Waw, kakšna mrcina! Ne boš verjela, kakšen AVTO vozi Gregor Čeglaj (+KOLIKO stane)

WoW! Vedeli smo, da je dirkal v Twingu, ampak ta avto, ... v ta avto, draga moja, se boš želela usesti. 😍

Waw, kakšna mrcina! Ne boš verjela, kakšen AVTO vozi Gregor Čeglaj (+KOLIKO stane) (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
11. 7. 2021

Zdaj verjetno že veš, da je srečnica, ki se je usedla v avtomobil Gregorja Čeglaja naša nova Instagram urednica Nataša Mernik, kajne? 😍

A tokratni članek ne bo govoril o njunem (skoraj) zmenku, o tem ti bomo več povedale že v prihodnjih dneh, ampak o avtomobilu, ki ga vsak dan vozi sanjski Gregor.

Gregor je ljubitelj športnih avtomobilov, zato pravzaprav ne preseneča, da je njegov vsakodnevni avtomobil ultra športen - gre namreč za Megane Trophy RS oranžne barve.

Poglej, kako je videti:

Na avtomobilu je jasno označeno, da ga vozi prav sanjski Gregor, zato ni dvoma, da ga boš zdaj, ko boš bolj pozorna, zagotovo kje ujela.

Pa še cena:

Gregor Čeglaj ima sicer super dogovor z avto hišo Pleško cars, kjer boš zagotovo našla tudi jekleni konjiček po tvojem okusu, sicer pa bi za Gregorjev avtomobil morala odšteti približno 41.000 evrov. Kar pa je kar velik zalogaj, se strinjaš?

No, kaj točno sta Nataša in Gregor počela v njegovem avtu ti torej sporočimo že zeloooo kmalu, in verjemi, tega ne boš želela zamuditi. :)

WAW! Poglej to HUDO popolno preobrazbo naše resničnostne zvezdnice (+kako ji je uspelo)