VIDEO: Poglej, kako hudo pleše Janijeva Teja (Cool fotr)!

Ko smo že mislili, da bolj smešno in zabavno ne gre, odkrijemo na Facebook profilu Cool fotra tale posnetek! Nujno si oglej video plesa Teje Perjet (smeh do solz zagotovljen!).

VIDEO: Poglej, kako hudo pleše Janijeva Teja (Cool fotr)! (foto: Facebook/Cool fotr) Facebook/Cool fotr
8. 9. 2017

Priljubljenost dveh bivših udeležencev šova Gostilna išče šefa, "kul fotra" Janija in "kul mamacite" Teje, vedno bolj narašča. Video blogi, ki jih Jani snema pod imenom Cool fotr, beležijo njuno vsakdanje družinsko življenje, ki je polno zanimivih pripetljajev.

Odzivi na njegov vlog so iz dneva v dan večji, na kar je Jani zelo ponosen.

"Predvsem mi je pri mojih vlogih pomembno, da se ljudje vključujejo, komentirajo, izražajo svoja mnenja, se mogoče z nami poistovetijo," je pred kratkim povedal in dodal: "Zelo sem počaščen, da je moje vloganje ljudem zanimivo oz. zabavno."

In da se družina neizmerno zabava, je dokaz tudi tale nedavni zabavni video, kjer (med drugim) Teja pleše na svetovno znani hit Justina Bieberja z naslovom "Sorry".

Naj povemo, da je do plesa prišlo zato, ker je Teja v prejšnjem video blogu po njenih besedah zgledala "ful nemotorično med plesom" in je želela to v tokratnem popraviti.

CELOTEN VLOG IN KAKO SE JE "IZKAZALA" SI OGLEJ TUKAJ:

(Ne spreglej Janijevih neprecenljivih komentarjev ob plesu, ki se začne na 7:15!)

Enega izmed vrhuncev je družina sicer doživela, ko se je zaljubljencema rodil sinček Inaj. Video potek poroda si lahko ogledaš TUKAJ.

Pred kratkim pa je Jani posnel tudi zelo odmeven video, in sicer o tem, kako moški občutijo in prenesejo bolečino porodnih popadkov.

"Izkušnja je res zelo boleča, zavedam pa se, da sem se pravim popadkom zgolj približal in da vse skupaj ne dosega niti 20 odstotkov bolečine, ki jo doživite ženske ob porodu. Resnično je tako, kot pravi Teja, bolečine se ne da opisati ali primerjati s čimerkoli drugim. Ko so sprožili popadke, sem čutil težek pritisk na celotno telo in kosti, bolečina se je iz trebuha širila po nogi, v glavo, čutil sem jo povsod," je izkušnjo opisal Jani.

Zaključil je: "Ženske, carice ste, ni kaj!"... kar je dokazala tudi Teja v zgornjem video posnetku, se strinjaš? ;)

Preberi še: Končno! Ajda in Sebastian Cavazza ujeta med poljubljanjem na rdeči preprogi (FOTO) ali pa Poglej, kako in kje je letošnje poletje preživljala Lorella Flego

Priporočamo tudi: Tako zabavno je Tanja Žagar novico o nosečnosti sporočila staršem (smeh do solz)