram.

Objavila je video, v katerem skozi igro citira del besedila pesmi Boža zvani pub avtorja Đorđa Balaševića. Oboževalcem je skozi besede 'Gospodo draga, ona je nestala bez traga i to celoj priči daje čudan ton' (dragi gospodje, izginila je brez sledi in to daje celotni zgodbi neobičajen ton) želela na komičen način povedati, kako absurdna je celotna situacija.

Na vprašanje o tem, kje je Severina, pa je kratko odgovoril njen menedžer Tomislav Petrović, ki je za RTL razkril: "Severina se z Milanom Popovićem ne namerava pogovarjati prek medijev, niti razlagati njegovih laži."

Milan naj bi proti Severini in njenim bližnjim vložil že 30 tožb!

Severinin menedžer Tomislav Petrović se bo moral zagovarjati pred sodiščem, ker ga Popović toži in od njega zahteva 4.000 evrov.

Moral bo pojasniti, zakaj je rekel, da Popović laže, da se mu Severina ni oglasila skoraj mesec dni, in da naj bi podjetnik pevko in njene bližnje tožil samo zato, da bi ji vzel sina.

Mediji sicer poročajo, da je Popović vložil že okoli 30 tožb zoper Severino in njene bližnje. Od nje in njenega menedžerja zahteva 308.000 evrov odškodnine, ki naj bi bila enaka vsoti, ki jo je vložil v njeno kariero.

Zaradi objavljanja Aleksandrovih fotografij na družabnih omrežjih toži Severininega sedanjega moža Igorja Kojića, ki sicer še naprej deli fotografije svoje srečne družinice.

Pred sodiščem pa se bo najverjetneje moral zagovarjal tudi Igorjev oče
Dragan Kojić, ki naj bi po podatkih, ki jih je prejel Popović, malega Aleksandra z avtom domov peljal v opitem stanju.

Napisala: Manja Stević (za revijo Story)
Fotografije: Goran Antley, Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić