VIDEO: Ne samo Edija Pucerja, kamere so ujele tudi princa Williama, medtem ko je sočno preklinjal

 Joj, joj, joj … tole pa ni prav nič uglajeno ...

VIDEO: Ne samo Edija Pucerja, kamere so ujele tudi princa Williama, medtem ko je sočno preklinjal (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2023

Se še spomniš posnetka, ko je voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, preklinjal med oddajo v živo?

Slišali so ga lahko številni gledalci. Da osvežiš spomin in se malce nasmeješ, si oglej posnetek TUKAJ.

Podobna situacija pa je v preteklosti doletela tudi valižanskega princa Williama.

Ampak gremo od začetka … Če smo čisto iskreni, mora biti prav zares zelo izčrpavajoče, če moraš ves čas paziti, kako se obnašaš. Se strinjaš?

No, zato se nam zdi povsem logično, da se lahko tudi nekomu, ki je sicer vajen tega, da je javnosti ves čas na očeh, in vestno upošteva vse, kar narekuje protokol, kdaj pa kdaj zgodi tudi kakšen spodrsljaj.

Enega takšnih spodrsljajev smo lahko ujeli, ko sta se valižanska princesa Kate in princ William udeležila lanskoletnega teniškega turnirja v Wimbeldonu.

Po pravici povedano, ko gre za šport, nas velikokrat prevzamejo čustva. Ne glede na to, ali govorimo o gledanju tekme po televiziji ali o ogledu v živo. Nič kaj neobičajnega ni, da evforični navijači kričijo in spodbujajo svoje ekipe – ne glede na to, ali te zmagujejo ali izgubljajo. 

V posnetku, ki ga je v preteklosti na svetovnem spletu delil uporabnik Youtuba, je moč razbrati, da nekoliko razburjen princ William izusti: "Ne, ne, ne… f***!

Posnetek si oglej TUKAJ:

Seveda je posnetek javnost razdelil – mnogi pravijo, da je reakcija povsem utemeljena, drugi pa pravijo, da ni v nobenem primeru potrebe po uporabi takšnih besed.

Medtem ko smo sicer vajeni, da je valižanski princ William vedno uglajen, diplomatski in zelo dober v tem, kar počne, pa je tudi on samo človek, ki ga kdaj pa kdaj prevzamejo čustva in zaradi tega izreče kaj, kar potem najverjetneje obžaluje.

Vir: marieclaire.com
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ana Pusovnik je postala mamica - z njenim Saškom sta izbrala res posebno ime (+ imamo prvo fotko)

Priporočamo tudi: Izvedeli smo prve podrobnosti poroda Ane Pusovnik: "Porodi včasih presenetijo in gredo svojo pot. Anin porod ni bil najlažji."

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Vidom Valičem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner