VRO-ČE! Voditeljica Natalija Bratkovič (Kmetija) ima SEKSI tatu za zelooo SEKSI mestu (FOTO)

In ne, ne vidi ga vsak. 😍

VRO-ČE! Voditeljica Natalija Bratkovič (Kmetija) ima SEKSI tatu za zelooo SEKSI mestu (FOTO) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
12. 9. 2021

Natalija Bratkovič, voditeljica resničnostnega šova Kmetija, je velika ljubiteljica tatujev. Naši novinarki je pred časom priznala, da njeno telo krasi kar devet tatujev, vendar da se ne bo ustavia pri tej številki. 

Preberi, kaj je povedala leta 2017: 

"Imam devet tetovaž, a se pri tej številki ne bo ustavilo. Nova dva sta že v planu, samo čas in denar potrebujem, ker gre za največjega in najmanjšega od vseh do zdaj.

Vsak od teh devetih ima zame poseben pomen, povzema že doživete zgodbe in ljudi. Noben tatu torej ni narejen samo zato, ker bi bil samo lep ali recimo moderen. Vseh devet je črne barve. Vedeti moraš kaj, kam in pri kom si boš dal delati. Niso vsi mojstri za vse.

Eni obvladajo pisave, drugi portrete, tretji so realisti ... Gre za pomembno odločitev, saj je tetovaža trajna. Je pa res, da jo lahko lasersko odstraniš ... Ampak, zakaj bi? So tudi začasni tatuji, ki čez čas izginejo.

Najbolje bi bilo, če bi se vsak, preden se odloči za tatu, dobro pozanimal o vsem, obiskal kakšno tatu konvencijo in se potem odločil.

Težka življenjska zgodba Nike iz Kmetije, ob kateri ti bo zajokalo srce 😞 (Nika, mislimo nate!)

Tako kot povsod drugje tudi v tem našem svetu obstajajo različni stili in tehnike tetoviranja. Danes si lahko tetoviraš tudi beločnico v očesu, če želiš," je povedala.

No, na njenem Instagram profilu pa smo našli seksi tatu, v katerega smo se totalno zaljubile.

Poglej ga:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic)

Gre za tatu, s kateri je ovekovečial še eno njejo strast: računalniško igro World of Warcraft. "Tetoviran imam svoj lik (vilinsko) in en urok v angleščini," je namreč priznala.

Ti je všeč?

Meghan Markle s TO Instagram objavo močno razburila Camillo 🔥 (razkrivamo VSE podrobnosti)

Fotografije: facebook.com/natalija.bratkovic, POP TV, Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil